Συνάντηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου με τον Γ. Νικητιάδη

0
536

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου αναφέρει τα εξής:

Σήμερα αντιπροσωπεία της διοίκησης του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου είχε συνάντηση με τον τέως Υφυπουργό Τουρισμού κ. Νικητιάδη.

Επί τάπητος τέθηκαν εργασιακά θέματα για την επικείμενη σεζόν καθώς και γενικότεροι προβληματισμοί για την διαμόρφωση του τουριστικού πεδίου της περιοχής μας. Κυρίαρχο θέμα αποτέλεσαν τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων της περιοχής και η περαιτέρω ενίσχυση όλων μας τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Ο πρόεδρος μέσα από πλούσιο διάλογο και πολλούς προβληματισμούς έθιξε την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει ο κλάδος και τα προβλήματα επιβίωσης που μαστίζουν πλέον τους ξενοδοχοϋπαλλήλους αλλά και γενικότερα των εργαζομένων της περιοχής μας. Από την μεριάς του ο κ. Νικητιάδη συμφώνησε και δεσμεύτηκε για μελλοντικές καίριες επεμβάσεις του ώστε να επιλυθούν έμμεσα τα θέματα αυτά.

Αμφότερες οι πλευρές συμφωνήσαν ιδιαίτερα στο θέμα της άμεσης ενίσχυσης των εργαζομένων και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια επομένη γενικότερου περιεχομένου συζήτηση.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ

ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ