Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών της Δωδεκανήσου

Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών της Δωδεκανήσου

3
1770

Η επιτροπή ελέγχου δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης έδωσε χθες στη δημοσιότητα τις δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των πολιτικών προσώπων για τα έτη 2016, 2017 και 2018 που αφορούσαν τις χρήσεις του 2015, του 2016 και του 2017 αντίστοιχα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δηλώσεις θα παραμείνουν αναρτημένες στο διαδικτυακό τόπο της βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων και για τρία χρόνια ακόμα.

Σε ό,τι αφορά την περιοχή μας, η «Ροδιακή» παρουσιάζει το περιεχόμενο των δηλώσεων των βουλευτών Δημήτρη Γάκη, Ηλία Καματερού, Μάνου Κόνσολα, Δημήτρη Κρεμαστινού και Νεκτάριου Σαντορινιού με αλφαβητική σειρά, για την τελευταία χρήση, δηλαδή του 2017, καθώς και της Μίκας Ιατρίδη για τη χρήση του 2016 που περιλαμβάνουν τα εξής:

– Δημήτρης Γάκης: δήλωσε συνολικά έσοδα ύψους 53.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του Φωτούλα έσοδα 21.000 ευρώ. Και οι δύο κατέχουν διάφορες μετοχές, ενώ οι καταθέσεις τους σε τράπεζες ανέρχονται στο ποσό των περίπου 43 χιλιάδων ευρώ για τον κ. Γάκη και σε 335 ευρώ για τη σύζυγό του.

Επίσης, και οι δύο διαθέτουν συνολικά 23 ακίνητα σε διάφορες περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα αποθήκες, καλλιέργειες, οικόπεδα, διαμερίσματα και μονοκατοικίες. Και οι δύο διαθέτουν από ένα επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ οι οφειλές τους σε δάνεια ανέρχονταν συνολικά σε περίπου 2.500 ευρώ.

Δημήτρης Γάκης – πόθεν έσχε… by RodiakiNewsRoom on Scribd

 

 

– Ηλίας Καματερός: δήλωσε συνολικά έσοδα ύψους 61.500 ευρώ, ενώ η σύζυγός του Ελισάβετ έσοδα 15.000 ευρώ. Οι καταθέσεις του στις τράπεζες ανέρχονται σε περίπου 4.500 ευρώ, ενώ της συζύγου του σε περίπου 2.000 ευρώ. Ο κ. Καματερός και η σύζυγός του διαθέτουν συνολικά 14 ακίνητα, όλα στην Κω που περιλαμβάνουν κυρίως οικόπεδα, καλλιέργειες, μονοκατοικίες και διαμερίσματα. Διαθέτουν συνολικά δύο οχήματα (από ένα ο καθένας) ενώ σε ό,τι αφορά τις δανειακές τους υποχρεώσεις αυτές ανέρχονται για τον ίδιο τον κ. Καματερό σε 1.300.000 ευρώ και για τη σύζυγό του σε 136.000 ευρώ.

Ηλίας Καματερός – πόθεν έσχ… by RodiakiNewsRoom on Scribd

 

 

– Μάνος Κόνσολας: δήλωσε συνολικά έσοδα ύψους 51.800 ευρώ, ενώ η σύζυγός του Άννα Μαρία που διαθέτει και θυρίδα σε τράπεζα, δήλωσε έσοδα 21.000 ευρώ. Οι καταθέσεις τους ανέρχονται σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον βουλευτή σε περίπου 27.000 ευρώ, ενώ της συζύγου του φτάνουν τα 400 ευρώ. Διαθέτουν και οι δύο συνολικά 4 ακίνητα, κυρίως διαμερίσματα σε Ρόδο και Κάρπαθο, καθώς και από ένα επιβατικό αυτοκίνητο ο καθένας. Οι δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές του κ. Κόνσολα ανέρχονται σε 187.000 ευρώ.

 

Μάνος Κόνσολας – πόθεν έσχε… by RodiakiNewsRoom on Scribd

 

 

– Δημήτρης Κρεμαστινός: δήλωσε έσοδα 127.000 ευρώ και η σύζυγός του Τζένη δήλωσε έσοδα 135.000 ευρώ. Διαθέτουν και οι δύο, μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, καθώς επίσης από μία θυρίδα ο καθένας σε τράπεζα. Οι καταθέσεις του κ. Κρεμαστινού στις τράπεζες ανέρχονται σε περίπου 1.850.000 ευρώ και της συζύγου του σε περίπου 104.000 ευρώ. Διαθέτουν και οι δύο από ένα επιβατικό αυτοκίνητο, και έχουν ο καθένας τους από μία ατομική επιχείρηση. Σε ό,τι αφορά τα ακίνητα διαθέτουν συνολικά 24, τα οποία στην πλειοψηφία τους βρίσκονται στοn νομό Δωδεκανήσου. Πρόκειται για οικόπεδα, διαμερίσματα, καλλιέργειες, αποθήκες και μονοκατοικίες.

Δημήτρης Κρεμαστινός – πόθε… by RodiakiNewsRoom on Scribd

 

 

– Νεκτάριος Σαντορινιός: ο ίδιος δήλωσε έσοδα ύψους 33.500 ευρώ, ενώ η σύζυγός του Σταματία δήλωσε έσοδα ύψους 16.000 ευρώ. Οι καταθέσεις του στις τράπεζες είναι συνολικού ύψους 6.500 ευρώ, ενώ η σύζυγός του έχει καταθέσεις ύψους 11.000 ευρώ. Ο κ. Σαντορινιός διαθέτει ένα οικόπεδο στη Ρόδο και η σύζυγός του ένα διαμέρισμα επίσης στη Ρόδο, ενώ καθένας έχει από ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Ο κ. Σαντορινιός έχει δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές που ανέρχονται σε 180.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του οφειλές 83.000 ευρώ.

Νεκτάριος Σαντορινιός – πόθ… by RodiakiNewsRoom on Scribd

 

 

– Μίκα Ιατρίδη (για τη χρήση του 2016): δήλωσε έσοδα ύψους 8.500 ευρώ, ενώ έχει καταθέσεις ύψους 400 ευρώ. Διαθέτει 18 ακίνητα και ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Διαθέτει επιχείρηση και οι δανειακές της υποχρεώσεις ανέρχονται σε 230.000 ευρώ.

Μίκα Ιατρίδη – πόθεν έσχες … by RodiakiNewsRoom on Scribd

Πηγή: rodiaki.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. – Δημήτρης Κρεμαστινός: δήλωσε έσοδα 127.000 ευρώ και η σύζυγός του Τζένη δήλωσε έσοδα 135.000 ευρώ. Διαθέτουν και οι δύο, μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, καθώς επίσης από μία θυρίδα ο καθένας σε τράπεζα. Οι καταθέσεις του κ. Κρεμαστινού στις τράπεζες ανέρχονται σε περίπου 1.850.000 ευρώ και της συζύγου του σε περίπου 104.000 ευρώ. Διαθέτουν και οι δύο από ένα επιβατικό αυτοκίνητο, και έχουν ο καθένας τους από μία ατομική επιχείρηση. Σε ό,τι αφορά τα ακίνητα διαθέτουν συνολικά 24, τα οποία στην πλειοψηφία τους βρίσκονται στοn νομό Δωδεκανήσου. Πρόκειται για οικόπεδα, διαμερίσματα, καλλιέργειες, αποθήκες και μονοκατοικίες.
    Δημήτρης Κρεμαστινός – πόθε… by RodiakiNewsRoom on Scrib
    Φτωχαδάκι λέμε ο Κρεμαστινός !!

    • Έχασα το μέτρημα από τα ακίνητα, τα δάνεια από όλες τις τράπεζες του Κάπτεν ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρου με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ....

      Μην μου πείτε, αριστερoί με την βούλα…. Για να δούμε τώρα χωρίς το παραδάκι της βουλής πόσο θα αντέξουν να πληρώνουν τα δάνεια, τον ΕΝΦΙΑ που ο ΣφΥΡΙΖΑ θα καταργούσε και άτοκα δάνεια της βουλής;;;;; Καμιά σύγκριση με τον ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ο αριστερούλης που σε περιουσία ξεπερνά και τον ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΌ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ