Η αστυνομία συνέλαβε στην Κω 80χρονο με τρία τσιγαριλίκια κάνναβης – Και έναν 40χρονο με ναρκωτικά δισκία

4
273

Και έναν 40χρονο με ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή

Δύο άτομα συνέλαβε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία στην Κω επειδή έπειτα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας,  «την 18-05-2023 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω:
α) 80χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο έρευνας που έγινε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν -3- αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης,
β) 40χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν -49- ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή (επισυνάπτονται φωτογραφίες).
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εάν ήμουν ο 80χρονος ούτε δικηγόρο θα έβαζα, τζάμπα έξοδα 😂. Η ποιο εύκολη και ξεκάθαρη υπόθεση αν είναι μόνο αυτό. Παρεπιπτόντως η καλλιεργήσιμη φαρμακευτική φούντα διάβασα ότι διώχνει τον καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες.

  2. Ρε πάτε καλά, συνελθετε πριν να είναι αργά.Σε μια εβδομάδα έχουν συλληφθεί: 60 χρονος,65χρονος,67χρονος,80χρονος.Οι οικογένειές τί λένε; Ξυπνήστε και συνελθετε, προστατεύσετε τα παιδιά σας.Η κατάσταση έχει ξεφύγει.Εσεις μιλάτε για εμβόλια, Κυρίτση ή Νικηταρά, λακκούβες ή ελιές και αν θα έχει κόσμο το καλοκαίρι.Νταμπα ντουμπα και ότι να είναι είστε…

  3. Η ιδιωτικη χρηση κάνναβης, δεν εμπίπτει στην αυτοδιάθεση του σώματος μας κατα το δοκούν;

    Γιατί λοιπον ειναι ποινικά κολάσιμη; Για να θησαυριζουν οι έμποροι (αφου το παράνομο ειναι παντα ακριβό!)…;;;;
    Νομιμοποίηση τώρα για να εκριζωθει η εμπορία και το δίκτυο εμπόρων ΌΣΟ ΨΗΛΑ κι αν βρίσκονται….!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ