Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος στην Κω για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού

24
2245
Συνελήφθη την 19η Μαρτίου 2020 το βράδυ, από αστυνομικούς του ΑΤ Κω, ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης εξάπλωσης του κορωνοϊού, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος λειτουργούσε fast food στην πόλη της Κω παραβιάζοντας τους ισχύοντες απαγορευτικούς κανόνες εξυπηρέτησης πελατών.
Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν συλληφθεί 8 άτομα.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού σε νησί του Νότιου Αιγαίου

Συνελήφθη χθες (19 Μαρτίου 2020) το βράδυ, από αστυνομικούς σε νησί του Νοτίου Αιγαίου, ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης εξάπλωσης του κορωνοϊού, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος λειτουργούσαν επιχείρηση παραβιάζοντας τους ισχύοντες απαγορευτικούς κανόνες εξυπηρέτησης πελατών.

Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν συλληφθεί -8- άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η λύση είναι πολύ απλή. Στους θαμώνες διπλάσια ποινή και πρόστιμο από ότι στους καταστηματάρχες. Να μην υπάρχουν πελάτες για τους ασυνείδητους.

    • Παραβάσεις γράφεται με μικρό π, δεν ξεκινάει πρόταση, ούτε είναι κύριο όνομα.
      απίθανη με οι, απίθανοι, εκτός αν κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια…

      • Δάσκαλε το Π….. γράφεται με μικρό η μεγάλο «Π»? Η πάει ανάλογα του μεγέθους? Εδώ φαι δεν έχουμε ραπανάκια για την όρεξη ψάχνουμε…

      • Ρε ΨΙΤ…Τι σου έκανε ο στρατιωτικός? Δίνει εξετάσεις στην ωρθωγραφηα? Έχει άδικο? Να κοπούν κ@λοι και στους θαμώνες. Και τα ονόματα στην φόρα. Οικονομανε εις βάρος της γενικής υγειας. Κοινώς «ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ»…

        • Ειναι κατι τυποι σαν αυτον που βριζουν τους ντοπιους.Εγω δεν γουσταρω να με βριζει ο καθε κλαρινογαμπρος καταλαβες?Εσυ αν δεν εχεις προβλημα ειναι θεμα δικο σου.Στα αλλα δεν διαφωνω!!

  2. Καραβανεα πες μας ρε το βυσμα σου,να ψαρωσουμε!!Με κανενα κομματι κρεας στον τοπικο βουλευτη??

    • Σε βρίζει? ΑΛΗΘΕΙΕΣ λέει. Αν είσαι κουκουβιαλος και δεν το καταλαβαίνεις φαντάζομαι θα κυκλοφορείς και στην ΚΩ σαν να μην τρέχει τίποτα.

    • μην απελπίζεσαι λεβέντη μου. Υπάρχουνε κι άλλοι παλαβοί. Λιγότερο βέβαια από σένα, υπάρχουνε όμως. Υπομονή!

  3. Ρε ντεμπελι οι αστυνομικοί και στρατιωτικοί θα σώσουν το νησί χειμώνα και άμα δεν γουστάρεις πήγαινε με τους Ιταλούς

  4. Εσυ επειδη βρεθηκε ενας μακακας να πει την μακακια του…. ευχεσαι σε ολους μας τουριστικο αφανισμο….και εσυ τα ιδια σ…α με τον ΧΑ εισαι ολα στον κουβα και ανακατεμα ….ηλιθιοι εε ηλιθιοι..

    • Σωστός, δυστυχώς αυτό γίνεται κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι, αμέσως τους τσουβαλιάζουν όλους, είτε τους ντόπιους είτε τους μη ντόπιους. Τελικά είμαστε και εμείς οι Έλληνες περίεργη ‘φάρα’…

  5. Φαγωθειτε Έλληνες τώρα είναι η ώρα. Λυπάμαι για την παιδεία σας και την ανατροφή σας.

  6. Κύριοι ψ..χ…ω και σια ολοι σας….
    η καραντίνα σας χτύπησε στο κεφάλι!
    ρε αλλη δουλεια δεν έχετε και τρωγεστε μεταξύ σας!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ