Αποχή μαθητών: Αίτημα Επάρχου Κω-Νισύρου στον ΕΟΔΥ – Παρέμβαση και στην 2η ΥΠΕ για αγροτικούς ιατρούς

15
1275

Με αφορμή την αποχή των μαθητών των Δημοτικών σχολείων Αντιμάχειας και Καρδάμαινας αλλά τις διαμαρτυρίες και άλλων συλλόγων σχολείων των Δημοτικών Κοινοτήτων του νησιού μας, ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, απεύθυνε για πολλοστή φορά, αίτημα στον ΕΟΔΥ με αριθ. πρωτ. 1373/15-02-2022, για την άμεση πρόσληψη νοσηλευτριών/τών στο κλιμάκιο ΚΟΜΥ Κω.

Ο  Έπαρχος Κω – Νισύρου, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, πρότεινε στην 2η ΥΠΕ, όπου ανήκουν όλα τα περιφερειακά ιατρεία, να δώσει εντολή στους αγροτικούς ιατρούς που υπηρετούν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, να διενεργούν δωρεάν rapid tests, όπως άλλωστε συμβαίνει ανά την Ελλάδα.

Τέλος  ο Έπαρχος  θεωρεί αναγκαία  την ενεργοποίηση των περιφερειακών ιατρείων για την διενέργεια rapid tests, γιατί πιστεύει ότι η όποια καλύτερη στελέχωση της ΚΟΜΥ στο νησί της Κω δεν θα  μπορέσει ν’ ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ευκαιρια………………………. να κονομήσουν λόγω του διαλυμένου συστήματος υγείας που και εσείς υπηρετειτε και σας εξυπηρετει να εχει αυτά τα χάλια από πολλές απόψεις

  2. Αυτοί που έχουν ευθύνη για τα χάλια του νοσοκομείου δεν μπορούν να κάνουν προτάσεις για την βελτίωση των υπηρεσιών υγειας στο νησί. Απλώς δεν έχουν την έξωθεν καλη μαρτυρία και ότι και εαν λένε είναι πάντα εκ του πονηρου και για ίδιον όφελος

  3. Προς «όλα έχουν ένα όριο»: Απ’ όσα διαβάζετε στην ανάρτηση που ακριβώς βλέπετε το ίδιον όφελος? Γνωρίζετε με ποιο τρόπο λειτουργεί ο ΕΟΔΥ αν πραγματικά ενδιαφέρει τους καρεκλοκενταυρους των Αθηνών τι γίνεται στα Δημοτικά Σχολεία Αντιμάχειας και Καρδάμαινας? Μάλλον καρφί δεν τους καίγεται….

  4. Φίλε έπαρχε ξέρω πολύ καλά πόσες προσπάθειες κανείς. Αλλά οι βολευτες με τους εδώ δυο τρεις κουβαλητές τους σαμποτάρουν. Γιατί θέλουν να ταλεπορουν το κοσμάκη !!! Γραφτους στα αρχ. σου. Εμείς εσένα πάντα στηρίζουμε!!!!! Προχορα δυνατά!

  5. Ο κ. Καμπανης το μόνο που πρέπει να κανει είναι να πάει να εργαστεί στη θέση του στο κέντρο υγείας μπας και δικαιολογησει τον μισθό του και οχι να απολαμβάνει την αργομισθια του γιατρού και τον μισθό του επαρχου. Και να αφησει τις ανέξοδες προτάσεις που για να γίνουν πράξη πρεπει να δουλέψουν παραπάνω οι συνάδελφοι αγροτικοί γιατροί και ο Διευθυντης του ΚΥ Αντιμαχειας. Αυτοι τον αξιζουν τον μισθό τους και με το παραπανω

  6. Τη σκέφτηκες πολυ τέτοια προταση; Μηπως να προσλαβει 5-6 νοσηλευτές ο ΕΟΔΥ ;; Αλλα ειπαμε γλείφουμε τους από πάνω για να μην μας ενοχλούν…. Κάτω τα χέρια από τους αγροτικούς γιατρούς και το Κεντρο Υγειας Αντιμαχειας.

  7. Εάν πράγματι στην υπόλοιπη Ελλάδα οι αγροτικοί γιατροί κάνουν Ράπιντ τέστ τι να πω….εμείς είμαστε πολίτες β κατηγορίας? Έλεος κύριοι!

  8. Όλα στη φορά είσαι πολύ μικρός για να υπόδειξης εσυ στον έπαρχο γιατρό τι πρέπει να κάνει ! Εγώ θα πρότεινα επειγοντος ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ εξέταση!!!! Για σένα και για τον καρακιοζη σου. Καταλαβαίνεις. Ο δήθεν επιστήμονας στην περιοχή σας σας παραπλανεί. Είναι μόνο καλός στα ψέματα στις φαντασιώσεις και στα μπλα μπλα. Χρειάζεται πραγματικά ψυχίατρο.

  9. Αντί να δημιουργείτε προβλήματα καλό θα ήταν να εργαστείτε πραγματικά και με όρεξη αγαπητέ στο πόστο σας. Ο τόπος είναι μικρός όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ακόμα και αυτούς που έχουν έρθει εκτός Κω για να κάνουν καριέρα στα 60 τους τους αποδεχόμαστε και περιμένουμε από αυτούς να προσφέρουν στον τόπο μας. Γιατρός είστε αγαπητέ όχι δημοσιογράφος, ούτε πολιτικός, ούτε παράγοντας. Καπελώνετε όπου σταθείτε και βρεθείτε τους αγροτικούς. Τα μισά από αυτά που προσφέρει ο συνάδελφος σας Σταμάτης να κάνατε μια χαρά θα ήταν όλα. Λειτούργημα κάνετε δεν είστε ελεύθερος επαγγελματίας.

  10. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ