ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η εκδήλωση του ΚΚΕ Κω στο Χάνι με Ν. Λάππα «Ιμπεριαλιστικός Πόλεμος στην Ουκρανία. Οι συνέπειες για τους λαούς της περιοχής & η θέση του ΚΚΕ»

9
952

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Οι Κομματικές Οργανώσεις Κω του ΚΚΕπραγματοποίησαν πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα, «Ιμπεριαλιστικός Πόλεμος στην Ουκρανία. Οι συνέπειες για τους λαούς της περιοχής & η θέση του ΚΚΕ»

Ομιλητής ήταν ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ

Βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

 

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΚΕ απαρχαιομενη ξύλινη γλώσσα για ιμπεριαλιστές και ζαπλουτους που υποκινούν τους πολέμους. Στον αναπαυτικό καναπέ των πολυτελών σπιτιών των αριστερών με δεξιές κεφαλαιοκρατικες τσέπες όλοι λένε πολλά και ανούσια.

  2. Σύντροφοι, Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΊΑΣ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ και ΠΑΙΔΙΆ.

    Βγάλτε τις κομματικές παρωπίδες και περάστε στον 21 αιώνα… ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΈΑ ΧΩΡΊΣ ΑΝΑΣΤΟΛΈΣ Η ΡΩΣΙΚΉ ΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑΣ… Λυπηρό να ΈΧΕΤΕ ΠΡΌΤΥΠΌ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΊΣΤΕΣ….

    • Και από τις δύο μπάντες πουλημένος είναι ο λαός της Ουκρανίας… έχει απολύτο δίκιο το ΚΚΕ, άσχετα τι ψηφίζει ο καθένας μας! Αυτό είναι αντικειμενικά σωστό! Από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Ουκρανία, ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ ήταν σίγουρη η καταστροφή για το λαό της! Όπως επίσης και ο Πούτιν πρίν 2 μήνες στο Καζακστάν συγχαρητήρια έπαιρνα από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ για την επέμβασή του ενάντια στην λαϊκή εξέγερση, ενώ μέσα στη Ρωσία είναι αγκαλιά με τους νεοναζί εθνικιστές!
      Ούτε ο Ζελένσκι και το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ ενδιαφέρεται για την προκοπή του, αλλά ούτε και ο Πούτιν και η Ρωσία… Και οι δύο άλλα συμφέροντα υπηρετούν από αυτά των Ουκρανών πολιτών!

    • Συμφωνώ απολύτως. Όλος ο κόσμος απαρνήθηκε τον κομμουσισμό, καταδίκαστε τα απάνθρωπα εγκληματά του, τις σγαγ’ες ανθρώπων, και στην Ελλάδα τον χαβά τους. Εντωμεταξύ, κανείς τους δεν έζησε σε κομμουνιστική χώρα να νιώθει στο πετσί του τον κομμουνιστικό παράδεισο. Αηδία!

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…
    ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ… ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ.

  4. Πάντα το ΚΚΕ στο νησί μας ήταν δίπλα σε όλους μας. Οι άνθρωποι είναι σωστοί στις θέσεις και τις εκτιμήσεις τους και κάνουν ότι μπορούν για όλους μας. Μέσα στα σωματεία και τις επιχειρήσεις που εργάζονται είναι τίμιοι και αγωνιστές για όλους μας, όχι για να βοελυτούν… Εγώ το ΚΚΕ στην Κω το εμπιστεύομαι γιατί το βλέπω δίπλα μου στη ζωή και τις ανάγκες μου.

  5. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΓΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ