Την υποψηφιότητα του αγγειοχειρουργού Γιώργου Κοπάδη με την παράταξή του ανακοίνωσε απόψε ο Γιώργος Χατζημάρκος

15
10200

Ο Γιώργος Κοπάδης, από την Κω, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

 

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Κοπάδη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  στην Περιφερειακή Ενότητα Κω, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

 

Ο κ. Κοπάδης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει:

 

 

«Με πλήρη αίσθηση ευθύνης και γνώμονα την ανιδιοτέλεια και την πρότερη εμπειρία μου στα κοινά, αποφάσισα να συμπορευθώ με έναν χαρισματικό άνθρωπο, τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο όμορφο ταξίδι της αυτοδιοίκησης.

Οι όλο και αυξανόμενες εξελίξεις και απαιτήσεις των καιρών, δεν επιτρέπουν και δεν συγχωρούν πλέον την απραξία με την απαξίωση της συμμετοχής μας στα κοινά.

Στόχος μου είναι  να συνεισφέρω στην ανάπτυξη, την ευημερία και την πρόοδο των νησιών μας.

Η πρόσκληση του κ. Χατζημάρκου για συμμετοχή μου στην παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», όχι μόνο με τιμά, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί πρόκληση για μένα.

Προσδοκώ σε έναν όμορφο προεκλογικό αγώνα, στον οποίο θα χαρώ να είστε δίπλα μου.»

 

Βιογραφικό

 

Ο Γεώργιος Κοπάδης είναι αγγειοχειρουργός, Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Γ. Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και Πρόεδρος Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.

 

Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτει πλούσιο συγγραφικό και επιστημονικό έργο με προεδρία – εισηγήσεις – ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετέχει ως εισηγητής – δάσκαλος στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Αγγειοχειρουργική – Ενδαγγειακές Τεχνικές» (2018 και 2019) και αποτελεί μέλος συμβουλίων κρίσεων Αγγειοχειρουργών 1ης ΥΠΕ, μέλος επιτροπής εξετάσεων Αγγειοχειρουργικής ειδικότητας καθώς και μέλος επιτροπής εξετάσεων υπερήχων της Αγγειοχειρουργικής ειδικότητας.

 

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος ενιαίου Δήμου Κω από το 2011 έως και το 2016, εντεταλμένος σύμβουλος για την Υγεία (2011-2014) και μέλος διυπουργικής ομάδας εργασίας (υπουργείο Υγείας και Υπουργείο Τουρισμού) για τον Τουρισμό Υγείας (2020).

 

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Ελευθερία Σβύνου, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά: τον Χρήστο (Αγρονόμο Τοπογράφος ΕΜΠ), τον Γιάννη (Πολιτικό Μηχανικός ΕΜΠ, τον Θανάση (Οικονομολόγο ΕΚΠΑ) και την Μελετία (σπουδές Νομικής επιστήμης).

Το όνομα του αγγειοχειρουργού Γιώργου Κοπάδη, ανακοίνωσε απόψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημάρκος, έξι μήνες πριν από τις περιφερειακές εκλογές, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την συγκρότηση του νέου συνδυασμού της παράταξής του. 

Στο μήνυμά του Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρει:

«Ξεκινάμε! Καλωσόρισες Γιώργο Κοπάδη, σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.Καλωσήλθες στην ομάδα που δούλεψε με αίσθημα ευθύνης και σχέδιο για την Κω και για όλα τα νησιά, σε πρωτόγνωρες και δύσκολες περιόδους. Με την επιστημοσύνη σου και την εμπειρία σου στον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης, η ομάδα μας δυναμώνει.

«Οι απαιτήσεις των καιρών δεν επιτρέπουν και δεν συγχωρούν πλέον την απραξία με την απαξίωση της συμμετοχής μας στα κοινά» κρατάω αυτό από τη δήλωση συμπόρευσής σου, γιατί δείχνει άνθρωπο που αγαπά την ευθύνη.Φτιάχνουμε μία δυνατή ομάδα για να οδηγήσουμε τα νησιά μας ακόμα πιο μπροστά.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι συγγενεις θα συνεργαατουν η θα κυνηγα ο ενας τον αλλον?
    Γιωργος? Ντινα? Γιάννης? Γιάννης?

    • Αν τον ψηφισω και γινει επαρχος, θα εγκατασταθει στην κω, η θα διοικει με τηλεδιασκεψη?

  2. Υφος χιλιων καρδιναλιων ….μονο Καμπανης ανθρωπινος, μεσα στην κοινωνια και μενει και στο νησι του και δεν ψαχνει αυτοεπιβεβαιωση ……

  3. Ασφαλως γνωριζεις κ.Κοπαδη την παροιμια : Οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.

  4. Βλέπουμε κι αυτούς που είναι μόνιμοι κάτοικοι στην Κω, πόσο «καλά» μας διοικούν!

  5. ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΙΑΟΥ.......ΝΙΑΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.....

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ……..
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ…..

  6. Γιατι πως ηταν δημοτικος συμβουλος πριν χρονια εδω στην Κω ; Τοτε δεν ενοχλουσε; Και με τον Ν7κγταρα η Χρυση Αθήνα μενει .

  7. Είναι τιμή σας κότες να έχετε στην κω τον αξιόλογο καθηγητή κοπάδη! Εξ άλλου δικαιώνετε ο μέγας ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ. Κοπάδης- Σβύνου αλλάζουν την κω μαζί με τον κυρ. Θεωδοση.

  8. Βλεπω επαρχο τη Ντίνα. Γιάννη παρατατα…καλα σου ειναι….
    ουτε τα χορτα στον πελαργο δεν εισαι αξιος να κοψεις. Σε λιγο θα γινουν δεντρα.
    Ο δρομος απο την πολη μεχρι κεφαλο θελει καινουργιο ταπητα.
    Ρημαξε ο κοσμος τα αυτοκινητα.
    Γιαυτο μειωσες ταχυτητες?

  9. ΕΛΑ ΟMΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠAΡΧΟΙ
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ………
    ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΤΗΜΑΡΚΟ……..
    ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ…… ΝΙΑΟΥ…..ΝΙΑΟΥ

  10. Ήρεμα και θα κάψετε τον γιατρό πριν κάνει τον αγώνα του.Δεν θέλει σίγουρα τέτοια υποστήριξη από εσάς.Βαριδια είναι τα σχόλια σας.Ακου μέγας Καισερλης.Ακου κυρ.Θεοδοσης.Σε άλλο σάιτ θα εδερνε όποιον είχε αντίθετη άποψη.Γιατρε μάζεψε τους τώρα και μακριά από αυτούς γιατί μόνο ζημιά κάνουν και το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα.Ο νοων νοειτω…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ