Νικητιάδης: Ξυπνήστε κύριοι της ΝΔ πριν χάσουν τα νησιά μας και τον τουρισμό του Ιουλίου

20
1820

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ : ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

 

Μετά την ανακοίνωση της Ολλανδικής κυβέρνησης να θέσει σε επικίνδυνη κατηγορία το Ν. Αιγαίο για όσους Ολλανδούς επιθυμούν να ταξιδέψουν στα νησιά μας , τ. Υφυπουργός Πολιτισμού -Τουρισμού και Γραμματέας του τομέα τουρισμού του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης δήλωσε τα εξής :

« Τα πράγματα, δυστυχώς δεν εξελίσσονται καλά για τον τουρισμό στα νησιά μας. Η κυβέρνηση και τα «άριστα» στελέχη της, πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μετά το Βέλγιο και τη Δανία, έρχεται μια από τις πιο σημαντικές αγορές για τον τουρισμό μας, η Ολλανδία και επιβάλλει καραντίνα κατά την επιστροφή, για όσους ταξιδέψουν στο Ν. Αιγαίο. Εμείς κύριοι της Ν.Δ, αναμέναμε με μεγάλη υπομονή να μας θυμηθείτε φροντίζοντας πολύ ενωρίτερα να έχετε επαρκή αριθμό εμβολίων για τα νησιά μας, δημιουργώντας εμβολιαστικά κέντρα που θα είχατε στελεχώσει και διασφαλίζοντας κατά προτεραιότητα τον εμβολιασμό όσων ασχολούνται με τον τουρισμό.

Μας θυμηθήκατε πολύ αργά και εξαγγείλατε προγράμματα για «Γαλάζια Ελευθερία», αλλά ταυτοχρόνως, αποδειχθήκατε ανίκανοι να πείσετε και αυτούς που αποφασίζουν για τον κόσμο που θα έρθει. Προφανώς, ακόμη και οι λίγες κρατήσεις θα ακυρωθούν. Σαφώς, δεν έχετε καταλάβει ότι ο αρμόδιος υπουργός σας, έπρεπε ήδη εδώ και πολλές ημέρες να έχει ταξιδέψει στο Βέλγιο και την Ολλανδία για να εξηγήσει την ιδιομορφία των νησιών μας, αλλά και το πρόγραμμα εμβολιασμών που εφαρμόζετε.

Τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα που διαφημίζουν και φωτογραφίζουν τα στελέχη σας, είναι μεν λυτρωτικά για τους κατοίκους μας από υγειονομικής πλευράς, αλλά ουδόλως  πειστικά στις αγορές. Οι αγορές, θέλουν πειθώ με αριθμούς και στοιχεία και με άτομα ικανά να εξηγήσουν και να πείσουν. Θα αντιληφθείτε επιτέλους το πρόβλημα για να στείλετε κάποιους ικανούς στις τουριστικές μας αγορές, ή θα αφήσετε στο έλεος του Θεού το Ν. Αιγαίο να υποστεί περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή την τουριστική κρίση ; θα φροντίσετε ΑΜΕΣΑ να πολλαπλασιαστούν οι ταχύτητες εμβολιασμών σε όσα νησιά μας είναι ακόμη στο κόκκινο; θα επιλέξετε έστω και τώρα κάποιους ικανούς που θα μεταβούν στις αγορές μας για να πείσουν εξηγώντας την πραγματική εικόνα που αλλοιώνεται ; Ξυπνήστε επιτέλους έστω και τώρα, για να μην χαθεί και ο Ιούλιος για το Ν. Αιγαίο».

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμβόλια υπάρχουν,αλλά τα ζώα που έβγαζαν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν πέντε να εμβολιαστούν.Αντί μα τα βάζετε με την κυβέρνηση να τα βάλετε με τα ζώα αυτά.Αυτά που ακολουθούν το καραφλό που τους πουλάει κρέμες για την καράφλα με δώρο μια επιστολή του Χριστού.Τέτοιο λαό φτιάξατε με την εκπεδευση σας τόσα χρόνια ….που στόχο έχουν τις καταλήψεις και τις εκλογές κάθε χρόνια.

    • χαχαχαχαχαχαχ βρε χαχαχαχαχαχαχ,'ακροαριστεροί' και 'ακροδεξιοί' είναι οι ίδιοι.Άπλυτη,υπέγραψες για τον Κουφοντίνα?

      Πρέπει να ζητήσουμε όλοι συγγνώμη απ τον Καρανίκα..i love Adonis

    • μάθε να μιλάς και να σέβεσαι δίχως να βρίζεις τους ανθρώπους όταν σου θίξουν το κυβερνομπάχαλο που έχετε φτιάξει. Άτε γίδι

  2. Με καλανεσε πιο. παενε πιο σπίτι σου. Πιτισες στη πολιτική .και δεν κουστουρδας μπλιο.

  3. ο Βορίδης με τον Άδωνη δεν έκαναν επερώτηση στην Βουλή,ώστε να εξεταστεί το αέριο από ποια χημικά αποτελείται;το ξεχνάς ότι φρόντισε η ΝΔ να κατεβεί απ το utube το βίντεο;μήπως σου διαφεύγει πόσοι ακροδεξιοί είναι στις τάξεις της κυβέρνησης; θυμάσαι τι έλεγε το Άδωνι για την Μακεδονία;μια τσίπα δεν βλάπτει.

  4. Τοσα ξερεις τοσα λες…
    αρνητες εμβολιου ειναι κατι ακροδεξια φυντανια,,πρωην φιλαρακια σου κουτοπονηρε ΝΔουλε!
    Η παΝΔημια σας εχει κανει μεγαλη ζημια…
    για του λογου το αληθες δες τον απογονο του δρακουλα που προκλητικα κοροιδευει τον απλο κοσμακη…
    τελικα ειστε για πολλες κλωτσιες…
    https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/05/186551724_1842889659204829_1299671531079854867_n-768×866-532×600.jpg

    • Βγήκαν τα φαντάσματα;Απορώ που δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ σαν τους συντρόφους σου.Όταν δεν έχετε επιχειρήματα …..είναι ακροδεξιοί.Ποτέ θα καταλάβετε αυτά είναι μιας άλλης εποχής;Δεξιά και αρριστερα και παραμύθια της χαλιμάς .Όσο είστε εκεί ο Μητσοτάκης και ΝΔ θα παίζουν μόνη της.Δεν είναι καλό αυτό για τη χώρα.Απομακρύνεται τα σκουριασμένα μυαλά.Όσο για εσένα πες τη γνώμη σου και άσε τα copy paste

  5. Το πρόβλημα της ολλανδικής κυβέρνησης με την Κω και την Ρόδο ξεκίνησε επειδή η δική μας κυβέρνηση έσπασε την καραντινα της Καλύμνου.
    Σύμφωνα με τους Ολλανδός επιδημιολογους δεν έπρεπε να αρθεί η καραντινα επειδή ακόμα έχει πολλά κρούσματα θα μπορούσε να μολύνουν και οι τουρίστες που θα ταξιδέψουν από Κω και Ρόδο.

    • Ναι ακριβώς αυτό.Αυτό είδαν οι Ολανδοι.Τι άλλο θα ακούσουμε από τους ειδικούς;Φίλε περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι κόκκινη.Αεροδρομεια που έρχονται Ολανδοι σε αυτή την περιφέρεια είναι Κως και Ρόδος.Αυτό κοιτάζουν και ανακοινώνουν.

  6. εξόχως αρνητική αυτή εξέλιξη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ολλανδικής κυβέρνησης, “οφείλεται στο γεγονός ότι ο αριθμός των μολύνσεων κορονοϊού, έχει αυξηθεί στο αρχιπέλαγος” και πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναφορά αυτή οφείλεται στα πολλά κρούσματα της Καλύμνου και στην άρνηση μεγάλου μέρους των κατοίκων να εμβολιαστούν

  7. Μπράβο στην Ελλάδα και στη κυβέρνηση της για το πράσινο πιστοποιητικό.Ήταν μια πρόταση που ειρωνεύοντουσαν Συριζανελ και ΚΥΝΑΛ.ΚΚΕ είναι στο κόσμο του ο Γιανης κάνει βόλτες και μιλάει μόνο για να δυσφήμιση τη χώρα και ο καραφλός πουλάει κρέμες για τη καράφλα με δώρο επιστολές του Ιησού.Απλά τραγικό να λέτε εσείς να ξυπνήσουν….ποιοι;

  8. Τι θα είχαμε και τι θα περιμέναμε αν δεν προόδους αν το green pass έχετε σκευτει;Άλλη μια φορά ήταν πολύ μπροστά αυτοί που λες να ξυπνήσουν.Εσυ τι ακριβώς πρότεινες τότε;Τώρα κανείς κριτική σε τι;

  9. Ο κύριος Νικητιάδης έχει τους υποστηρικτές του. Πανελλαδικά έλαβε 5000 ψήφους στις ευρωεκλογές. Δυστυχώς όμως οι Δωδεκανήσιοι τέτοιοι είμαστε, δεν σεβόμαστε δεν εκτιμαμαι!

    • Βρε γιωργο μου, τι παθαινει ο κοσμος και μολις εμφανιστεις, σε βαρανε ολοι??? Κατι δεν παει καλα!! Κατι φταιει!!!Η εσυ, η το κομμα σου, η ο κοσμος!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ