Κοινή δήλωση των πρ. Βουλευτών Δωδ/σου του ΠΑΣΟΚ: για να μπει φραγμός στην αλαζονεία της απόλυτης εξουσίας της Δεξιάς

9
5637

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

 

 

Η αύξηση, κατά 42 %, του ποσοστού του ΠΑ.ΣΟ.Κ, στις εκλογές του Μαΐου, είναι το πρώτο βήμα. Και συνοδεύτηκε από την ανάδειξη βουλευτή του Κινήματος από το νομό μας, που αποτελεί αδήριτη αναγκαιότητα για τα Δωδεκάνησα.

Ο νέος εκφοβισμός που κραδαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τώρα, πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για «τρίτες εκλογές» αν δεν έχει ισχυρή αυτοδυναμία, είναι εκ του πονηρού. Και εκφοβίζει μ’ αυτό το δίλημμα, αφού αποδείχθηκε ανυπόστατος ο εκφοβισμός του Μαΐου : «μην ψηφίζετε το ΠΑ.ΣΟ.Κ, γιατί θα σας φέρει τον Τσίπρα από την πίσω πόρτα !».

Ο επιδιωκόμενους στόχος της Ν.Δ είναι η παντοδυναμία της Δεξιάς, που ιστορικά έμαθε να πορεύεται εκβιάζοντας.

Μόνο το ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί να σταθεί δημοκρατικό ανάχωμα στις κυβερνητικές πολιτικές κοινωνικής αδικίας και να επιβάλει την εφαρμογή πατριωτικής εθνικής στρατηγικής στα εθνικά ζητήματα, αξιώνοντας διακομματική συνεννόηση.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες, να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την δύναμη του ΠΑ.ΣΟ.Κ – στις εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής – για να μπει φραγμός στην αλαζονεία της απόλυτης εξουσίας της Δεξιάς και να προωθούνται υπεύθυνες πολιτικές κοινωνικής δικαιοσύνης, με προοδευτικό περιεχόμενο.

 

Ρόδος 14 Ιουνίου 2023

Οι πρώην βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Ζωίδης Νίκος

Κουσουρνάς Στάθης

Παπανικόλας Βασίλης

Παρασκευάς Γιάννης

Σφυρίου Κοσμάς

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεχάσατε τον κ.Κασαρα πού με θεαματική κυβησθηση από το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ. επίσης και τον κ Καισερλη που αρμενιζει με το ΣΥΡΙΖΑ. Αλλα και η κ Φτακλακη με άλλη μια κυβησθηση από σοσιαλίστρια βρέθηκε στην Δεξιά της ΝΔ. Με τις υγείες σας.

  2. εσεις τι κάνατε για τον τόπο σας βρε πρασινα ΦΡΟΥΡΟΙ να μην σας ονομασω αλλιως και το κοψουνε ……που εχετε κ βλέψεις να τα κάνουν οι άλλοι!!!
    μόνο τους δικους σας βολεψατε

  3. Καλά που βρέθηκαν αυτοί;Περσυ που ήτανε;Αλήθεια το ξέρει ο Ανδρουλακης ότι μιλούν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ;

  4. Βγήκαν και από τα σεντούκια τα φαντάσματα. Σαν δεν ντρεπομαστε. Κάτσε τε ρε στο σπίτι σας και αφήστε τους επόμενους, και σεβάστηκε την κρίση του Λαού οποία και να ναι. Φαντάσματα ε Φαντάσματα.

  5. θα μας πει κάποιος όμως γιατί για δεύτερη μέρα σειρά από το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα δεν έχουμε νερό στα σπίτια μας

  6. Μήπως να μας πείτε εσείς οι πρώην Βουλευτές ..βουλεμένοι σε τι συμβάλατε στα Δωδεκάνησα και κυρίως Ρόδο και Κω ?? ΤΙΠΟΤΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ