Μ. Κόνσολας: Η ΔΕΗ και το πολιτικό σύστημα, διαχρονικά, οφείλουν μια συγνώμη στους πολίτες της Κω… Τώρα πράξεις

6
892

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η ΔΕΗ και το πολιτικό σύστημα, διαχρονικά, οφείλουν μια συγνώμη στους πολίτες της Κω. Τώρα πράξεις και έργα για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση του νησιού»

 

 

Στις άμεσες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να διασφαλιστεί η επάρκεια της ηλεκτροδότησης στα νησιά της Δωδεκανήσου, αλλά και στην αλλαγή του πλαισίου των δομών δασοπυρόσβεσης και πρόληψης, αναφέρθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κω.

Ο κ. Κόνσολας επισκέφθηκε τον ΑΣΠ Κω και τον ΔΕΔΔΗΕ, είχε συνάντηση και συνεργασία με τον Διευθυντή και τους εργαζόμενους, θέτοντας τέσσερις (4) προτεραιότητες για την επόμενη μέρα:

– Την αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού του ΑΣΠ Κω.

– Τη μείωση των χρεώσεων στους λογαριασμούς του Αυγούστου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Κω.

– Τη δρομολόγηση του έργου διασύνδεσης της Κω με το ηπειρωτικό δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

– Την αυξημένη μοριοδότηση των μονίμων κατοίκων των νησιών στις προσλήψεις στις δομές της ΔΕΗ στα νησιά.

«Η ΔΕΗ αλλά και το πολιτικό σύστημα, διαχρονικά, οφείλουν μια μεγάλη συγγνώμη στους πολίτες της Κω, που εδώ και μία εβδομάδα ταλαιπωρούνται από τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Η μείωση των χρεώσεων στους λογαριασμούς του Αυγούστου είναι το λιγότερο. Από σήμερα, ο στόχος πρέπει να είναι να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα, να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της Κω και των άλλων νησιών. Εκεί στοχεύουν οι πρωτοβουλίες μου και οι προτάσεις που κατέθεσα», δήλωσε ο Μάνος Κόνσολας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε και σε άλλη μία προτεραιότητα: την υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ σε δασικές περιοχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης αντιπυρική θωράκιση, αλλά και να αποφεύγονται οι διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Παράλληλα, ο κ. Κόνσολας επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, συναντήθηκε με το Διοικητή και τους πυροσβέστες, τους οποίους συνεχάρη για την αυταπάρνηση και την προσφορά τους.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, που κατέθεσε πρόταση στην κυβέρνηση για τη δημιουργία Ενιαίας Δομής Δασοπυρόσβεσης στα Δωδεκάνησα και σε κάθε Περιφέρεια με εναέρια μέρα, δασοκομάντος και επιχειρησιακή αυτονομία, αναφέρθηκε και στην ανάγκη να αλλάξει το πλαίσιο για την πρόληψη με την ενίσχυση της δασικής υπηρεσίας που θα έχει την ευθύνη για τον καθαρισμό και τον έλεγχο των δασικών περιοχών με δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης.

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δασικους δρομους, δεν αφηνει το δασαρχειο. Παλαιοτερα που ζητηθηκε το δασονομειο αρνηθηκε. Κανετε κατι μαυτους τους υπαλληλους.

  2. Πολύ ωραία όσα μας υπόσχεσθε (αν και τα ίδια έχουν πει και άλλοι παλαιότερα).
    Λοιπόν, εάν εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος (ας πούμε μέχρι 6 μήνες γιατί κάποια μπορούν να γίνουν άμεσα), δεν πραγματοποιηθούν αυτά που υπόσχεσθε να δεσμευθείτε ότι θα παραιτηθείτε από την θέση σας και δεν θα ξανα – ασχοληθείτε με την πολιτική. Αν σε μια επιχείρηση ο διευθυντής αποτύχει να εκπληρώσει τους στόχους που ο ίδιος θέτει απολύεται. Εδώ δυστυχώς, όσο φέρνετε ψήφους στο κόμμα, δεν θα σας απολύσει ποτέ κανένας, οπότε ας το κάνετε μόνος σας. Ίσως έτσι να αποκτήσουμε κάποτε πολιτικούς που όσα υπόσχονται τα εκπληρώνουν. Και όπως λέει και ο λαός «Από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο»

  3. Φαντάζομαι να τριγυρνούσε ο Τουρκικός στόλος με το γεωτρύπανο όπως πέρσι

    παραβιάζοντας τα χωρικά μας ύδατα,την ΑΟΖ ή να έκανε και γεωτρήσεις με απασχολημένο τον Κρατικό μηχανισμό στην κατάσταση που ζούμε.
    Επιτέλους βγάλτε τον σκασμό,ρίξτε γέφυρες όλα τα πολιτικά σχήματα, αφήστε τον εμφύλιο και κυρίως μην αφήνετε να δηλητηριάσουν άλλο την ύπαρξη του Έθνους οι ακραίοι.
    Βουλιάζουμε, στραβοί είστε;δεν ακούτε τις σειρήνες;απ την συμπεριφορά σας φουντώ
    νει ο εμφύλιος.
    Ας βγει το μπιμπελό που παριστάνει την Πρόεδρο και να κάνει έκκληση Εθνικής ενότητας.Ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό;
    Το συμφέρον είναι να μείνουμε όρθιοι.
    Ας ξεκινήσει η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για την δραματική κατάσταση.
    Ας κάνουμε ένα reset,με τέτοια κρατική μηχανή θα ζήσουμε ξανά μια Μικρασιατική καταστροφή,έναν Αττίλα…
    Έπρεπε να γίνει Κυβέρνηση ομοψυχίας απ τον Σεπτέμβριο.
    Είναι ανήκουστο να λέει μια Κυβέρνηση ότι πέτυχε με τον convid έχοντας 13.000 νεκρούς και να φοβάται την αύξηση των κρουσμάτων τον 15αύγουστο,όταν οι ξένοι που ανακοινώνει με υπερηφάνεια η Φραπορτ ΔΕΝ ΤΗΡΟΎΝ ΚΑΝΕΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΡΟ!!!!

  4. Διωχτε τους άχρηστους.Δώστε σε ιδιώτες .Πάρτε παράδειγμα πως ήταν ο ΟΤΕ μονοπωλειο και πως εξυπηρετήθηκε ο κόσμος μετά.Ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας.Οι ιδέες της αριστεράς και του κουμουνισμος είναι περασμένων αιώνων.Δεν υπάρχουν πουθενα.Τα αρριστερα κόμματα στην Ευρώπη λέγοντες πια πράσινα εδώ τα λέμε ακόμα προοδετικα και Καλα και είναι τα πιο σκωταδικα.

  5. Όπως ο πατέρας του απαλαξε την Ελλάδα από τη πληγή του ΟΤΕ ο Σαμαρας από την Ολυμπιακή,να μας απαλλάξει και αυτός από τη ΔΕΗ να μείνει στην ιστορία.

  6. Ντροπή σας ρε, ξεπουλατε όλη τη δημόσια περιουσία και μας πουλάτε και συγνώμες!!!! Ουστ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ