ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ: Η Υγεία στο νησί του Ιπποκράτη νοσεί !

10
5218

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ: Η Υγεία στο νησί του Ιπποκράτη νοσεί !

 

Με αφορμή την συγκένρωση – διαμαρτυρία των κατοίκων του νησιού της Κω που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου στον περιβάλλοντα χώρο του ΓΝΚΥ Κω, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου κ. Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε το εξής:

 

«Μαζική η συμμετοχή των Κώων στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κω για τις ελλιπείς δομές υγείας του νησιού μας, την υποστελέχωση του Νοσοκομείου μας.

Οι πολίτες εκφράζουν την αγωνία τους για το αύριο, για την διασφάλιση της υγειονομικής περίθαλψης. Για όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά του νησιού της Κω που απαιτούν άμεση και ουσιαστική παρέμβαση απ’ το Υπουργείο Υγείας.

Κώοι κάθε ηλικίας, νέοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, μαθητές. Άνδρες, γυναίκες. Βρέθηκαν εκεί για να φωνάξουν και η φωνή τους να ακουστεί μέχρι την Πρωτεύουσα. Η Υγεία στο Νησί του Ιπποκράτη νοσεί. Στηρίξτε μας.

Τους στηρίζουμε, μας στηρίζουν. Τους ακούμε, μας ακούνε. Δυναμώνει η φωνή μας».

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως το ανακαλύψατε αυτό κυρία Κατερίνα;Πληρώνεστε σαν γιατρός ακόμα η παρετηθηκε τα να είστε υποψήφια;Έτσι θα βοηθηθεί η υγεία στο νησί.Βγάζοντας γιατρούς βουλευτές και στέργοντας τους από την υγεία.Μια χαρά.

  2. Και εσείς τι κάνατε τόσα χρόνια;; κυνηγήσατε την καρέκλα της βουλευτικής έδρας;προεκλογικά μεγάλα λόγια όλοι λένε έργα δεν είδαμε.

  3. Καλά μας κοροϊδεύεις.Και εσείς στο Νοσοκομείο δουλεύετε.Πειτε μας ποιος δημιουργοί το πρόβλημα και τρέχουμε στα ιδιωτικά και τους δίνουμε χρυσάφι

  4. …Η υπερεκθεση στα ΜΜΕ δεν έχει καλό αποτέλεσμα.Δηλαδη οπου κάμερα, λίγος κόσμος, σύλλογος, σωματείο, σάιτ, συμμετοχή και δήλωση . Έχουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που περιμένετε……Κουραστε πλέον πολύ νωρίς.Πολιτικα πρόσωπα είστε, δεν είστε ο πάπας με το αλάθητο….

  5. Γελοιος δεν γινεται καποιος με τις ιδιότητες που έχει αλλα με τις ιδιότητες που προσποιείται ότι έχει. Χαρακτηριστικό γνώρισμα τις πλειοψηφίας των Νεοελληνων Γκρεκυλων.

  6. Μπορείτε κυρία μας να μας πείτε τι έγινε στις εκλογες του Ιατρικού Συλλόγου; Γνωρίζετε κάποιους μεγαλόσχημους που έχουν μεγάλα μερίδια σε ιδιωτικές κλινικές; Οι ανθρωποι που είναι υπευθυνοι για τις μαύρες τρυπες ζητουν την ψηφο μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ