Ευχαριστήριο προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ-ΚΥ Κω και ιδιαίτερα προς τον Ιατρό κ. Ι. Παπαβασιλείου

1
5353

Με αφορμή την πρόσφατη έκτακτη περιπέτεια υγείας της μητέρας μου Μαρίας Αγαπητού,

θα ήθελα να εξάρω την άψογη αντιμετώπιση που είχε καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής της στο νοσοκομείο Κω και την άψογη και ιδιαίτερα ανθρώπινη εξυπηρέτηση από όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Έπειτα από ένα ατύχημα που της συνέβη και υπέστη κάταγμα γοφού, το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως και την πήρε, εξυπηρετήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα επείγοντα και  στην συνέχεια οδηγήθηκε στην Ορθοπεδική κλινική για το χειρουργείο.

Εκφράζω τις βαθύτερες ευχαριστίες μας προς τον Ιατρό – Ορθοπεδικό κ. Ιωάννη Παπαβασιλείου και την ομάδα του,  το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό, αλλά και το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό  του Γενικού Νοσοκομείου Κω, για την αμέριστη φροντίδα, το ιδιαίτερα ανθρώπινο πρόσωπο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την πρόσφατη επέμβαση και νοσηλεία της 90χρονης μητέρας μου.

Με την άριστη επιστημονική επάρκεια, το ήθος και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης του συνόλου του προσωπικού του νοσοκομείου μας, εμπεδώνεται το αίσθημα ασφάλειας που τόσο έχουμε ανάγκη ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

Ο Θεός να τους δίνει υγεία και δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους.

Με εκτίμηση

Κική Αγαπητού – Τσιμπίκη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ