Ξεκίνησε σήμερα, το 22ο Συνέδριο Αγγειολογίας-Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής στην Κω

7
11002

Με πάνω από 300 σύνεδρους, ξεκίνησε σήμερα στην Κω, το Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας, που διοργανώνεται από την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία και την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, αποτελώντας θεσμικά και ουσιαστικά ένα πυλώνα, όχι μόνο στην επιστήμη της Αγγειοχειρουργικής, αλλά και όλων όσων ασχολούνται με τη διάγνωση και θεραπεία των αγγειακών παθήσεων.
Ο πρόεδρος του συνεδρίου και συμπατριώτης μας γιατρός Γιώργος Κοπάδης ,υπογράμμισε πως είναι σημαντικό στην Κω, την πατρίδα του Ιπποκράτη, να επανεκκινηθεί ο συνεδριακός τουρισμός και η τοπική αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄βαθμού, να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση..

Ξεκίνησε επίσημα το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας, στο διεθνές συνεδριακό κέντρο του Kipriotis Village, με τη συμμετοχή 300 συνέδρων  με Πρόεδρο του συνεδρίου το συμπατριώτη μας γιατρό Γιώργο Κοπάδη.
Το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου, χαιρέτησαν την έναρξη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Ναθαναήλ, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μανώλης Χατζηάμαλλος, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, διαδικτυακά ο Γεράσιμος Σιάσος Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ο Πέτρος Χατζηγάκης Διευθυντής ΕΣΥ, ο Διευθυντής Υγειονομικού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Παπαγεωργίου, ο Ανδρέας Λάζαρης Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο Υποδιοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Χρυσόπουλος, η Πρόεδρος του ΙΣΚΩ Κατερίνα Γαβαλά, η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς.
Ο κ.Κοπάδης μετά τους χαιρετισμούς , ζήτησε από τους παρευρισκομένους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην του  ιστορικού συγγραφέα και δικηγόρου, Βασίλη Χατζηβασιλείου, που έφυγε τη μέρα αυτή από τη ζωή και θα παρουσίαζε την  Εναρκτήρια Ομιλία με θέμα «Ο Ιπποκρατικός όρκος και η επίδραση του στην Ελληνική Ιατρική νομοθεσία και στις διεθνείς ιατρικές διακηρύξεις».

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/22780-ksekinise-simera-to-22o-synedrio-aggeiologias-aggeiakis-kai-endaggeiakis-xeirourgikis-stin-ko

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιοι καίγονται το κέντρο υγείας Αντιμάχειας να περάσει σε ιδιώτες για κονομες από τουρίστες! Γεμίσαμε τουριστογιατρούς με μεταφορές σε κλινικές τις Αθήνας.

  2. χαιρετισμούς σε συνέδριο αγγειολογίας από δικηγορικό σύλλογο και από υποδιοικητή νοσοκομείου; Αλήθεια, ο έπαρχος Κω που ήταν;

  3. Προεκλογική παράσταση
    Α,καημένη Κως τι έχεις να τραβήξεις με την κενή μεγαλομανία των μη ΚΩΩΝ μάγων
    Επίδειξη διασυνδέσεων για να ερθη σαν σωτήρας με τους παρα καθήμενους
    Μαύροοοοοο! θυμηθείτε το

  4. ορμούν σαν θύελλα για την κονομα
    Κανεις απο δαύτους δεν αγαπάει την Κω
    Μόνο την πάρτυ τους

  5. Τα καλά κ συμφέροντα
    Το κοπάδι δεν βόσκει στην Κω Σας μαθαμε
    Τον Σανό στην Αθήνα με τόσες γνωριμίες γιατί δεν πας στον Πατούλη ;
    Εμείς έχουμε γιατρους που αγαπούν την πατρίδα τους δε θελουμε ξένους αρκετά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ