Κάλυμνος: “Έφυγε” από τη ζωή η Νομική Κουλλιά, μητέρα της γνωστής ερμηνεύτριας Καίτης Κουλλιά

0
1397

ην τελευταία της πνοή άφησε σήμερα Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, το πρωί, στο Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 4 ημέρες, η Νομική Κουλλιά, σύζυγος Μιχάλη Κουλλιά.

Η Νομική Κουλλιά γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1939.

Παντρεμένη με τον Μιχάλη Κουλλιά κρεοπώλη, δημιούργησαν μια πολύτεκνη και υπέροχη οικογένεια με έξι(6) εξαιρετικά παιδιά.

Τη Θεμελίνα, τον Μικέ, το Γιάννη ιατρό και πολυτάλαντο καλλιτέχνη, τον Ηλία επιχειρηματία, την Καίτη γνωστή καλλιτέχνιδα και ερμηνεύτρια και τη Μαρία. Επίσης 17 εγγόνια και 6 δισέγγονα.

Μία αρχοντογυναίκα, δυναμική,δραστήρια, αγαπητή, ευγενική,χαμογελαστή, υποδειγματική σύζυγος και μητέρα.

Δημιούργησε κατάστημα με είδη προικός ,από τα πρώτα στην Κάλυμνο, που διατήρησε για πολλά χρόνια.

Η κυρά Νομική διέθετε πλούσια χαρίσματα και ποικίλες καλλιτεχνικές δυνατότητες, κάτι που κληρονόμησαν σχεδόν όλα τα παιδιά της.

Είχε μία όμορφη γλυκιά φωνή, ενώ για πολλά χρόνια αναλάμβανε να στολίζει με μοναδικό τρόπο τον Επιτάφιο της Ενορίας της, στην Υπαπαντή. Γρήγορα η φήμη της ξεπέρασε την Ενορία της και την καλούσαν και στόλιζε κάθε χρόνο άλλους 4 επιτάφιους, σε Ενορίες της Πόθιας.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, στις 5.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Σωτήρος Χριστού στην Πόθια.

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στο σύζυγο της εκλιπούσας Μιχάλη, στα παιδιά Θεμελίνα, Μικέ, Γιάννη, Ηλία, Καίτη και Μαρία, στα εγγόνια και δισέγγονα στους λοιπούς συγγενείς

Η κυρά Νομική τραγουδά με την Καίτη

πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ