Επαρχείο Κω-Νισύρου: Σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Αγκαλιάζουμε τα νησιά του Ν. Αιγαίου» για υπηρεσίες υγείας

3
121

Σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Αγκαλιάζουμε τα νησιά του Ν. Αιγαίου» για υπηρεσίες υγείας.

Σε εφαρμογή τέθηκε από τη Δευτέρα 31 Μαΐου, το πρόγραμμα «Αγκαλιάζουμε τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου», που προσφέρεται από την Εταιρεία «NN Hellas» και υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την ευθύνη της Ανιτπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κας Χαρούλας Γιασιράνη.

Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου κ. Καμπανής, αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας με γιατρούς, σε κατοίκους 15 απομακρυσμένων νησιών της Δωδεκανήσου (ανάμεσά τους και η Κως), καθώς και στο σύνολο των κατοίκων των νησιών: Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Καστελόριζου, Τήλου και Χάλκης.

Η υπηρεσία «Dr Online» προσφέρεται δωρεάν σε περίπου 10.000 δικαιούχους πολίτες και θα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ο κάθε χρήστης κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας το μοναδικό όνομα και κωδικό που θα παραλάβει από τους υπεύθυνους του Επαρχείου. Στη συνέχεια, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει απευθείας με ιατρούς, για οποιοδήποτε θέμα υγείας τον απασχολεί. Αν απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση, οι γιατροί συμβουλεύουν τους χρήστες σε ποιον εξειδικευμένο συνάδελφό τους, θα πρέπει να απευθυνθούν ή αν είναι απαραίτητο, να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα σχετικά voucher που θα παραλάβουν οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα έχουν ισχύ για έναν ολόκληρο χρόνο, από την 1η Μαΐου 2021, ως και την 30η Απριλίου 2022.

Τις επόμενες ημέρες, το Επαρχείο θα ενημερώσει σχετικά τους δικαιούχους (είναι οι δικαιούχοι των προνομίων Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κω και όλοι οι κάτοικοι της νήσου Νισύρου )για το πρόγραμμα αυτό και τα οφέλη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσεχε τις αγκαλιες ελαφροπετρα…
    παραμονευει ο κορονοιος…
    ας μην εχουμε δραματα…ανακοινωσεις..κλπ…βαρεθηκαμε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ