Κατερίνα Γαβαλά με ΔΣ Ταξί Κω: Δημιουργία χώρου στάθμευσης έξω από το Νοσοκομείο

15
13833

Δήλωση της υποψήφιας Βουλευτού Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κυρίας Κατερίνας Γαβαλάς για την συνάντησή της με το ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Κω που έλαβε χώρα το Σάββατο 18/2 στην Κω.

«Το Σάββατο 18/2 είχα την χαρά να συναντηθώ και να πραγματοποιήσω μια παραγωγική συζήτηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Κω, σημαντικοί άνθρωποι για την Κοινωνία και τον Τουρισμό.

Με έναν στόλο υπερσύγχρονων οχημάτων, έναν απ’ τους πιο αναβαθμισμένους πανελλαδικά  αποτελούν και «πρώτη πύλη» υποδοχής των επισκεπτών μας κατά τη θερινή περίοδο.

Σε μια περίοδο που τα πάντα γύρω μας τείνουν προς την ιδιωτικοποίηση, με την Κυβέρνηση πλέον να το φωνάζει χωρίς δισταγμό, είναι καθήκον μας να ορθώσουμε τη φωνή μας προστατεύοντας το επάγγελμα του οδηγού ταξί, προασπίζοντας τα χρόνια αιτήματά τους.

Δημιουργία χώρου στάθμευσης έξω από το Νοσοκομείο, δεδομένου ότι ειδικά κατά τους θερινούς μήνες η μεταφορά ασθενών  αποτελεί καθημερινότητα.

Το ΠΑΣΟΚ παραδοσιακά τάσσεται κατά των μορφών ανεξέλεγκτης απελευθέρωσης του επαγγέλματος του οδηγού ταξί έχοντας ουσιαστικά αποβάλλει εκείνους που ως στελέχη της Δημοκρατικής Παράταξης ίσως είχαν άλλες προθέσεις κατά το παρελθόν.

Συγκοινωνιακή Μελέτη του νησιού της Κω με την οποία θα εξορθολογιστούν οι στρεβλώσεις στην κυκλοφορία οι οποιες δημιουργούνται από την μέχρι σήμερα χωρίς πλάνο προσέγγιση του θέματος με τους ίδιους τους οδηγούς ταξί να μην συμμετέχουν και να μη γνωμοδοτούν ποτέ σε συζητησεις πάνω στην διαμόρφωση των οδικών αρτηριών ώστε να εκθέσουν ανάγκες που προκύπτουν από την εμπειρία τους.

Διασφάλιση του επαγγέλματός τους από τον αθέμιτο ανταγωνισμό που ολοένα και περισσότερο ανθίζει στο νησί μας. Μέσα σε συνθήκες διαρκούς αύξησης της ζήτησης μέσων συγκοινωνίας, τα φαινόμενα «πειρατείας» αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Καθήκον μας η διασφάλιση της νομιμότητας αφενός μεν με αύξηση των ελέγχων αφετέρου δε με τη δημιουργία ηλεκτρονικών – δορυφορικών πλατφορμών διαχείρισης στόλων ανά περίπτωση.

Καθήκον μας η προστασία όλων εκείνων που υπό αντίξοες συνθήκες προσφέρουν στην κοινωνία μας επιτελώντας συν τοι άλλοις και σπουδαίο κοινωνικό έργο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

    • Υπέροχα. Εγώ που έχω μίνι μάρκετ η κουρείο η καφετερια είμαι ο τσ@γλανος που έχω ένα ανοικτό επάγγελμα. Δλδ οι ταρίφες παιδιά ενός ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ. Κατάλαβα και για σένα γιατρέ – πολιτικάντη. Άντε γειαααααα.

  1. Τρομερό έργο! Κάντε τις εφημερίες και την δουλειά σας …και το νοσοκομείο θα πάει πολύ καλύτερα

  2. Μάλιστα.Αφου έχετε λύσει όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο και ειδικά τα ατελείωτα προβλήματα του νοσοκομείου τώρα ασχολείστε και με το μάζεμα των ψήφων.Επαγγελμα την κάνατε την πολιτική κι όχι ενδιαφέρον για να λύσετε τα προβλήματα του κόσμου.

  3. Γιατρε κοιτα να γιατρεψεις ασθενεις, να φερετε μερικους γιατρους, να φτιαξετε νεο νοσοκομειο, και ασε τους ταριφες. Η λυση για αυτους ειναι να δοθουν 50 νεες αδειες, να φυγουν οι ουρες της ντροπης.

  4. γίνανε όλοι ειδικεί να μιλάνε για στάθμευση, κυκλοφοριακό κλπ κλπ κλπ ας κάνουν τη δουλειά τους, που δεν την κάνουν και ας τα αφήσουν αυτά. Μη μας περνάνε για κοροϊδα

  5. Τι θα πει αθέμιτος συναγωνισμός; Κάνουν και άλλοι κούρσες χωρίς να δηλώνουν εισόδημα; Μήπως τα ταξί επιτελούν κοινωνικό έργο και δεν το έχουμε καταλάβει; Ή μήπως υπάρχει τρόπος για να πας στο αεροδρόμιο χωρίς να πληρώσεις πενηντάρικο και αυτό δεν βολεύει κάποιους ψηφοφόρους;

  6. Έχοντας κατά νου ότι ο πρώην υπουργός τού Πασοκ Ραγκούσης αποτέλεσε κόκκινο πανί για τό κλάδο και θεωρείται ανεπιθύμητο πρόσωπο, έσπευσε νά ενθυμήσει ότι ο κύριος αυτός ανήκει πλέον στον Συριζα!!! Λες και ο τότε υπουργός δρούσε αυτόνομα,δεν έπαιρνε εντολές από τους άνω! Τί άλλο θά ακούσουμε Θεέ μου!

  7. Και πού θα βρεθούν τα πάρκινγκ! Εκεί γύρο γύρο είναι όλα μπουκωμένα! Αλλη μία δήλωση μπαρούφα και οτι ψάρεμα ψήφων??? Τι έξω. Τι 300 μετρα μακριά? Ότι θέλει λέει ο καθένας!

  8. Κ Γαβαλα ασχολεισου με το Νοσοκομείο γιατί θα φάτε πολύ Μαύρο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

  9. Αναρωτιέμαι, η κ. Γαβαλα έχει γνώση ότι τέτοιος χώρος έξω από το Νοσοκομείο δεν υπάρχει, ή λέμε πράγματα για να τα πούμε. Όταν κάθε ημέρα πηγαίνει στη δουλειά της δεν βλέπει το χάος της Βενιζελου.

  10. Το καλοκαίρι τα ταξί το καλοκαίρι δεν προλαβαίνουν τα σταθμεύσουν για να βρουν πελάτη. Το parking έξω από το νοσοκομείο τους μάρανε… Αν είναι να μιλάμε ας ξέρουμε τι λέμε.

  11. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ……ΣΗΜΑΔΙ ΣΥΝΟΧΗΣ….ΧΑΙΡΟΜΑΙ

  12. Μάλλον για το καινούργιο νοσοκομείο θα λέει.
    Δεν της είπαν ότι δεν έχει γίνει ακόμα;
    Όταν μπερδεύεις την πολιτική με την ιατρική…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ