ΒΙΝΤΕΟ Η Σύμη θα αποκτήσει το δικό της τελεφερίκ!

1
1641

Η Σύμη θα αποκτήσει τελεφερίκ, αφού η μελέτη είναι σχεδόν έτοιμη για την κατασκευή του, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας μιλώντας στην εκπομπή “Με νέα ματιά” της ΕΡΤ1 .

Ο δήμαρχος της Σύμης,ξεκίνησε τονίζοντας πως ο τουρισμός στο νησί πάει πολύ καλά και έκανε έκκληση προς τα ΜΜΕ, να σταματήσουν να εκφοβίζουν τον κόσμο, σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, διαβεβαιώνοντας πως υπάρχει απόλυτη ασφάλεια.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος τόνισε πως η Σύμη θα αποκτήσει ένα είδος τελεφερίκ, την κατασκευή του οποίου ανέλαβε η εταιρεία που κατασκεύασε τον ανελκυστήρα στη Μακρόπολη.

Ετσι οι τουρίστες, θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε πολλές περιοχές του νησιού, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν αυτοκίνητο.

«Σε καμία περίπτωση δεν χαλάει η εικόνα του οικισμού, γι’ αυτό και θα είναι μικρό το τελεφερίκ, θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του νησιού, όταν θέλουν να μεταφέρουν βαριά πράγματα, όπως ψυγεία».

Τέλος, ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είπε πως η μελέτη του έργου θα είναι έτοιμη σε 15 ημέρες και θα κατατεθεί στο υπουργείο Πολιτισμού για να πάρει έγκριση και έτσι να ξεκινήσει η υλοποίησή του

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ