ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κατενθουσίασε & καταχειροκροτήθηκε «Το στέκι του Θανάση» στο Χάνι

15
1901

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Κατενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε η μουσική εκδήλωση «Το στέκι του Θανάση», από την ορχήστρα της Φιλαρμονικής Δήμου Κω, στο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Κω.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ στο πλαίσιο των θερινών Ιπποκρατείων 2020.

Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο αρχιμουσικός Θανάσης Πουλιού.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια εξαιρετική παράσταση με αθάνατα Ελληνικά τραγούδια, κάτω από την παγκέτα του φίλου μαέστρου Θανάση Πουλιού, άριστος όπως πάντα και μαζί του όλοι οι συντελεστές.
    Μια ευχάριστη ανάσα στις ημέρες που ζούμε.

  2. Αιδώς κύριοι ! Στέκι του Θανάση το λαογραφικό μουσείο ? Το στέκι του Θανάση μπορεί να είναι ένα καφενείο και όχι το χάνι ! Χάσατε εντελώς το μυαλό σας ? Ποιος νους διάλεξε αυτόν τον τίτλο της εκδήλωσης ? Λίγος νους ,σεβασμός και μετριοπάθεια δεν θα κάνουν κακό ! Παράκληση κ Κιαρη να δημοσιεύσετε το σχόλιο ! Υπάρχουν και πολίτες που πρέπει να σέβεστε !

    • Στέκι του Θανάση είναι ο τίτλος της συναυλίας και όχι ο χώρος όπου φιλοξενείται η εκδήλωση. Το Χάνι έχει φιλοξενήσει διάφορες ωραίες εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια.

  3. Μαγαζακι το εχει κάνει εκεί. Επιτέλους πολιτικοί μην τα κάνετε όλα για τις φωτογραφίες.

    Όσο για τις αποστάσεις…. να το σχολιάσω;;;

  4. Μπραβο στο δημαρχο και τους διοργανωτες που ειχαν ειδιποιησει το covit 19 να μην παει εκει οποτε δεν χρειαστηκε να φοραμε μασκες και να κραταμε αποστασεις.Τι αλλο θα δουμε.

    • Μας δουλευεις ρε φιλε; Μηπως εχεις προβληματα ακοης; Αυτο ακουγεται στα βιντεο ειναι για τα πανηγυρια και μαλιστα κακης ποιοτητος. Ωραια αλλα χιλιοακουσμενα τραγουδια, πολυ μετρια παιγμενα, με μια αισθητικη που παραπεμπει στο 1980. Εκτος αν το σχολιο σου ειναι ειρωνικο, οποτε… μαζι σου

  5. Σιγά ρε παιδιά, πολύ ευαισθησία για την παράδοση.
    Πρώτα απ΄όλα που το είδατε το Λαογραφικό Μουσείο εκτός της πινακίδας?
    Έχω δεί εκεί πάμπολες εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια από τότε που άνοιξε.
    Δεν βλέπω καταγγελίες για τα μπιτσόμπαρα, φαγάδηκα, μπαράκια και στέκια, σε ότι αφορά τα πρωτόκολα για τον ϊό. Εκεί δεν υπάρχει κίνδυνος? Ξέχασα, εκεί πέφτει η μονέδα.
    Και που να πάει αυτή η Ορχήστρα βρε θηρία? Για όποιον τον ενοχλεί η Ελληνική μουσική, να βάλει ράδιο να ακούει αμανέδες από απέναντι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ