Με αναστολή δύο Καλύμνιοι που είχαν 3 κιλά χασίς

0
179

Δύο Καλύμνιοι δικάστηκαν και καταδικάστηκαν από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για τρία κιλά ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκαν κρυμμένα σε δύο αντλίες νερού!

Πρόκειται για έναν 46χρονο που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή και την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και έναν 47χρονο που του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, ενώ ο αλλοδαπός που επίσης κατηγορούνταν στην υπόθεση κρίθηκε αθώος.

Για τους εμπλεκόμενους όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, στις 28 Νοεμβρίου 2019 το πρωί αστυνομικοί που διερευνούσαν σχετική υπόθεση πραγματοποίησαν έλεγχο στον 46χρονο διαπιστώθηκε ότι κατείχε σημαντική ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα ισοβαρείς συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε δύο αντλίες νερού, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 3 κιλών και 246 γραμμαρίων. Οι αντλίες ήταν τοποθετημένες μέσα σε κούτες που βρίσκονταν στην ταράτσα του σπιτιού συγγενικού προσώπου του 46χρονου.

Σε βάρος του 46χρονου που συνελήφθη σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι μέρος των ουσιών θα έδινε και στον 47χρονο.

Πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ