ΚΤΕΛ ΑΕ: Πλήρης η συγκοινωνιακή κάλυψη του Αεροδρομίου | Το πρόβλημα είναι με το σημείο της στάσης των λεωφορείων που καθόρισε η Fraport

15
2597

Η ΚΤΕΛ ΚΩ Α.Ε. απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η συγκοινωνιακή κάλυψη των αναγκών από και προς τον Αερολιμένα Κω, είναι ελλιπής, θεωρεί ότι τα δημοσιεύματα αυτά και κάθε τέτοιος ισχυρισμός, είναι συκοφαντικά για  την επιχείρηση και τους ανθρώπους της, σε μια εποχή του εκσυγχρονισμού του στόλου μας και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες της πανδημίας.

Το πρόγραμμα της εταιρείας μας, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της και έχει διανεμηθεί σε κάθε γωνιά του νησιού, σε όλες τις υπηρεσίες πληροφορίας αλλά και σε κάθε ξενοδοχειακή και τουριστική  επιχείρηση, είναι ο απόλυτος μάρτυρας της αλήθειας.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων μας είναι τόσα, όσα και σε τις προηγούμενες τουριστικές περιόδους. Κάθε δρομολόγιο από όλα τα χωριά και τους οικισμούς του νησιού,  εισέρχεται στον Αερολιμένα προκειμένου να καλύψει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Είναι βέβαια αληθές, ότι λόγω της πανδημίας, οι επισκέπτες, ιδίως οι αλλοδαποί, είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς και των λεωφορείων. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την πολύ περιορισμένη κίνηση που παρατηρείται στα δρομολόγια των λεωφορείων μας.

Είναι επίσης αληθές ότι η εταιρεία μας διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ο σχεδιασμός της εταιρείας Fraport, αναφορικά με το σημείο της στάσης των λεωφορείων μας, είναι λαθεμένος. Από την πρώτη στιγμή διαμαρτυρηθήκαμε για το γεγονός ότι η στάση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ τοποθετήθηκε σε τέτοιο σημείο, που ο επισκέπτης χρειάζεται κάποιον χάρτη προκειμένου να την εντοπίσει. Η διαμαρτυρία μας δεν άλλαξε την απόφαση των διοικούντων τον Αερολιμένα. Αυτό όμως δεν αφορά την επιχείρησή μας αλλά τα παραπάνω αποφασιστικά όργανα τα οποία έχουν την πλήρη ευθύνη, για το γεγονός ότι από την μια, οι επισκέπτες του Αερολιμένα δεν εξυπηρετούνται και από την άλλη, όλα σχεδόν τα δρομολόγια των λεωφορείων μας, αναχωρούν  άδεια.

Σε απάντηση λοιπόν κάθε σχετικής αναφοράς και δημοσιεύματος, θεωρούμε  ότι η κάλυψη της δρομολογιακής γραμμής από και προς τον Αερολιμένα Κω, είναι από την πλευρά μας απόλυτα καλυμμένη. Αν υπάρχουν κάποια παράπονα, εστιάζονται κυρίως στον λαθεμένο σχεδιασμό της fraport και λιγότερο σε άλλους παράγοντες. Σε όλα τα Αεροδρόμια του πλανήτη, η στάση των λεωφορείων είναι ακριβώς απέναντι από την έξοδο των αφίξεων. Δυστυχώς στον Αερολιμένα μας, η στάση βρίσκεται στο δυτικό άκρο του Αερολιμένα, σε απόσταση 100 μέτρων από την έξοδο του κτιρίου, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα πρόσβασης του επιβατικού κοινού. Ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού στον χώρο του Αερολιμένα, να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους προς την άνω κατεύθυνση για το καλό του συνόλου των κατοίκων του νησιού και κυρίως των επισκεπτών του.

Κως 26 Αυγούστου 2021

ΚΤΕΛ ΑΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς εκεί στα ΚΤΕΛ μάλλον μας κάνετε πλάκα.
    Ότι θα κάνατε παράπονα για την στάση στο αεροδρόμιο ότι δεν είναι έξω από την έξοδο τον αφίξεων με ξεπερνάει.
    Που το έχετε δει κύριοι αυτό να σας δίνετε χώρος όπου θέλετε και μάλιστα δωρεάν.
    Να μην πάμε στο θέμα του πάρκινγκ που έχετε πάρει στο κέντρο με όλες της συνέπειες πχ θόρυβος μέσα στην πλατεία, καυσαέρια
    δεν μπορούμε να έχουμε καλή ορατότητα με ευκολία γιατί έχετε παρκάρει πάνω στης γωνίες.
    Μπορούσατε άνετα να πάτε στο πάρκινγκ απέναντι από της σημαίες.

  2. Λυπάμαι αλλά σε ολα τα αεροδρόμια υπάρχουν επιλογές π.χ ταχι ΚΤΕΛ αστικά και ο πελάτης επελέγη, αυτό είναι το σωστό σε όλο τον κόσμο αυτό γίνετε τωρα εδω πως και γίνετε μονο ΚΤΕΛ μεσα κατι δε γινετε σωστά

  3. ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ…….
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ……….ΟΜΕΡΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

    • Εχει λεωφορεια μην λετε αλλα κι αλλα χθες δυο λε φορεια κατεβασαν 22 ατομα προτιμουν ταξι τελος

  4. Οι ταξιτσιδες απόγονοι αυτών που πήραν άδειες επι χούντας μας έχουν ζαλίσει.Ναι είστε υπευθηνοι για την ξεφτηλα του αεροδρομίου.

  5. Ο σχεδιασμός της fraport είναι γιατί καλύπτονται συγκεκριμένα συμφέροντα βλ . Ταξί , ιδιωτικά πρακτορεία, transfers των ταξί (εκεί είναι τα μονοπώλια συμφεροντα) κλπ και είναι ηλίου φαεινότερο ότι η fraport έχει τους εσωτερικούς πληστειριασμους και ο νοών νοείτο. Ελπιζω να κινηθεί το υπουργείο να διορθώσει τα αδιόρθωτα !!!

    • Ψηφισες ΝΔ για να κινηθει το υπουργειο κατα των ιδιωτικων συμφεροντων; Καπου μπερδευτηκες…

  6. Πρώτα απ όλα να ρίξετε τις τιμές στα εισιτήρια. Είναι τραγικό. Δεύτερον οι περισσότεροι οδηγοί σας οδηγανε λες και δεν υπάρχει αύριο. Ούτε εγκύους σέβονται ούτε γέρους και ούτε γενικά τι δρόμο που θεωρούν πως πάνε σε κούρσα

  7. Κόψανε τη συγκοινωνία μέχρι το Σκλαβενίτη μου θέλετε κ αστικά μέχρι το αεροδρόμιο τρομάρα σας!

  8. Για κοιτάξτε λίγο την συμπεριφορά σας εσείς εκεί στο ΚΤΕΛ!Πριν από καιρό πήγαμε να πάρουμε το λεωφορείο να ανέβουμε προς χωριά και κάναμε μια ερώτηση σε έναν οδηγό και άνοιξε την ΣΤΟΜΑΡΑ του …Έκανε λες και του σκοτώσαμε τον σκύλο του!!!

  9. Μηλανε για την αψωγη έξυπηρετηση των δρομολογίων του αεροδρομειο , όταν επιλέγουν τα καλές πτήσεις . ας μας πουν στη skay υπήρξε ποτε δρομολόγιο;;;έχω βγει από το αεροπλάνο και μαθαίνω ότι δεν εκτελείται δρομολόγιο σ αυτή τη πτήση . Μπορώ να πληρώσω 30€ ΤΑΧΙ ;;; Με ρώτησαν αν τα έχω ;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ