Κατερίνα Γαβαλά για τη μεγάλη προσέλευση των ιατρών στις εκλογές: Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε

11
608

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τη μεγάλη προσέλευση των Ιατρών στις εκλογές του Ιατρικού συλλόγου Κω σχολιάζει η Ιατρός κ. Κατερίνα Γαβαλά η οποία επανεξελέγη στο νέο ΔΣ, τονίζοντας με αφορμή τα γνωστά προβλήματα και τις ελλείψεις ιδιαίτερα στο χώρο της δημόσιας υγείας, ότι έχουν πάρα πολλή δουλειά να κάνουν.

Ειδικά για τα ζητήματα που απασχολούν το νοσοκομείο ο σύλλογος τονίζει η κ. Γαβαλά ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τη Διοίκηση, τους τοπικούς θεσμικούς φορείς και το Υπουργείο για την αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεχρι στιγμης το νοσοκομειο μας υπολειτουργει, εισαστε ολοι υπολογοι, μετα τα χειροκροτηματα αποτελεσμα 0 απο ολους, σας κριμα τους τιτλους σας και τους λογους σας

  2. Ναι όλη η έννοια του κόσμου είναι οι εκλογές σας.Άντε κάντε καμία δουλειά να βοηθήσετε τους ανθρώπους ,Βασικα κάντε επιτέλους τη δουλειά για την οποία πληρώνεστε η παράτατε τα και γίνετε πολιτικοί.

  3. Πόσους ψήφους πήρατε αναλυτικά και ποιός είναι ο αριθμός των μελών σας ??
    Ανανέωση χωρίς ίντριγκες για το καλό του κόσμου

  4. Τωρα ειναι σε προεκλογικη περιοδο.αυτα μετα το καλ8καιρι του 2023.μεχρι τοτε τα εχουν γραμμενα ολα γενικα.αυτοι που ασχολουνται δε με την πολιτικη τα εχουν ολα μονιμα γραμμενα μηδενος εξαιρουμενου. Ε ρε γλεντια που θα εχουμε παλι

  5. το κράτος πρέπει να ξηλώσει πολλές απ’ τις θέσεις και όχι μόνον στο νοσοκομείο αλλά και σε άλλους κλάδους στο νησί κι ύστερα κάτι κάτι θα γίνει και με τους ψήφους πόλη αρπαγη…………………..

  6. Ο άλλος Μανώλης. Γιατρέ που θα βρώ γιατρό συμβεβλημένο με τον «Οικογενειακό Γιατρό»? Μπαίνω στο σύστημα του .org, μόλις βάλω Δωδεκάνησα, Κω, πέφτει!!! Δεν ξέρω αν θα ισχύει η υπεχρεωτικότητα από την 1η Δεκεμβρίου.

  7. Κακή προοπτική απο του εκλεγμένους
    Καμμια προοπτική για το μέλλον
    ΙΣΚΩ κ Νοσοκομείο στο τέλμα με τα συμφεροντα να ρέουν σε μερικούς με συνέχιση της διαπλοκής της αντιπαλοτητας της μισαλοδοξιας κ των συμφερόντων Φυσικα οι κομματικές γραμμές παρούσες με την εμπάθεια !

  8. Δηλαδή ανώνυμοι θρασύδειλοι τι θέλετε ?να παρη η Γιατρος πρώτα την άδεια σας και μετά να ασχολείται με τον σύλλογο της η με ότι θέλει? Δημοκρατία και Ελευθερια έχουμε ακροδεξιοί. Καλές επιτυχίες Κατερίνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ