Σύλληψη 27χρονου Γερμανού νεοναζί στην Κω – Φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση

9
4656

Στην Κω συνελήφθη υπό άκρα μυστικότητα 27χρονος Γερμανός, ο οποίος καταζητούνταν από τις γερμανικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινεί όπλα και ναρκωτικά, και σχετίζεται με ακροδεξιές εξτρεμιστικές οργανώσεις με έδρα τη Γερμανία.

Μάλιστα, για τη σύλληψή του, έφτασε στην Κω κλιμάκιο γερμανών αστυνομικών ειδικών υπηρεσιών. Η επιχείρηση για τη σύλληψή του σε ξενοδοχείο του νησιού, έγινε ταυτόχρονα με μια γιγαντιαία επιχείρηση και στη Γερμανία με τη συμμετοχή 550 αστυνομικών που συνέλαβαν συνολικά έξι άτομα, ενώ βρέθηκε οπλισμός και μετρητά.

Τέσσερις από τους συνολικά εφτά συλληφθέντες φέρονται να ανήκουν σε νεοναζισιτκή οργάνωση, γνωστή στη Γερμανία ως η «αδελφότητα της Θουριγγίας».

Πώς τον συνέλαβαν

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε πριν από μία εβδομάδα ότι ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης –το οποίο μάλιστα φέρεται να δραστηριοποιούνταν σε εξτρεμιστικές ακροδεξιές οργανώσεις- πρόκειται να κρυφτεί στην Ελλάδα. Σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή 15 ετών φυλάκισης για ναρκωτικά και όπλα.

Πάνοπλοι αστυνομικοί μπήκαν στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/6) στο ξενοδοχείο όπου έμενε στην Κω. Ο 27χρονος προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη σύλληψη αντιδρώντας βίαια, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ. Το μόνο που κατάφερε ωστόσο ήταν να προστεθεί σε βάρος του η κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών λειτουργών. Αρχικά ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και θα κινηθεί η διαδικασία έκδοσής του στη χώρα του.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γερμανοί οι απόγονοι αυτών που έκαψαν επτάμισι εκατομμύρια Εβραίους κλπ αμάχους. Αυτοι που έκαναν τα πιο φρικτά εγκλήματα και τις μεγαλύτερες θηριωδίες του πολέμου και στην Ελλάδα.. Σήμερα κυβερνάει η Γερμανία την Ευρώπη και όλο τον κόσμο στον οικονομικό πόλεμο.

      • Βελόπουλος Κασιδιάρης .Σε βοηθάει σε κάτι να λες
        ψέματα;Τι ακριβώς συγκρίνεις;Κοινοβουλευτικούς με δημοκρατικά κόμματα που συμμετέχουν και είναι μέλη σε Ευρωπαϊκά κόμματα με γραφικούς και δολοφόνους;Τι κερδίζεις έτσι;Ξεγελάς τον εαυτό σου που ακολουθεί τους φασιστες;Για να καταλάβεις είναι τόσο φασιστες που αλλά φασιστικά κόμματα στην Ευρώπη δεν τους θέλουν καν για μέλη τους.

        • Και η ΧΑ ηταν μελος του Κοινοβουλιου μεχρι που τους πηραν με τις πετρες

        • Ψέμμα είναι ότι οι τρεις προαναφερθέντες ανήκουν στην ακροδεξιά;

          Ο ένας αρνητής του ολοκαυτώματος,ο άλλος στα τάγματα εφόδου,εκεί που ανήκεις και συ, αχλάδα.

  2. Επειδή στους ξένους πρέπει να φερόμαστε πολιτισμένα,λόγω των τουριστών επιβιώνουμε αφού.

  3. Γερμανοί. οι θηριωδίες και τα εγκλήματα πολέμου που έκαναν και στην Ελλάδα μας είναι αμέτρητες και έμειναν ατιμωρητές χωρίς αποζημιώσεις. Το ολοκαύτωμα των Εβραίων και τα φρικτά βασανιστήρια των αμάχων θα τους ακολουθούν για πάντα. Κι όμως σήμερα είναι οι αφέντες της Ευρώπης και οικονομικά διαφεντεύουν όλο τον κόσμο δυστυχώς στηρίζοντας τους
    σημερινούς πολέμους.

  4. Από το καλό στο καλύτερο πάει φέτος το νησί… Μιλάμε για ποιότητα τουρισμού! Πίσσα και πούπουλα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ