ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ομοβροντία από δυναμίτες και υπερθέαμα με βεγγαλικά απόψε στην Κάλυμνο (Τα έριξαν μαζεμένα και για τις δύο χρονιές…)

2
3157

Οι εικόνες λήφθηκαν λίγο μετά τις 7.45 μμ σήμερα Κυριακή Πάσχα στην κεντρική πλατεία και την παραλιακή Καλύμνου

Αν και τα καταστήματα εστίασης είναι κλειστά, πολύς κόσμος βρίσκεται στην παραλιακή και στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσει την ρίψη δυναμιτών από τα υψώματα στον Άγιο Σάββα και στο Μαυροβούνι, αλλά και τα βεγγαλικά που θα ακολουθήσουν.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές

Κάλυμνος, Κυριακή Πάσχα 2 Μαΐου 2021,λίγο μετά τις 9.00  το βράδυ και εκατοντάδες βεγγαλικά σκέπασαν τον ουρανό σε Πόθια και Χωριό και έδωσαν μια μοναδική λάμψη.

Εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό  θέαμα που δημιούργησε μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα σε  ένα Πάσχα διαφορετικό λόγω μέτρων κατά της πανδημίας.

Η πρωτοβουλία αλλά και η δαπάνη καλύφθηκε από το  Δήμο Καλυμνίων και την οργάνωση είχε το Σχολικό Κέντρο του Γιώργου Αχλαδιώτη.

Τα βεγγαλικά εκτοξεύτηκαν από δύο σημεία. Από την περιοχή του γηπέδου και από τον εμπορικό δρόμο, ήταν δε ορατά σε όλο το Χωριό και σε όλη την Πόθια.

Ένα μοναδικό θέαμα που άρεσε στου κατοίκους της Χώρας και της Πόθιας που το παρακολούθησαν από τις ταράτσες και τις βεράντες των σπιτιών τους.

Όπως θα δείτε από το video τα βεγγαλικά που εκτοξεύτηκαν  έκαναν τη νύχτα μέρα.

‘Δείτε video του Δημήτρη Δρόσου με λήψη από το Κάστρο της Χρυσοχεριάς. Θα ακολουθήσει video και ρεπορτάζ με όλο το υπερθέαμα του Μάμα Χαραμαντά.

πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρίστός Ανέστη φίλοι και συνπολίτες.
    Αυτό το μακελειό, ηλήθιος επικίνδυνος σαματάς, τρομακτικό για παιδιά, γερόντια και ασθενείς (έχουν πολλούς εκεί), αυτή την σαχλαμάρα το θεωρούμε ΠΑΡΑΔΟΣΗ και ΕΘΙΜΟ? Που είναι γραμμένο? Μη ξεχνάμε πριν μερικά χρόνια το ξεκλύρισμα μιάς οικογένειας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ