Λύση για τα rapid test στη Δ.Ε. Ηρακλειδών | Τη διενέργειά τους αναλαμβάνουν αγροτικοί γιατροί – Συνάντηση Δημάρχου με γονείς

32
9738

Οι αγροτικοί ιατροί αναλαμβάνουν τα rapid test στη Δ.Ε. Ηρακλειδών

Το ανακοίνωσε στους γονείς ο Θεοδόσης Νικηταράς

 

Σε κλίμα κοινής ανησυχίας αλλά και συνεργασίας, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς συναντήθηκε χθες με του Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων της Δ.Ε. Ηρακλειδών, στην Αντιμάχεια, για το πρόβλημα διενέργειας rapid test στη σχολική κοινότητα της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Κω αναφέρθηκε στο μεγάλο οικονομικό κόστος για τις οικογένειες μαθητών, κάνοντας λόγο για δίκαιο αίτημα που έπρεπε εξαρχής να έχει αντιμετωπιστεί.

Ενημέρωσε τους γονείς για τις πρωτοβουλίες του προκειμένου να δοθεί λύση και ανακοίνωσε ότι οι Αγροτικοί Ιατροί που υπηρετούν στις Κοινότητες της Δ.Ε. Ηρακλειδών αναλαμβάνουν τη διενέργεια των διαγνωστικών ελέγχων.

Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι από το Νοσοκομείο Κω αποστέλλεται ικανός αριθμός διαγνωστικών test για άμεση χρήση.

 

 

Γραφείο Τύπου

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εφόσον ήταν τόσο απλό γιατί δεν το εφαρμόσατε από τότε που δεν λειτουργεό ο ΕΟΔΥ;; Έπρεπε να φάτε το κράξιμο για να ξυπνήσετε.

    • Μπράβο σε δήμαρχο και σε συμβούλους.Ενα θα πω να γνωρίζουν οι κωοι.Εαν δημοτική αρχή ήταν οι πρωην το νησί θα είχε διαλύσει για πάντα.Το γιατί απλό.Ειναι τεμμμμμμπέληδες,δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο τους,και αυτό αποδεικτικε τα πεντε μαυρα χρονια,ειναι μισητοι απο το 80% να μην πω από 99% από τους κωους πολιτες,κατι το οποιο γνωριζουν και οι ΙΔΙΟΙ? Έχει έναν πανηλιθιο να γραφει ολα τα σχολια του,και νομίζουν ότι έτσι θα ξαναδούν δημαρχεία.Κουνα που σας κούναγε δεν ήξερε τι κούναγε.Εαν κάνουν μια βόλτα σε όλα τα μέρη του νησιού,που ομιλούν για τα δημοτικά πεπραγμένα θα καταλάβουν ότι η δημαρχεία για αυτους θα παραμείνει ονειρο θερινης νυκτος.Εσυ γραφιά του γράφε.Στο τέλος θα τους κανεις παρεα σε κανένα ψυχιατρείο.

      • Από όλα τια γραφόμενα ενός ανωτάτου επιπέδου Χρ@@@γίτη..,μου άρεσε… τα δημοτικά πεπραγμένα!!!!!
        Ελπίζω να μην τρώς και εσυ τα λεφτά των Κώων πολιτών με βαρβάτο μισθό!!!!
        Πάενε να πέσεις….

    • Συμφωνώ….επίσης ..προσέχετε λίγο με τις φωτό….θα τελειώσετε και εμάς!
      Μην τραβάτε κοντινά πλάνα…..φοβούμαστε!!

    • ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΨΙΤ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.ΧΑΜΕΝΟ @Ο@ΑΡΙ

  2. Γι’αυτους που διαβάζουν πίσω από τις γραμμές: Το ελυσες το πρόβλημα Επαρχε… άξιος….και ας φαίνεται ότι άλλος έκανε παρέμβαση.

  3. Οι αγροτικοι ιατροι ποσο να επιβαρυνωνται με τοσα περιστατηκα που αντιμετωπιζουν καθημερινα? Μήπως είναι ωρα να λειτουργήσει το πολυπόθητο κέντρο υγείας αντιμαχειας???

  4. Πανελλαδικά δήμοι έχουν κάνει διαγωνισμούς για rapid & pcr test ακριβώς για αυτό το λόγο! Εσείς μόνο για φωτογραφίες είστε και να τρέχουν άλλοι για να καλύψουν τις δικές σας αστοχίες. Τι δουλειά έχει το νοσοκομείο να προμηθεύει τα rapid και για ποιο λόγο να φορτώνονται οι αγροτικοί γιατροί αυτή την δουλειά που θα μπορούσε άνετα ο δήμος εδώ και 2 χρόνια να είχε φροντίσει μέσω συνεργασίας με κάποιο διαγνωστικό…

  5. Με ξένα κόλλυβα βρίσκετε λύσεις;φορτώνετε στους αγροτικούς τις δουλειές των ΚΟΜΥ.πού είναι οι υπάλληλοι που θαρχονταν κύριοι επαρχε και βουλευτες;

  6. Παλι ο νικηταρας εβγαλε το φιδι απο την τρυπα.
    Δουλεια του υπουργειου, αλλα….περα βρεχει!!!

    • Τι νομιζεις ότι ο κοσμος τρωει το σανο που ταιζεις; αμ δε… μαυρο στους γκαιμπελισκους.

    • ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!!!
      ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!
      ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ..
      ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,..;;;;;

    • Ποιος έβγαλε το φίδι από την τρύπα?? Χαχαχα ας κοιτάξει να βγει ο ίδιος από την τρύπα που είναι βαθειά χωμένος και ας αφήσει τα άλλα φίδια να σέρνονται μόνα τους . Ίσως άμα βγει από την τρύπα του ο δικός σας να συναντήσει και τα άλλα φίδια την παρέα του.

  7. Οι αγροτικοί είναι στην ουσία για να μετράνε τη πίεση το ζάχαρο να γράφουν φάρμακα. Όχι τεστ που χρειάζονται γνώσεις ιατρικές.

    • Δεν μιλαμε για αγροτες αλλά για ιατρούς που κάνουν το αγροτικο τους!!! Αν δεν ξέρουν αυτοί πιοι ξερουν οι επισκέπτριες υγείας ή νοσηλευτριες που δεν έχουν ξαναδουλέψει??? μην τρελαθούμε στο τέλος με εσάς τους κώους!!!ΟΙι γιατροί τις εκπαιδεύουν για να γνωρίζετε τι σας γίνεται!!

  8. η λύση είναι συγκεκριμένη μέσω των προσλήψεων του Covid, ο Δήμος να προσλάβει νοσηλευτές να διενεργούν τα τεστ. Άργησαν πάρα πολύ !

  9. Έλα ρε καρακιοζη…… κοιτα τη δουλειά σου. Και άσε τους αγροτικούς γιατρούς στην ησυχία των.

  10. Πότε θα έχουμε και στα νησιά μας, τις παροχές που δικαιούμαστε από το Υπουργείο Υγείας. Πληρώνουμε εξετάσεις, πληρώνουμε γιατρούς ακόμα και ασθενοφόρο θα πληρώνουμε σε λίγο; Ο υπεύθυνος είναι ένας και συγκεκριμένος, το Υπουργείο Υγείας, να κάνει λοιπόν σωστά τη δουλειά του. Να το απαιτήσουμε, θέλουμε ιατρική φροντίδα και στα χωριά μας.

  11. ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΨΙΤ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.ΧΑΜΕΝΟ @Ο@ΑΡΙ

  12. Σαν απλος πολιτης περιμενα απο την κυβερνηση να λυσει αυτο το θεμα μετα την δικαιη κινητοποιηση των γονεων.
    Και τους τοπικους βουλευτες να ενδιαφεροντσι για αυτο.
    Με εκπληξη μου ειδα να το παιρνει πανω του ο δημαρχος, να βρισκει λυση, αν και δεν ειναι δικη του αρμοδιοτητα.
    Δυστυχως η κυβερνηση ειναι πολυ μακρυα απο τις αναγκες της κοινωνιας.
    Τα ιδια και στο νοσοκομειο και στο κεντρο υγειας.
    Η κυβερνηση περα βρεχει!!!

  13. Στους αγροτικούς δόθηκε για τις διαμαρτυριες.Οχι κιολας ότι το …ανέλαβαν.μεχρι και τα ΚΟΜΥ αντικατέστησαν .ούτε φαντάροι ναταν

  14. Κοιτάξτε κύριοι την την παρέμβαση του επάρχου από τις 14/02/22. Κοιτάξτε που και πως απευθύνθηκε. Τα υπόλοιπα και οι υπόλοιποι ΕΠΟΝΤΕ. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ