Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Κωστάκης

0
1597

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, ο γνωστός  επιχειρηματίας της Ρόδου  Μανώλης Κωστάκης.

Ο Μανώλης Κωστάκης, γεννήθηκε στην Κρητηνία στις 3/12/1933. Από το 1955 ασχολήθηκε στον κλάδο του αυτοκινήτου όπου και κυριάρχησε επί σειρά ετών στοως αντιπρόσωπος στη Ρόδο.  Ήταν αυτοδημιούργητος και είχε αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην επιχειρηματική αγορά του νησιού μας για πολλές δεκαετίες.

Τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Στάθηκε όρθιος και τα αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια.

Επρόκειτο για έναν άνθρωπο, ευγενή, σεμνό και ταπεινό, άξιο οικογενειάρχη, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία. Λάτρευε το νησί μας και «αγανακτούσε» με τα κακώς κείμενα που έβλεπε γύρω του και τα οποία πολλές φορές στηλίτευε με παρεμβάσεις του μέσω της «Ροδιακής».

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό Ταξιαρχών Ρόδου.

Όπως ανακοίνωσαν η σύζυγος του Καλλιόπη και τα παιδιά του Θεώνη και Νίκος αντί στεφάνων παρακολούνται να γίνονται εισφορές στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου » Ο Άγιος Ανδρέας».

πηγή: rodiaki.gr

 

«ΨΗΦΙΣΜΑ» Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, με θλίψη άκουσε το άγγελμα του θανάτου του Μανώλη Κωστάκη.

 

Υπήρξε πρωτοπόρος του Ροδιακού επιχειρείν, υπόδειγμα επιτυχημένου επιχειρηματία, ευγενή ανθρώπου, άξιου οικογενειάρχη και αγαπητού στην τοπική κοινωνία, λόγω της σεμνότητας και ταπεινότητας του.

 

Ο Μανώλης Κωστάκης, κυριάρχησε επί σειρά ετών στον κλάδο του αυτοκινήτου ως αντιπρόσωπος στη Ρόδο. Αυτοδημιούργητος από το 1955, διετέλεσε επί σειρά ετών ενεργό μέλος του εμπορικού συλλόγου Ρόδου και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην επιχειρηματική αγορά της Ρόδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση και Ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια του Συμβουλίου, για την απώλεια του Μανώλη Κωστάκη στην οικογένεια και τους οικείους του.
  2. Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος.
  3. Να δημοσιευτεί το παρόν στον Τοπικό Τύπο.

 

Αιωνία του η μνήμη.

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ