Κώστας Καΐσερλης: Η μαύρη επέτειος της αποστασίας της 15ης Ιουλίου του 1965

58
1673

Είμαστε δύο ημέρες πριν από την μαύρη επέτειο της αποστασίας της 15ης Ιουλίου του 1965 όταν ελάχιστοι Βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Σταμάτης Μανούσης για τα άνομα συμφέροντα τους, έστησαν στο απόσπασμα και εκτέλεσαν την νεαρή τότε δημοκρατία μας και την λαϊκή κυριαρχία.

Σήμερα  δυστυχώς μαθαίνω ότι σε περίοπτη θέση στο νοσοκομείο μας  μπήκε μια τεράστια μαρμάρινη πλάκα στον τοίχο για να θυμίζει στους σημερινούς τα κατορθώματα ενός αποστάτη και να διδάσκει στις επόμενες γενιές την υποκρισία. Να αποκρύπτουν και να συγκαλύπτουν τις ατιμωτικές για την δημοκρατία μας και την κυριαρχία του λαού μας πράξεις τους.

Πριν από λίγα χρόνια ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο η παραχώρηση κενοταφίου για να τιμήσει τον αποστάτη Σταμάτη Μανούση. Το βλέπω όταν επισκέπτομαι το νεκροταφείο και ανατριχιάζω. Δεν μίλησα γιατί είπα μέσα μου ότι φανερώνει την ματαιοδοξία, αλλά και την υποκρισία των ζωντανών.

Αλλά το σημερινό πάει πολύ. Τελικά καταλαβαίνω ότι είναι μια στημένη δουλειά για να αλλοιώσει την ιστορία και να αλλάξει για πολλούς, κυρίως πολιτικούς λόγους, τον ρόλο του θύτη σε θύμα. Και αυτό δεν το ανέχομαι.

Αναρωτιέμαι:   Ένας προδότης ολόκληρου του δημοκρατικού  λαού. Ένας αποστάτης του 53% των δημοκρατικών πολιτών. Ένας εκ των ελαχίστων Βουλευτών, μεταξύ των οποίων και ο Σταμάτης Μανούσης της Κω, που οδήγησαν την χώρα στην ατίμωση και μετέπειτα στην δικτατορία και στο έγκλημα της Κύπρου πως γίνεται στην σημερινή εποχή να απαιτεί και δυστυχώς να εισπράττει δικαίωση και τιμές;

Όχι! Απαιτώ επώνυμα εγώ ο Κώστας Καϊσερλης, ένας απλός πολίτης που με σημάδεψε όπως και χιλιάδες νέους ανθρώπους η εποχή του 114, να μου πουν, ο υπουργός υγείας, ο διοικητής της ΔΥΠΕ, ο διοικητής του νοσοκομείου, ο κ. Χρυσόπουλος και τα άλλα μέλη του νοσοκομείου για ποιόν λόγο έβαλαν στο νοσοκομείο μας αυτή την μαρμάρινη πλάκα.

Απαιτώ να δικαιολογήσουν αυτή την ανιστόρητη πράξη τους που στην ουσία  ενέχει πολιτικές σκοπιμότητες απόκρυψης και συγκάλυψης των πολιτικών εγκλημάτων κατά της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Και να γνωρίζουν. Μέχρι να αποκαθηλωθεί η πλάκα θα ζητώ απαντήσεις.  Αρκετά με όλους αυτούς που προωθούν σκόπιμα την συγκάλυψη των πολιτικών εγκλημάτων ενός βουλευτή που ο Κωακός λαός του εμπιστεύτηκε την ιδεολογία του, που τον σήκωσε στους ώμους του και αυτός τους ξεπούλησε στα παζάρια της βασιλικής καμαρίλας.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιάσου ΔΗΜΑΡΧΕ…Επαναστάτης πάντα…
    Οι αριστεροί του Νοσοκομείου μούγκα..
    Ο ……και οι συν αυτώ πάνε να αλλοιώσουν τη συλλογικά μνήμη των Κώων..
    Μετά απο δέκα χρόνια κανείς δεν θα ξέρει για την αποστασία …και μια μαρμάρινη επιγραφή θα μένει εκεί…κι όλοι θα νομίζουν πως ο Μανούσης ήταν ο μέγας ευεργέτης του νοσοκομείου…Αυτό θέλουν να πετύχουν…

    • ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΜΝΉΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΉΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΉΜΗ ΜΑΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΊΑ.

      ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ, ΟΎΤΕ ΜΕ ΣΤΗΜΈΝΑ ΕΥΧΟΛΌΓΙΑ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΊΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΆΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΌΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉΣ ΠΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 53%, ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΈΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΟΎΝΤΑ…

    • …………………… ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΉΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ …………….

  2. Εμπάθεια, κακία μισαλλοδοξία.
    Ντροπή σου Δήμαρχε.
    Την Ελλάδα την ξεφτίλισε ο δικός σου ο Ανδρέας. Τα καμώματα του οδήγησαν στη δικτατορία και στην Ελληνική χρεοκοπία.
    Ο Μανούσης είναι ευεργέτης του τόπου και των Κώων

    • η ιστορια δεν αλλαζει… οσο και να πληρωνει …..ολους για να αλλαζει την ιστορια.. και ντροπη σε αυτους που τα δεχονται για να γραφουν οτι θέλει

    • τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;…………………………………………………………………………. …. το έγκλημα κατά της δημοκρατίας με την αποστασία δεν παραγράφεται

    • Τι ευεργεσίες και κουραφέξαλα. Αποστασία ήταν. Εξελέγη το βράδυ βουλευτής με την ενωση κέντρου, ο λαός της Κω τον περιέφερε στους ώμους στις πλατείες. Το πρωί λαμβάνοντας τα ….. πήγε στην ΕΡΕ ,έπεσε ο Γ.Παπαννδρέου και μετά ήρθε η χούντα.. Αυτά που λέτε είναι παραχάραξη της ιστορίας.. Όσο για την κλινική του κι αν γιάτρεψε κάποιους χωρίς λεφτά ,ο Θεόφιλος Χατζηστέργος οφθαλμίατρος και αυτός, δεν έπαιρνε φράγκο από φτωχούς..

  3. Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι. Να μας πουν το γιατι το έκαναν. Τι συμφέροντα εξυπηρετούν, η Ιστορία δεν μπορει να ξαναγραφτεί οπως θέλουν αυτοί και τους βολεύει. Να εισαι παντα καλα δήμαρχε της καρδιά μας!!!!!!💖

  4. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ. ΕΙΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ,ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΙΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΕΩΡΕΊΣΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ….

    • Το να πηγαίνεις απο αριστερά, σε κεντρο αριστερά, σε δημοκρατικά κόμματα ειναι αποστασία? Εμεις μιλαμε απο κέντρο να πηγαίνεις ακροδεξια. Σε χουντα δηλαδή. Να σκοτώνεις κοσμο. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις την διαφορά.

  5. Αλλαζονια, οπορτουνισμος, ελιτισμός μαζί με μια απελπιδα προσπάθεια αλλοίωσης των ιστορικών στοιχείων. Δεν μπορεί κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ να ξεχάσει και να συγχωρέσει τους αποστάτες που έστρωσαν το χαλι στη δικτατορια και την εθνική καταστροφή της Κύπρου μας.

  6. Ο ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΥΝΈΒΑΛΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ.

  7. η ιστορία ενίοτε επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Αλλά ο Καίσερλης εχει απόλυτο δικιο. Προτείνω ν γίνει ένα κίνημα ώστε να αποκαθηλωθεί επιτελούς το ψέμα και η υποκρισία που μας κατατρώει χρονιά τώρα.Για να μην πω ότι και κάποιους άλλους Καραμανλικούς με σκανδαλα δις τους προσφωνούν οι γλίτσες της πολιτικής «ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ».

  8. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙ 25 ΕΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΦΟΒΟΥ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ.
    ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΩΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

  9. Ο Ανδρέας δηλαδή έμεινε στην ΕΚ;Πάτε Καλα;Όπως έδειξε η ιστορία,δεν είχε 53% οι ψήφοι ήταν αυτών που έφυγαν.Αλήθεια όμως γιατί πάτε τόσο παλιά που ο καθένας θυμάται ότι θέλει και δεν πάτε πρόσφατα;Πόσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα μειοψηφίας;Ξεχνάτε ποσό ποσοστό πήρε και συνέχισε με τους φασιστες του Καμμένου.Το ξεχάσατε;Ο κόσμος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά Καμμένου η Καμμένο να κυβερνά ΣΥΡΙΖΑ;Από τον Λεβέντη δεν έφυγαν να στηρίξουν τον Αλέξη;Τι ακριβώς θέλει να πει ο μπάρμπα Κώστας;Μήπως ταλεπωρηθηκε και αυτός ;Μπαμπάς δήμαρχος και αυτος επάγγελμα δημαρχος.

    • Ναι ρε φιλε. Αυτοι που εφυγαν απο το πασοκ και πηγαν στο συριζα, εμειναν σταθεροι στις δημοκρατικες τους αρχες. Δεν μπορουσαν να συνυπαρξουν μαυτους που προδοσαν τις ελπιδες του λαου.

      • Υπουργοί ήταν του Γιώργου που μας έβαλε στα μνημόνια ,περνώντας την εξουσία λέγοντας λεφτά υπάρχουν.Το ότι οι Συριζαίοι έχουν δημοκρατικές αρχές και τα αλλά κόμματα δεν έχουν δεν τι σχολιάζω μην στο χαλάσω.

  10. Οταν λεμε για αποστατες, εννοουμε τους πρωτους που ανοιξαν το χορο. Μητσοτακης, νοβας, στεφανοπουλος, τουμπας, τσιριμωκος, και αλλα λουλουδια, εφιαλτες οπως ελεγε ο ανδρεας. Ο μανουσης ηταν απο τους τελευταιους κατεψυγμενους, οπως τους αποκαλεσε ο τσιριμωκος, λιγο πριν τη δικη του αποστασια.

  11. Βρε κωστα μου, σημερα η νεολαια δε γνωριζει την ιστορια. Μπερδευει το 1821 με το 1922 και το 1940. Γιαυτο υπευθυνες ειναι ολες οι πολιτικες δυναμεις. Λαος χωρις στοιχειωδη γνωση της ιστοριας του δεν εχει μελλον!! Εκανε πρωθυπουργους τον αρχιαποστατη, το γιο του και δημαρχο αθηναιων την κορη του. Τι ψαχνεις? Αυτοι ειμαστε. Της πλακας!!!

  12. Ολα ξεκινησαν, απο τοτε που ο ΤΖΟΝΣΟΝ, προεδρος τωνΗΠΑ ζητησε απο τον γερο της δημοκρατιας ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να αφοπλισει την ΚΥΠΡΟ. Κιοταν αυτος αρνηθηκε του ειπε εγω ειμαι ελεφαντας και συ ψυλλος. Θα σε πατησω. Κιοταν ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ζητησε απο τον τοτε βασιλια κωνσταντινο, να παρει το υπουργειο αμυνας αντι του ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ συτος, ενα παιδαρελι, αρνηθηκε, ως ενερ γουμενο της μανας του φρειδερικης, γνωστης για τις** ιδιαιτερες σχεσεις** της με αμερικανο πρεσβη. Και οταν παραιτηθηκε ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ξεκινησε η αποστασια, με τους γνωστους μεταξυ των οποιων και ο δικος μας. Ο δημοκρατικος κοσμος, απο τοτε σιχαθηκε ολους τους σαλτιμπαγκους, που προδωσαν τις εντολες του. Επειδη ομως ο χρονος ειναι αδυσωπητος, ολα αυτα ξεχαστηκαν, γιατι η ιστορια κουκουλωθηκε, και ολοι αυτοι οι τυποι, μας κυβερνησαν, μας ξανακυβερνησαν, και θα μας ξανακυβερνησουν. Δυστυχως και σημερα καποιοι ανιστορητοι, τιμουν τους εφιαλτες της ελληνικης ιστοριας!!!

    • Παλιός; Τώρα δεν είσαι;Εγώ σαν νέος δημοκράτης σου λεω να μείνετε στις ντουλάπες σας.Είστε μιας άλλης εποχής που είχατε χωρίσει τη χώρα στα δυο.Η Ελλάδα πάει μπροστά δεν χρειάζεται τα δικά σας βαρίδια.

  13. Οταν εκλεχτηκε καποιος τον σηκωσε στους ωμους του, κιαυτος … μαλλον απο τη χαρα του. Αυτα για την ιστορια!!!

  14. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΆΦΕΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ .ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ; ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗ.

    • Ο ΑΣΠΙΔΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΕΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΖΕ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ. Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΕΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΙΛΛΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑΡΘΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. ΕΣΥ Κως ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΑΣΧΕΤΕ ΔΕΞΙΕ…

  15. Το ότι ο Καισερλης δήμαρχος 50 χρόνια γιος δημάρχου είναι δημοκράτης και εμείς όχι επειδή δεν τον ψηφίζουμε ,μόνο σε αρριστερα πρόβατα περνάει.

  16. Ο «αντιχουντικής», ο «αριστερός επαναστάτης», «ο γιος του μπαμπά» ο οποίος «αναγκαστικά» προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ γιατί το είχε ανάγκη. Ο σκανδαλωδώς ευεργετηθείς από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, το οποίο το 89 έβριζε και ειρωνευόταν «κλέφτες». Ο μεγιστος οπορτουνιστής με διδακτορικό δίπλωμα στο «να κάνει το μαύρο άσπρο» για ίδιον όφελος.
    Αυτός μιλά και τον χειροκροτούν οι χαχολοι και οι χαλεδες. Οποία κατάντια.

  17. Ο ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ?? ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΟΠΟ[ΟΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΧΑΡΙΖΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΣΑΣΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΞΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΜΩΣ

  18. Αυτό μου έλεγε ο πατέρας μου Κώστα οταν έβγαλε τον τελευταίο του λόγο ο Μανούσης και τον είχε στην πλάτη του μαζί με τον αδελφό του και την επόμενη μέρα που πήγε στην Αθήνα ξεπουλήθηκε. Τότε ήταν που τα παράτησε και ο θειος μου και κατέβηκε Κω γιατί ηταν πρώτο παλικαρο του. Ο Βράχος της Δημοκρατιας αποκάλεσε τον εαυτό του όπως και οι βράχοι της σημερινής Δημοκρατίας κοινώς κολοτουμπες τύπου Άδωνη κλπ ακόμα και στα τοπικά. Όλα πρέπει να τα λέμε

  19. Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών
    Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
    Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
    Η γενιά που ακύρωσε τον κόπο και τη θυσία της γενιάς του πολέμου.
    Η γενιά που με το καλημέρα, έγινε η αιτία να χαθεί η Κύπρος.
    https://terrapapers.com/polytechnio-i-pio-achristi-genia-ellinon/

    • Ποιος ξερει απο τι ρουφιανοσωο ταγματασφαλιτων προδοτων καταγεται αυτος που αντεγραψες. Και απο ποιους ρουφιανους λοποδυτες εσυ…

  20. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΙΛΛΑ. Ο ΑΤΙΛΛΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ, ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ. ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙΑ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ… ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

  21. Παντα θα υπαρχουν ρουφιανοι ταγματασφαλιτες, και παντα θα υπαρχουν γνησιοι αγωνιστες για τη δημοκρατια . Παντα θα επιπλεουν οι προδοτες, αυτοι που κονομησαν και μας το παιζουν πατριωτες..

  22. Ο Σταμάτης Μανούσης αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος πολιτικός της Δωδεκανήσου. Χαίρομαι που έστω κ αργά τιμήθηκε στη γενέτειρα του Γή. Επιτέλους, μια πράξη τιμής από τους Κώους.

  23. Μα το χειρότερο είναι πως δεν τον τιμά κανένας…Οι συγγενείς του προσπαθούν να παραχαραξουν την ιστορία..
    και μερικοί όμοιοι του ακολουθούν.
    Είδατε εσείς κανένα λαό να τον τιμά

  24. Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ
    14 Ιούλ 2021 at 8:25:50
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΟΙ ιΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ 17 μήνες μετά ο Παπανδρέου με τον Βασιλιά κ τον Κανελλοπουλο κάνοντας μυστικό μνημόνιο έριξαν την κυβέρνηση κ έφεραν την κυβέρνηση Παρασκευοπουλου που τον ρίχνουν κ φέρνουν την Κυβέρνηση Κανελλοπουλου που την κατάργησε η χούντα . ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΙΛΛΑ. Ο ΑΤΙΛΛΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ, ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ. ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙΑ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ… ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

  25. Για την πλάκα της ιστορίας….η μαρμάρινη επιγραφή (χρυσοποίκιλτη) στο νοσοκομείο, οταν πηγαν να την τοποθετησουν οι υπάλληλοι εσπασε με την πρώτη βίδα…!!!! Τυχαίο ????

  26. Πολύ καλά τα λέει ο πρώην Δήμαρχος, έχει απόλυτο δίκιο, η απάντησή του είναι τεκμηριωμένη ιστορικά, πολύ καλό επίσης και το άρθρο της κ. Μαστοροπούλου στη διεύθυνση: http://aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/370282/papathoma-agapite-niko-manousi-sou-zito-ton-proteron-syngnomi-alla-filtati-alitheia/, η ιστορική μνήμη δεν πρέπει ούτε να παραχαράζετε, ούτε και να ξεχνιέται

  27. Απρόσεκτοι ανίδεοι
    Ο τύχος ήταν στραβός κ τον βυδωνσν σαυμετρα
    Τεχνιτες να σου τύχουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ