Η Δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου στην Κω

0
4384


Με τη δέουσα επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Κω η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου  με Δοξολογία το μεσημέρι στον ΙΝ του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ μετά του του Γεν. Αρχιερατικού και του Ιερού κλήρου της πόλεως.

Έψαλλε χορός Ιεροψαλτών υπό τον  Πρωτοψάλτη – καθηγητή Γιώργο Σακέλλη.

Παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνας Καλογήρου, του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, του πρ. Υπουργού Γιώργου Νικητιάδη, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής ανάπτυξης Φιλήμωνα Ζαννετίδη, του Επάρχου Κω Νισύρου Ιωάννη Καμπανή , του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, του πρ. Δημάρχου και επικ. της Δύναμης Αλλαγής Γιώργου Κυρίτση, της Προέδρου του ΔΣ Διονυσίας Τελλή, Αντιδημάρχων Δημοτικών συμβούλων, του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Αριστείδη Καβαρλίγκου, του Αστυνομικού Διευθυντή ΒΣΔ Θέμη Καλαμάτα,  και των εκπροσώπων ένστολων αρχών, υπηρεσιών και φορέων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κ. Σαπουνίδου Ζωή,ΠΕ 78 του Ε.Ε.Ε.Κ. Κω

Ακολούθως τελέστηκε Τρισάγιο στο ηρώο και κατάθεση στεφάνων.

Τιμές απέδωσαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Θανάση Πουλιού και τιμητικό άγημα του στρατού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ