Κάλυμνος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Παναγιώτης Κατέρης

0
1479

Την  τελευταία του πνοή άφησε χθες Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 βράδυ ο Παναγιώτης Κατέρης σε ηλικία 74 ετών.

Ο Παναγιώτης Κατέρης με καταγωγή από τα Ιωάννινα σε νεαρή ηλικία ήλθε στα Δωδεκάνησα, όπου τοποθετήθηκε από την Υπηρεσία του, αρχικά στην Πάτμο και στη συνέχεια στην Κάλυμνο.

Στην Κάλυμνο  υπηρέτησε στο Τελωνείο του νησιού όπου διετέλεσε και Προϊστάμενος και συνταξιοδοτήθηκε το Μάιο 2007 .

Στην Κάλυμνο παντρεύτηκε με την Μαρία Οικονόμου και δημιούργησαν μία υποδειγματική οικογένεια με δύο εξαιρετικά παιδιά το Βασίλη και τη Μελίνα, ενώ είχε και 4 εγγόνια που τα υπεραγαπούσε.

Άριστος οικογενειάρχης, αξιαγάπητος στην Καλυμνιακή κοινωνία , ευγενικός, κοινωνικός, με το χαμόγελο στα χείλη, έτοιμος πάντα να εξυπηρετήσει το συμπολίτη του.

Ο εκλιπών εκτός από την επαγγελματική του ενασχόληση δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του Αθλητισμού στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ .Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αθλητικού παράγοντες του νησιού στις καλές εποχές του αθλητισμού,  από διάφορες θέσεις. Υπήρξε ο πλέον ενημερωμένος παράγοντας σε διαδικαστικά θέματα και πάντα η γνώμη του Παναγιώτη είχε βαρύνουσα θέση,

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 3.00 μμ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Το kalymnos-news.gr εκφράζει τα θερμά  συλλυπητήρια στη σύζυγο του Μαρία στα παιδιά του Βασίλη και Μελίνα και σε όλους τους συγγενείς

πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ