Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου η πολιτική συγκέντρωση του Βασίλη Υψηλάντη στην Κάλυμνο (video)

0
2112

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Υψηλάντη στην Κάλυμνο, στην ιδιαιτέρα πατρίδα του αείμνηστου πατέρα του Αναστάσιου Υψηλάντη και του παππού του Βασίλη.

Κατάμεστη από κόσμο η αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού και Ιστορίας Καλύμνου, που όμως δεν ήταν αρκετή για να φιλοξενήσει όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας και του Βασίλη Υψηλάντη, που προσήλθαν να παρακολουθήσουν τη ομιλία, το Σάββατο 13 Μαϊου 2023 στις 8.00 το βράδυ, με αποτέλεσμα αρκετά να ήταν τα άτομα που παρακολούθησαν την προεκλογική εκδήλωση όρθιοι από τον εξωτερικό χώρο.

Τον Βασίλη Υψηλάντη προλόγισε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Καλαθιανάκης.

Παίρνοντας το λόγο ο Βασίλης Υψηλάντης κάλεσε στο βήμα και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς οι παρόντες εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης, ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος και ο τέως Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζος.

Ο Βασίλης Υψηλάντης στο τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε σε 2 γυναίκες που στην περίοδο της πανδημίας πρόσφεραν τα μέγιστα από τις θέσεις που κατείχαν στο Νοσοκομείο Καλύμνου. Την Ευαγγελία Μπιλλήρη ως μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Καλύμνου και την Ευδοκία Τάλια, Προϊσταμένη της Μονάδας covid-19 του Νοσοκομείου τις οποίες κάλεσε στην εξέδρα και προσέφερε ανθοδέσμες.

Δείτε όλη την ομιλία του Βασίλη Υψηλάντη ,αλλά και τις δηλώσεις του στο kalymnos-news.gr μετά την ομιλία του

13-5-2023 Κατάμεστο από κόσμο το Πνευματικό Κέντρο για την πολιτική εκδήλωση του Βασίλη Υψηλάντη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ