“Προσεγγίζοντας το δισεπίλυτο πρόβλημα των εκτρώσεων” -Το νέο βιβλίο του Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου ε.τ Νικολάου Π. Ζαϊρη

0
568

Κυκλοφόρησε πρόσφατα, ένα νέο βιβλίο του συμπατριώτη μας Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου ε,τ Νικολάου Π. Ζαϊρη με τίτλο «Προσεγγίζοντας το δισεπίλυτο πρόβλημα των εκτρώσεων»

Η προσέγγιση ένα  τεράστιου θέματος, τόσο από πλευράς Νομικής όσο και από πλευράς Ιατρικής, εκκλησιαστικής και κοινωνικής, από έναν εμπειρότατο ,διακεκριμένο και πολυγραφότατο Νομικό και Δικαστικό όπως ο  Νικόλαος Ζαϊρης , αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αξία.

Τα στατιστικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο βιβλίο από τις έρευνες για τις εκτρώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως  είναι θλιβερά, αποκαρδιωτικά και σίγουρα προβληματίζουν. Επίσης αναδεικνύουν μία άλλη διάσταση του προβλήματος, τις συνέπειες από την απουσία ενημέρωσης.

Να θυμίσουμε ότι την 1η Δεκεμβρίου 2019, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου,Καλύμνου και Αστυπαλαίας, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του  ισόγειου του Πνευματικού κέντρου, ο Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου ετ Νικολάου Π. Ζαϊρης,  πραγματοποίησε ομιλία, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το θέμα: «Προσεγγίζοντας το δισεπίλυτο πρόβλημα των εκτρώσεων»

Η ομιλία εκείνη που είχε εντυπωσιάσει και προβληματίσει το κοινό που είχε την τύχη να την παρακολουθήσει,συμπληρώθηκε με επιπρόσθετα στοιχεία και πραγματικά γεγονότα που συγκέντρωσε ο Νικόλαος Ζαϊρης και εκδόθηκε σε βιβλίο με τον ίδιο τίτλο «Προσεγγίζοντας το δισεπίλυτο πρόβλημα των εκτρώσεων»

Να θυμίσουμε ότι την ομιλία του εκείνη και την όλη εκδήλωση, ο Νικόλαος Ζαίρης την είχε  αφιερώσει στην Καλυμνιά  μάνα και ιδιαίτερα στην πολύτεκνη μάνα και στους γονείς και στα αδέλφια του που έχουν φύγει στην άλλη ζωή.

Το βιβλίο με τίτλο «Προσεγγίζοντας το δισεπίλυτο πρόβλημα των εκτρώσεων» του Νικολάου Ζαϊρη Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου ετ  είναι μία έκδοση του “Κέντρου Ενότητος και Μελέτης-Προβολής των Αξιών μας Ενωμένη Ρωμηοσύνη’.

Μέσα στις 80 σελίδες του ο συγγραφέας με απλοϊκό και κατανοητό τρόπο προσεγγίζει ένα πολυσύνθετο και ιδιαίτερα σοβαρό θέμα, αναφέροντας πραγματικά στοιχεία ,τοποθετήσεις επιφανών και παγκοσμίως αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων,του χώρου της Υγείας και ειδικότερα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ,αλλά και σε Θεολογικές προσωπικότητες.

Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν ,θεωρούμε ότι αξίζει να το διαβάσετε και στην Κάλυμνο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως κατά τις εργάσιμες ώρες.

Πηγή: – kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ