Δήλωση κ. Κατερίνας Γαβαλά για παρουσίαση ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου στην Κω

1
1743
Με αφορμή την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου που έλαβε χώρα την Παρασκευή 17/2 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε τα εξής: 
 
«Ήρθε ξανά η ώρα του ΠΑΣΟΚ. Ήρθε ξανά η ώρα των ανθρώπων που κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν την διαφορά στον τόπο τους.
 
Οι πολιτικές και οι τακτικές που πήγαν τη Χώρα πίσω πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν και είναι υποχρέωση μας να βγει μπροστά η δική μας γενιά ανθρώπων, η νέα γενιά Δωδεκανησίων που θέλουν ΚΑΙ μπορούν να φέρουν την αλλαγή που θα υποστηρίξει το μέλλον.  
 
Πέρα και πάνω απ’ όλα όμως αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, προσωπικά έχω κι ένα άλλο κίνητρο. Το κίνητρο που μου δίνει η ίδια μου η γυναικεία φύση. Να προασπίσω την νησιώτισσα, την εργαζόμενη, την φοιτήτρια, την μαθήτρια, την νοικοκυρά, την μητέρα, τη σύζυγο και πολύ περισσότερο την νέα μητέρα, την απ αργή μητέρα, την μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της και την μητέρα παιδιού που είναι ΑμΕΑ.
 
Σε μια κοινωνία που δυστυχώς ακόμη είναι βουτηγμένη στον σεξισμό και στον κοινωνικό αποκλεισμό, ήρθε η ώρα το ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, να αποκτήσει τη δική του φωνή στο Κοινοβούλιο η οποία θα έχει άρωμα γυναίκας. Άρωμα διεκδίκησης. Άρωμα αλλαγής.
 
Για όλα όσα έχουμε κουραστεί να ζητάμε εδώ στην Κω και στην Κάλυμνο. Στην Κάλυμνο και στην Κω, τις πατρίδες μου. Την Πατρίδα μου – Τα νησιά μας.
 
Για όλα όσα δικαιούμαστε και διαχρονικά δεν λαμβάνουμε. Για όλα αυτά και γι’ άλλα τόσα ζητώ την στήριξή σας και φρονώ πως θα την έχω.
 
Γιατί εμείς μας έχουμε προ πολλού μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας. Της καθαρότητας. Της εντιμότητας. Τη γλώσσα της ειλικρίνειας. Της Αγάπης.
 
Ποιος μπορεί να αλλάξει την Κοινωνία αν δεν ξέρει να αγαπά; Τους συνανθρώπους του, την πατρίδα του, τα νησιά μας… Όλους εσάς ! Εμείς ! Μαζί». 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΝΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΜΑΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ….
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΣΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΛΕΣ ΒΡΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ..
    ΑΚΟΜΑ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ