ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συγκέντρωση και πορεία του Εργατικού κέντρου ΒΣΔ για την υγεία

6
1809

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συνεχίζονται δυναμικά οι κινητοποιήσεις του Εργατικού Κέντρο για τις δημόσιες δομές υγείας.

Ειδικότερα, απόψε πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-ομιλία στην πλ. Ελευθερίας και στην συνέχεια πορεία στους δρόμους της πόλης, με διέλευση και από το Νοσοκομείο Κω.

Διεκδικώντας μεταξύ άλλων:

-Μέτρα στήριξης του Δημόσιου συστήματος υγείας-πρόνοιας, δωρεάν για όλους, με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού,επίταξη ιδιωτικών δομών.

-Επαναλειτουργία και ένταξη στο δημόσιο όλων των δημόσιων δομών υγείας.                  -Στελέχωση και λειτουργία του Κ.Υ. Αντιμάχειας.

-Τήρηση των μέτρων υγείας & ασφάλειας στους χώρους δουλείας.                                         -Προσλήψεις στον ΕΦΚΑ για γρήγορη απονομή των συντάξεων, που καθυστερούν χρόνια, ΟΧΙ στην ανάθεση στους ιδιώτες.

-Άμεση καταβολή των αναδρομικών χωρίς εξαιρέσεις σε όλους τους συνταξιούχους.

-Κατάργηση του νόμου απαγόρευσης των διαδηλώσεων,του περιορισμού του απεργιακού δικαιώματος.Καμία δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης.

-Ανοιχτά ασφαλή σχολεία.

Και βίντεο από KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. Να μην σας ματιάσω, επαναστατική γυμναστική, πάντα με αποστάσεις ασφαλείας...

      Απολιθώματα του περασμένου αιώνα σε διατεταγμένη υπηρεσία …

  1. Είναι κρίμα να αναφέρεστε με απαξιωτικά σχόλια σε ένα θέμα τόσο σοβαρό. Όλοι μας ΟΛΟΙ όμως θα περάσουμε από αυτό το νοσοκομείο.Ευχομαι στον παραπάνω να χρειαστεί να νοσηλευτεί ίσως τότε να του φύγει το δηλητήριο που έχει στο στόμα.Μπραβο στο εργατικο κεντρο και στους εργαζόμενους του νοσοκομείου που παλεύουν για την υγεία ΟΛΩΝ μας.

    • Να πάμε στο νοσοκομείο μα μας αρρωστήσουν;Οι ………. είναι ανεμβολιαστοι/ες .Τόσο πολύ ενδιαφεροντε για τον κόσμο.Απλαθελουν περισσότερο προσωπικό και να δουλεύουν λιγότερο .Τι πιο βασικό να βοηθισουν το κόμμα τους

  2. και τα ίδια κομμουνιστικά κολλημένα μυαλά. Ξυπνήστε επιτέλους ο κομμουνισμός έχει εξαλειφθεί σε όλο τον κόσμο εκτός από την Ελλάδα. από εκεί και πέρα, μιας που μιλάμε για την υγεία μας και όλο αναφέρουμε την υπερπροσπάθεια του προσωπικού, να πούμε και ότι αρκετοί γιατροί δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους όπως π.χ. το ότι δεν πηγαίνουν ποτέ στην ώρα τους να πιάσουν δουλειά, αλλά κανένα δίωρο αργότερα και επιπλέον στέλνουν τους ασθενείς διακομιδές στην Ρόδο ή Αθήνα για περιστατικά που άνετα αντιμετωπίζονται εδώ με αποτέλεσμα να ταλαιπείται και να ξοδεύεται ο ασθενής και η οικογένεια του. Κατά τα άλλα έχουμε δωρεάν υγεία. Όπως επίσης αφού βλέπω και την Β ΕΛΜΕ, υποτίθεται ότι έχουμε και δωρεάν παιδεία. Οι περισσότεροι καθηγητές όμως δεν ασχολούνται καθόλου στο να διδάξουν τα παιδιά στα σχολεία με αποτέλεσμα να τα σπρώχνουν στα φροντιστήρια για να διδαχθούν την ύλη που θα εξεταστούν για να περάσουν την τάξη. Τι έχετε να πείτε για αυτό αριστεροί εκπαιδευτικοί που αγωνίζεστε (υποτίθεται) για την εργατική τάξη;

  3. Για την «προστασία της υγείας του …λαού», κάνουμε ακόμη μία συγκέντρωση ώστε να τον στείλουμε μια ώρα αρχύτερα στον άλλο κόσμο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ