ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Λύθηκε το πρόβλημα με την δόμηση πλησίον μικρορεμάτων

1
268

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Λύθηκε το πρόβλημα με την δόμηση πλησίον μικρορεμάτων.

Με τροπολογία που κατέθεσε και ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών «Η οριοθέτηση μικρών υδατορεμάτων σε αρχαιολογικές ζώνες εξαιρείται από την έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων όπου αυτά έχουν αποτυπωθεί στους κτηματολογικούς χάρτες«.

Έτσι λύνεται ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το 2014 και καθήλωσε την οποιαδήποτε δόμηση σε γήπεδα πλησίον υδατορεμάτων στα Δωδεκάνησα και ήταν αίτημα όλων των φορέων και των πολιτών, απαλλάσσοντας έτσι τους πολίτες από άσκοπες υψηλές δαπάνες και πολυετείς γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να οικοδομήσουν ακόμα και ένα μικρό βοηθητικό ή αγροτικό κτίσμα.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μα ρεσει που παραπλανάς με το «γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να οικοδομήσουν ακόμα και ένα μικρό βοηθητικό ή αγροτικό κτίσμα.» ποιον δουλεύεται? ανοίξατε το πελατολόγιο και ξεπουλώντας το δημόσιο συμφέρον και την προστασία του περιβάλλοντος εκμεταλλεύεστε τους πολίτες που εχουν πρόβλημα οχι για να οικοδομήσουν εστω και ενα αγρόσπιτο , αλλα για να κόψετε οικόπεδα οι μηχανικοί, να τα πουλήσουν στην εταιρεία των ριαλ εστέιτ ι δικηγόρων με μέρισμα εκτός των αλλων, και αυτοί με την σειρά τους στους επενδυτές που ξεπλένουν από τις άκυρες λίστες λαγκάρντ ….τωρα αν το ρεμμα θα παροχετεύει τα όμβρια και τους ποταμούς στα υπόγεια του πεντάστεροπυ και θα πνίγει το αγροτόσπιτο δεν βαριέσαι θα πείτε οτι φταίει ο δημος και καθαρίσατε ….γι αυτές τις δουλειές βγήκανε τα χρίσματα…και για αυτο δυστηχώς σε πελατειακό κράτος η δημοκρατια ευτελίζεται…ΗΛΙα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ