Η Eurobank σε Κω και Νίσυρο: Ενημέρωση για θέματα υπογονιμότητας και για δωρεάν θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης

0
4498

 

Η Eurobank διανύει ήδη τον τρίτο χρόνο υλοποίησης της πρωτοβουλίας για το Δημογραφικό, με το πρόγραμμα «Μπροστά για την οικογένεια» να μετρά  σημαντικά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα εστιάζει στη στήριξη των νέων οικογενειών σε απομακρυσμένες περιοχές των ανατολικών συνόρων της χώρας, από τον Έβρο έως το Καστελόριζο, και μέσα από μία σειρά δράσεων και παροχών επιδιώκει να άρει εμπόδια που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια με τον ερχομό ενός παιδιού.

Ανάμεσα στις παροχές του προγράμματος, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο site της τράπεζας www.eurobank.gr/mprosta, είναι και η προσφορά δωρεάν θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης, τις οποίες υλοποιεί το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live με την αποκλειστική δωρεά της Eurobank. Οι διακεκριμένοι γυναικολόγοι αναπαραγωγής και ιδρυτές του Σωματείου, κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης, θα βρίσκονται την Παρασκευή 16 Ιουνίου στην Κω και στις 17 Ιουνίου στη Νίσυρο για να ενημερώσουν, σε ανοιχτές για το κοινό εκδηλώσεις, τους ενδιαφερόμενους για θέματα υπογονιμότητας αλλά και για τις δωρεάν θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Επίσης, εκπρόσωποι της διοίκησης αλλά και του τοπικού καταστήματος της Eurobank θα ενημερώσουν το κοινό για όλες τις παροχές του προγράμματος.

 

16 Ιουνίου, ώρα 19.00 – Κως

Λαογραφικό Μουσείο – Χάνι

 

17 Ιουνίου, ώρα 21.00 – Νίσυρος

Προαύλιος χώρος Δημοτικού Ξενώνα Πολυβώτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ