Σύλλογος Νοσοκομειακών Ιατρών του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ: Καταθέτουμε την εύλογη απορία και απογοήτευσή μας

5
1594

Ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Ιατρών του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ εκφράζει την ικανοποίησή του για την επίσημη ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό της ανέγερσης νέου νοσοκομείου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες μέριμνες τόσο σε ότι αφορά το χρόνο περάτωσης και χρηματοδότησης αλλά κυρίως σε σχέση με την επαρκή του στελέχωση, όσο και για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου που θα οδηγήσει σε άμεση επίλυση των προβλημάτων στελέχωσης της υφιστάμενης υγειονομικής δομής .

Οφείλουμε ωστόσο χωρίς διάθεση μεμψιμοιρίας να καταθέσουμε την εύλογη απορία και απογοήτευσή μας, καθώς για άλλη μια φορά η παρουσία εκπροσώπου των Ιατρων  του νοσοκομείου μας σε μια τέτοια μείζονος σημασίας σύσκεψη κρίθηκε, με την πιο καλοπροαίρετη ερμηνεία, περιττή.

 

Η Πρόεδρος                                          Ο Γ. Γραμματέας

Κ. Γαβαλά                                              Γ. Σανιδάς

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οπως γνωριζεις κατερινα μου, για το ποιοι θα συμμετεχουν, αποφασιστηκε στο μαξιμου και στο υπουργειο υγειας.

  2. Σας έλειψαν οι φωτογραφίες δηλαη.Απορώ ,που βρίσκετε τόσο χρόνο μιας και δεν φτάνετε,όπως λέτε και είστε συνέχεια στα ΜΜΕ.Πολιτικοί είστε η γιατροί;

  3. μάλλον πρόκειται για κομματική εκδήλωση !!!
    Και όλα αυτά συνέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου !!!

  4. Ο σύλλογος αντέδρασε;πότε συζητήθηκε στα μέλη του το θέμα;βγάζει ανακοίνωση γιατί δεν φωτογραφήθηκε η ίδια;

  5. Μην το παίρνετε στα σοβαρά ….καλό είναι να μην συμμετάσχετε σε θεατρικές παραστάσεις εσείς ….είστε σοβαροί άνθρωποι !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ