ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για επίσκεψη Τσίπρα: Οι νησιώτες αξίζουμε πιο πολλά. Δικαιοσύνη Παντού!

28
5942

Κως, 22/4/2023

Οι νησιώτες αξίζουμε πιο πολλά. Δικαιοσύνη Παντού!

 

Την Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Κω.

Θα μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας, στα οποία η Κυβέρνηση της ΝΔ τέσσερα χρόνια τώρα έχει γυρίσει την πλάτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ έταξε στους συμπατριώτες μας καλύτερες μέρες, έχει αφήσει το Νοσοκομείο της Κω χωρίς γιατρούς και όλους μας στην ανασφάλεια για την υγεία μας.

Υποσχέθηκε στήριξη, αλλά αντί για αυτό έχει αδρανοποιήσει σχεδόν το Μεταφορικό Ισοδύναμο, με τεράστιες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Τον ενοχλεί που το υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε για ανάπτυξη των νησιών, αλλά έσπειρε ακρίβεια. Φτωχοποίησε μεγάλο μέρος των νησιωτικών κοινωνιών.

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία απέδειξε με έργα ότι οι νησιώτες αποτελούν προτεραιότητα.

Έκανε πράξη το Μεταφορικό Ισοδύναμο και έδωσε αναπτυξιακή ώθηση στα νησιά μας.

Στήριξε τα νησιωτικά νοσοκομεία και το ΕΣΥ των νησιών στην πράξη, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό.

Σχεδίασε και υλοποίησε σοβαρά έργα υποδομών.

Οι εποχές που ο κ. Μητσοτάκης μοίραζε ψεύτικες υποσχέσεις έχουν παρέλθει.

Τώρα πια κανέναν δεν ξεγελάει, το μόνο σχέδιό του είναι η ιδιωτικοποίηση των νησιωτικών δομών υγείας, η στήριξη των λίγων και εκλεκτών, η εγκατάλειψη των νησιών.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση της Τ.Ο. Κω της Ν.Δ. δείχνει με τον ακραίο λόγο της τον πανικό που βρίσκεται το κόμμα τους. Προσπαθεί να σπείρει διχόνοια όταν έχει δώσει ως κυβέρνηση δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την επέκταση του Κ.Υ.Τ. που κατά τα άλλα δεν έβρισκε χρήματα για να στηρίξει το νοσοκομείο.

Από ψευτοπατριώτες έχει χορτάσει ο ελληνικός λαός, ειδικά από κάτι τέτοιους που παρακολουθούν τους πολιτικούς αντιπάλους τους, τους συνεργάτες τους, μέχρι και την ηγεσία του στρατού.

Η Κως και συνολικά τα Δωδεκάνησα έχουν μακρά δημοκρατική παράδοση.

Δεν μας αξίζει το ύφος της ανακοίνωσης της ΝΔ ούτε οι εκφραστές μιας Ελλάδας διχασμού.

Στις 21 Μαΐου τα νησιά μας θα δώσουν την απάντηση στην κάλπη, με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και μια προοδευτική Κυβέρνηση που θα ασκήσει πραγματικές πολιτικές ανάπτυξης για νησιά και τους νησιώτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …….ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ Η ΟΧΙ?
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ….ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΧΙ !

  2. Ρε τι λέτε;;;τι σας ποτίζουν;;;ποιος σας βάζει να γράφετε τόσες αηδιες;;;;είστε προδότες των ελληνικών συμφερόντων και του Έλληνα,προδώσατε όλες τις αξίες και τα ιδανικά και μιλάτε κι από πάνω;;;μην αγχώνεστε κι εσείς κι ο αρχηγός σας θα πάρετε την απάντηση που σας αξίζει την Δευτέρα!!!!

    • Τί λες απογονε τού Εφιάλτη καί τών Μαυρομιχαλαίων, βάλε αν έχεις κοτσια όνομα να βάλω καί τό δικό μου να δούμε την φυτρα σου . Δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια φριχτά ψέμματα ανθρωπάκι τού πληκτρολογίου 1000 χρόνια ραγιάς έμαθες άλλα 1000 ραγιάς θα μείνεις.

  3. Δημοκράτες είμαστε !! προοδευτικοί δεν είμαστε να μην έχουμε σύνορα και να ακυρώνουμε δημοψήφισμα.
    Δεν γράφω άλλα.
    Θέλετε;;

  4. Τα ακροδεξιά λαμόγια της ΝΔ που χάρισαν το Αιγαίο στους τούρκους, Turkaegean το λένε, μιλάνε και από πάνω. Άι σιχτιρ κλεφταραδες

  5. Το Σάββατο το απόγευμα ο Τσίπρας κάπου μιλούσε στην Θεσσαλονίκη και εν μέσω πλην σαφώς είπε τον Μητσοτάκη γκαντεμη. Δλδ την μέρα που προκήρυξε εκλογές έκανε σεισμό 😁😁😁😁😁😁. Τι φάση έχουν όλοι τους οι σωτήρες του έθνους πάντως 😁😁😁😁😁😁😁😷.

  6. Oταν πινεται τόσους μπαφους λογικά να λέτε τόσες κοτσάνες
    ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΝΗΤΟΣ
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
    ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ

    • Εσύ είσαι ανεπιθύμητος, ανθελληνας, προδότης, λαμόγιο καί νά σηκωθείς να φύγεις από το νησί, άντε τράβα στο Μπόντρουμ εκεί ταιριάζεις προμαζεμα .

      • Ρε ηλιθιε Ζαιε εσεις να πατε στην Αλικαρνασσο αμορφωτε και οχι Bodrum αγεωγραφητος οπως παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Προμαεμα ειναι ο αλεξης σου οχι εγω ηλιθιε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Σε ετσουξε για τους μπαφους?
        Ολο το Μαξιμου ειχαν ποτισει οι τοιχοι
        Θα φωναζεις πολλα χρονια ουγκανε πισω στο 3%!!!

  7. μονο για να παρει την ψοφο ήρθε, στον σεισμό που ηταν; το απόλυτο τίποτα, ο εκλεκτος του σουλτάνου, ξερεις τι σε περιμενει αμα βγει

  8. Να σε δω Συριζανελ την Δευτέρα 22/5 που θα έχεις αρπάξει την 6 ήττα από τον Μητσοτάκη.Οταν θα αρχίσουν να βγαίνουν τα μαχαίρια μεταξύ σας.Γιατι όλα αυτά που βγάζετε τώρα λέγονται διαχείριση ήττας.Δεν κάνετε αγώνα για νίκη αλλά διαχειρίζεται την ήττα, κορόιδο.Θεκετε αξιοπρεπή ήττα, όχι κάτω από 30%.Ελα όμως που θα είναι πιο κάτω.Φιλους έχουμε και μας τα λένε, κορόιδο.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  9. Είσαι ο καλύτερος πρωθυπουργός τα τελευταία 30 χρόνια. Σε περιμένουμε με μια μεγάλη αγκαλιά

  10. Έχετε καταλάβει ότι διαλύσατε τη χώρα και ο λαός σας έστειλε σπίτι σας;Είστε περηφανοι για το έργο σας;Πάτε Καλα;Είστε η πρώτη αντιπολητευση στην ιστορία που στις επόμενες εκλογές θα πάρετε μικρότερο ποσοστό.Δεν έχει ξαναγίνει και εσείς συνεχίζετε το παραμύθι με τον αυταπατημενο κατά δήλωση του Τσίπρα που μένει εκεί επειδή απλά δεν υπάρχει άλλος.Το 90% αυτών που θα σας ψηφίσει είναι επειδή έχει ψυχολογικά προβλήματα άπό την προπαγάνδα που έφαγαν μικροί για τι ΝΔ.Δεν πιστεύουν στο ΣΥΡΙΖΑ.

  11. Αν ξαναβγεί καλά να πάθετε,μυαλό δεν βάζετε με τίποτα εσείς..

  12. Το άρθρο μεταξύ άλλων λέει..
    Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία απέδειξε με έργα ότι οι νησιώτες αποτελούν προτεραιότητα.
    Αυτό πότε έγινε πάλι? Ρε σεις κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα?
    Είπαμε καλή η προπαγάνδα αλλά όλα έχουν κι ένα όριο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ