ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Πικετοφορία στην Κω από Εργατικό κέντρο ΒΣΔ: «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο & την αργία της Κυριακής – Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο έκτρωμα»

10
2300

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα, να ξηλωθούν όλοι οι νόμοι που θεσμοθετούν την «ευελιξία» στις εργασιακές σχέσεις, που καταργούν την αργία της Κυριακής, που βάζουν εμπόδια στη δράση των σωματείων, που περιορίζουν το απεργιακό δικαίωμα το μήνυμα που στέλνουν χιλιάδες εργαζόμενοι με πορείες και πικετοφορίες σε όλη την Ελλάδα.

Στην Κω η πικετοφορία-πορεία διαμαρτυρίας του Εργατικού κέντρου ΒΣΔ πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

«Κάτω τα χέρια από το 8ωρο – Όχι στη ευελιξία και τη ζωή λάστιχο», «Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη τους – 7ωρο, 5μερο, 35ωρο»«Δε θα γίνουμε σκλάβοι του 21ου αιώνα – Διεκδικούμε ζωή και δουλειά με δικαιώματα» «Πάρτε πίσω το νόμο έκτρωμα! Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί νόμοι των Κυβερνήσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ».

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο σκύλος είναι του σωματίου ή τσάμπα κάνει βόλτες??? Μάλλον είναι του σωματίου και με δικαίωμα ψήφου, αλλιώς δεν φτάνουν οι κουμουνιστές … λιγοστέψανε!!!

  2. Βγηκαν τα κομμουνια παλι παγανια ?
    Μπράβο μάγκες Τώρα σας άκουσε η Βουλή . Κάτσε Τώρα θα το τραβήξουν το νομοσχέδιο αφού βγήκατε οι 10 γνωστοί άγνωστοι πάλι στον δρόμο . Μπράβο για την αλλαγή που κάνατε .. ΛΟΛ… κλαμαααα.

  3. Μακριά από το ΚΚΕ και ΠΑΜΕ.Δεν έχουν καμία σχέση με τους εργαζόμενους .Απλά πληρωμένα κομματόσκυλα είναι.Για το κόμμα τους δουλεύουν όχι για τους εργαζόμενους και τη χώρα μας.

  4. Μετά την πορεία του Πολυτεχνείου που αδιαφορήσατε για τον κόσμο απλά για να κάνετε γυμναστική…..τελειώσατε.Δεν ενδιαφέρεστε για κανένα εργαζόμενο,μόνο το κιμά.Ο Κουτσούμπας είναι η ταφόπλακα του ΚΚΕ.100 χρόνια κόμμα και ο Βερόπουλος μόνος του πέρνει μεγαλύτερο ποσοστό.

    • Αλλο παλι και αυτο με τα ορφανα του Βελοπουλου…
      να τους πιανει ο πονος για τους εργαζομενους, οταν διεκδικουν το αυτονοητο.
      δλδ τι θελετε να σκυβουν το κεφαλι και να λεμε ευχαριστω ‘η μηπως να πουλαμε Κεραλοιφες και γιαλαντζι γραφες του Ιησου για ‘αυθεντικες’.
      φωναζει ο κλεφτης..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ