Παρενέργειες Μητροπολιτών… Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος ευλόγησε τη βάφτιση παιδιών gay ζευγαριού στην Αθήνα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

29
1987

Επιβεβαιώνεται ο Πατροκοσμάς

Κρίμα το ράσο του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη που είπε ότι έχει πάνω του…

O Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας επέλεξαν να έρθουν στην Ελλάδα για τη βάφτιση των παιδιών τους, η οποία πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Νονές των παιδιών είναι το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου, η οποία διατηρεί στενή φιλία με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας.
Τα παιδιά του ζευγαριού πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το πάρτι της βάφτισης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Σοφία Καρβέλα και ο (πρώην) σύζυγός της Θανάσης Πανουργιάς ταξίδεψαν στην Ελλάδα, ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση!

Το παρών στη βάφτιση έδωσε και η στενή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά, η οποία δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι!

https://www.youtube.com/shorts/MFKmkGoZFyU

https://www.youtube.com/shorts/W5PiItcnMqQ

O Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας βάφτισαν τα παιδιά τους στην Αθήνα. Επέλεξαν τη χώρα μας για αυτή την ξεχωριστή στιγμή φέρνοντας στην Ελλάδα. Μάλιστα, νονές των παιδιών είναι το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου.

Η εγγονή του αείμνηστου Στάυρου Νιάρχου και το μοντέλο έγιναν οι πνευματικές μητέρες των δύο παιδιών που πήραν -και επίσημα- τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη.

Πηγή: ekklisiaonline.gr/

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To gay ζευγάρι απλώς υιοθέτησε με τη συναίνεση των φυσικών γονέων δυο παιδιά που βαφτίστηκαν ορθόδοξα.

    • Η εκκλησία διά της Αγίας γραφής και των Αγίων πατέρων έχει ξεκάθαρη θέση για την ομοφυλοφιλία

      «και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον,… άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς και ευλόγησεν αυτούς ο Θεός, λέγων· αυξάνεσθε και πληθύνεσθε» (Γεν. α’ 27-28). Ο Θεός ευλόγησε μόνο την συζυγία άνδρα και γυναίκας. «ένεκεν τούτου καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού, και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν»(Γεν. β 24).Ο θεόπνευστος απόστολος Παύλος σαφώς χαρακτηρίζει «παρά φύσιν» τις ομοφυλόφιλες σχέσεις (Ρωμ. α 26-27), και με απόλυτο τρόπο προειδοποιεί τους ανθρώπους για να μην παρασύρονται σε αυτές τις αφύσικες και αντίθετες με το νόμο του Θεού πράξεις: «δεν πρόκειται να κληρονομήσουν την βασιλεία του Θεού όσοι, θεληματικά και χωρίς να μετανοούν, αφήνουν τον εαυτό τους αχαλίνωτο σε κάθε είδους αμαρτία: πορνεία, ειδωλολατρία, μοιχεία, θηλυπρέπεια, ομοφυλοφιλία, πλεονεξία, κλοπή, μέθη, ύβρη, αδικία» (Α’ Κορ. ς 9-10)

    • Είτε ο βαπτιζομενος έχει αδελφό δολοφόνο, είτε η μάνα του είναι πόρνη, είτε είναι μουσουλμάνος, είτε έχει γονείς!!!ομοφυλόφιλους (βέβαια τι φταίει το παιδάκι?) ο παπάς εχει χρέος να το βαπτίσει. Περί γάμων ομοφυλοφίλων ούτε κουβέντα. Εκεί ναι να πείτε ότι γουστάρετε σε αυτό το καθ’ όλα ΑΝΩΜΑΛΟ νταραβερι. Γενικά η κοινωνία έχει πάμπολλες διαστροφές και μια εξ’αυτων και η ομοφυλοφιλία. Αλλά κάποτε θα γίνη αντιληπτή η διαστροφή αυτή. Ελπίζω μέχρι τοτε το ιερατείο μην πέσει στην παγίδα των «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ». . ..

  2. Το ένα δαιμόνιο θα φέρει το άλλο. Κι αν τα παιδάκια αυτά πέσουν σε .. παιδόφιλους???

    Κι αν ένας άνδρας αγαπά έναν άλλο άνδρα (η αντίστοιχα μία γυναίκα άλλη γυναίκα) γιατί να μην ζήσουν μαζί ως ζευγάρι…; Η αγάπη δεν είναι αμαρτία»!…διατυμπανίζουν με νόημα οι υπερασπιστές του ομοφυλοφιλικού κινήματος. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και που κατευθύνεται η αγάπη. Η αγάπη στο χρήμα και στον πλούτο που κάνει τον άνθρωπο πλεονέκτη δεν είναι αμαρτία;… Πόσα εγκλήματα γίνονται στο όνομα αυτής της «αγάπης»! Δυστυχώς, όταν ο άνθρωπος είναι υποδουλωμένος στα πάθη του, η αγάπη γίνεται όχι μόνο αμαρτία αλλά επαίσχυντη και καταστρεπτική διαστροφή. Για παράδειγμα, όταν ένας πατέρας αγαπά την κόρη του κι εκείνη τον αγαπά επίσης, είναι η δεν είναι αμαρτία να συνάπτει σαρκικές σχέσεις μαζί της;… Την ίδια «αγάπη» θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλόφιλες σχέσεις θεωρείται αθώα αγάπη;…

    • Γιατί ρε άνθρωπε μιλάς κ μπερδεύεις την αγάπη ?? Για ποια αγάπη μιλάς ????? Αυτό το πράγμα δεν είναι αγάπη ,είναι πάθος είναι διαστροφή είναι ανωμαλία κ πολλά άλλα .Ο θεός δεν κάνει λάθος στην γη στέλνει η αρσενικό η θηλυκό τα υπόλοιπα είναι μπούρδες επικαλυμμένες με ψεύτικη δήθεν αγάπη .Αν είναι κάτι φυσιολογικό όπως το βαπτίζεται ,γιατί δεν γεννάει ο άντρας κ να κάνει η δεν ξέρω πως να την πω σπέρμα για να κάνει παιδί η άλλη ,,??? Άντε παρστιδτεμας με τα δικαιώματα σας ,στην κρεβατοκάμαρα τους να κάνουν ότι θέλουν ,δεν έχουν δικαίωμα να εξοργίζουν με δήθεν γάμους κ αφύσικα τρέλα πράγματα .

      • Αμα εξοργιζεσαι μπορεις να μην τους κοιτας κλωσσα. Που θα σου παρουν και την αδεια για να βαφτισουν! Καλα σας εκανε ο Ελπιδοφορος!

        • Ναι στρουθοκάμηλο θα μπορούσα να πω κ εσένα ,γιατί έχεις το κεφάλι κρυμμένο για να μην ακούς κ να μην βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου .Καλύτερα λοιπόν κλωσσσ που κάνει κ κοτοπουλσκια νορμάλ πράγματα .Σε λίγο θα βαπτίζεται το μαύρο άσπρο κ θα σας φαίνεται εντελώς φυσιολογικό κ εσείς οι τρελοί ,θα λέτε τους άλλους τρελούς που θα σας το λένε.

  3. Άλλωστε και η καταστροφή στα Σόδομα και Γόμορρα, όπου οι κάτοικοί τους είχαν παραδοθεί σε ομοφυλόφιλες σχέσεις και πράξεις ασελγείς και αφύσικες, παραμένει αιώνιο υπόδειγμα των ολέθριων συνεπειών της βδελυκτής αυτής αμαρτίας. Γι’ αυτό και οι άγιοι Πατέρες αποκλείουν από την θεία Μετάληψη αυτούς που επιμένουν να αμαρτάνουν με τον τρόπο αυτό και ορίζουν μεγάλα χρονικά διαστήματα επιτιμίων για όσους πέσουν σε τέτοιες αμαρτίες (Βλ. Κανόνες Ζ΄& ΞΒ΄ Μ. Βασιλείου). Για τη βαρύτητα της αμαρτίας αυτής ομιλεί κι ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ο οποίος την ονομάζει αποκορύφωμα όλων των κακών και «λοιμόν, πάντων λοιμών χαλεπώτερον» δηλαδή αρρώστια φοβερή, χειρότερη απ’ όλες τις αρρώστιες (P.G. 47, 360)

  4. Προβάλλουν τα «πάθη ατιμίας» (Ρωμ. α 26) ως φυσικές καταστάσεις δυστυχώς και ως μόδα! Η προπαγάνδα των ομοφυλοφιλικών κινημάτων σαρώνει σε επίπεδο πολιτικό, νομοθετικό, επικοινωνιακό, εκπαιδευτικό. Από τα κινούμενα σχέδια μέχρι τις πιο σύγχρονες κινηματογραφικές ταινίες προκειμένου να συνηθίσουμε στην ιδέα αυτή. Η στάση μας απέναντι στους ανθρώπους που παρασύρονται από το πάθος αυτό μπορεί να συνοψισθεί σε μία απλή φράση: «Καταδικάζουμε την αμαρτία, αλλά αγαπούμε τον άνθρωπο που έπεσε στην αμαρτία». Αυτό μας δίδαξε και ο Κύριος Ιησούς ο οποίος δεν έσπευσε να δώσει το σύνθημα για τον λιθοβολισμό της μοιχαλίδας αλλά είπε τον χαρακτηριστικό λόγο: «ο αναμάρτητος υμών πρώτος βαλέτω λίθον επʹ αυτήν»∙ όποιος θεωρεί τον εαυτό του αναμάρτητο ας πάρει μια πέτρα κι ας ρίξει πρώτος! Φυσικά κανείς δεν τόλμησε να ρίξει. Τότε ο Κύριος, για να μην νομίσει η γυναίκα εκείνη που είχε προστατεύσει με τον τρόπο αυτό, ότι αμνηστεύει την αμαρτία της, της έδωσε σαφή οδηγία: «πήγαινε στο καλό και στο εξής πρόσεξε να μην αμαρτάνεις» (Ιω. η 3-12).

  5. Πολύ σωστά τα λες και με γραφές.Απορω ο Αμερικής ελπιδοφόρος, πού παρεπιπτόντως προορίζεται για Οικουμενικός,δεν γνωρίζει αυτές τις γραφές; Γιατί προκαλεί το ποίμνιο; Έχουν αναρωτηθεί ρασοφοροι ότι διώχνουν κόσμο από την Εκκλησία με τέτοιες ενέργειες; Τελικά πιο επικίνδυνοι από τους κληρικούς δεν υπάρχουν; Υποστηρίζουν φονιάδες/εισβολείς (Κύριλλος), βαπτίζουν gay (ελπιδοφόρος), αντιτίθενται στα εμβόλια (μητροπολίτες Έλληνες) .Αισχος και ντροπή, Φαρισαίοι……

  6. Άξιος ο Αμερικής. Έναν τέτοιο Πατριάρχη θέλουμε με όραμα. Η κοινωνία εξελίσσετε.Και πάσης Ελλάδος τον Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ. Όχι παίζουμε.Να επέλθει η κανονικότητα στην εποχή μας επιτέλους.

  7. Μην γίνεσαι υποκριτής και ότι τάχα δεν καταλαβαίνεις τι παίχτηκε. Τα παιδάκια βεβαίως να βαπτιστούν, αλλά ο Ιερέας και πόσο μάλλον ο Αρχιεπίσκοπος (ο Θεός να τον κάνει) Αμερικής θα έπρεπε να τους ελέγξει δημοσίως και να καυτηριάσει την ανομία και τη διαστροφή, αντί να τους διαφημίζει -αφού το παίξαν όλα τα ΜΜΕ παντού και τώρα θα πηγαίνουν όλοι οι γκέι και οι λεσβίες αυτά τα άμοιρα παιδάκια τάχα να τα βαπτίζουν για να νομιμοποιήσουν εμμέσως κ μέσω της συμβιβασμένης εκκλησίας την ανομία τους. Πως θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά βλέποντας να φιλιούνται και να σαλιαρίζονται για να μην πω τίποτα άλλο δύο άνδρες; Χωρίς να έχουν μητέρα; τι τραύματα θα τους δημιουργηθούν; Ο άλλος πήγε να διαφημίσει τους γκέι και να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του με το αζημίωτο. Ρε κύριε φοράς ράσο. Προστάτης και οδηγός σου πρέπει να είναι ο Τίμιος Πρόδρομος. Φαντάζεστε να πήγαινε ο Ηρώδης και η μοιχαλίδα γυναίκα του αδελφού του το παιδί τους στον Ιορδάνη να το ευλογήσει ο Τίμιος Πρόδρομος; Τι θα τους έλεγε; Φαντάζεστε τι θα λέει άραγε τώρα για αυτό το ράσο; Βγες και ζήτα συγνώμη ή έλεγξέ τους ή πέτα το τιμημένο ράσο ως ανάξιος (δεν σου λέω ξυρίσου αφού είσαι μισοξυρισμένος ήδη σαν τον Κο-νάνο) γιατί θα σε κυνηγάω μέχρι τη Δευτέρα παρουσία!

    • Συμφωνούμε …. Το ίδιο λέμε. Διαφέρουμε στο ότι δεν μπορεί ο ιερομένος να αρνηθη την βάπτιση εάν και εφόσον ο Νονός είναι ορθόδοξος χριστιανός. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Τώρα αν κάποιος ιερέας κλωτσήσει θα πρέπει να δώσει αναφορά στους ανώτερους του (οι οποίοι όμως τι θα είναι?).

    • Άλλο να μιλάμε για βάπτισμα και άλλο για γκέι γονείς. Μάθε να ξεχωρίζεις τα θέματα. Πετάς μια κοτσάνα που σου ήρθε και βγαίνεις εκτός θέματος. Το τι κάνει ο ιερέας και αν μαζεύει ομοφ…….. γύρω από την κολυμπήθρα είναι ένα άλλο άσχετο θέμα. Ασχημοτατο αλλά άσχετο ως προς το μυστήριο του βαπτίσματος.

      • 13. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· για τον λόγο ότι, κλείνετε τη βασιλεία των ουρανών μπροστά από τους ανθρώπους· επειδή, εσείς δεν μπαίνετε, αλλ’ ούτε τους εισερχόμενους αφήνετε να μπουν.

        14. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, κατατρώτε τα σπίτια των χηρών, κι αυτό με την πρόφαση ότι κάνετε μεγάλες προσευχές· γι’ αυτό θα λάβετε μεγαλύτερη καταδίκη.

        15. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, περιτριγυρνάτε τη θάλασσα και την ξηρά, για να κάνετε έναν προσήλυτο· και όταν γίνει, τον κάνετε γιο τής γέεννας δυο φορές περισσότερο από σας.

        16. Αλλοίμονο σε σας, τυφλοί οδηγοί, που λέτε: Όποιος ορκιστεί στον ναό, δεν είναι τίποτε· όποιος, όμως, ορκιστεί στο χρυσάφι τού ναού, έχει υποχρέωση.

      • η νονά η Ιταλίδα είναι βαπτισμένη Χριστιανή ορθόδοξη; Είναι έγκυρο το μυστήριο του βαπτίσματος με νονό μη Ορθόδοξο; Σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες κανείς ΜΗ Χριστιανός Ορθόδοξος δεν έχει τη δυνατότητα να γίνει Νονός σε Ορθόδοξη Βάπτιση. Κατάλαβες τώρα ‘αγαπούλη’ γιατί είσαι ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ κι εσύ κι αυτός που τέλεσε αυτό το μυστήριο;;;;

        • Και άλλο τι κάνουν ορισμένοι παπάδες. Ξεκόλλα βούρλο. Κάθεσαι και γράφει διαφορα αποσπασματα και δεν ξεχωρίζεις το πρέπει από το τι γίνεται. Και ο ντόκτορ ορκίζεται για άμισθη υπηρεσια στον Ιπποκράτη και από την άλλη παίρνει το φακελάκι. Άντε ξεκόλλα.

  8. Περί τεκνοθεσιας σε ομοφυλους ανώμαλες οικογένειες Σόδομα και Γόμορρα. Υιοθετούν παιδιά για δική τους ανώμαλη χρήση. Άλλα αυτοκτονούν άλλα καταφεύγουν να ζητούν βοήθεια από κοινωνικά ιδρύματα. Τα παιδιά οι αυριανοι πολίτες τι θέση έχουν σε διεστραμμένες καταστάσεις;;εδώ οι συνήθεις υιοθεσίες καταλήγουν σε τραγωδία οι σιχαμερός καταστάσεις το αποτέλεσμα έχουν;;και σιγονταρει και η εκκλησία και η δικαιοσύνη την αμαρτία με νόμους όπως τους θέλουν.

  9. Αντί να στείλει ο οικουμενικός εκπρόσωπο του στα Δωδεκάνησα που του ανοίκουν για τα θυρανοίξια ενός ναού των Μικρασιατών ένα τάμα εκατό χρόνων δεν ήθελε να στεναχωρήσει τους απέναντι και να χάσει το θρόνο και το παλάτι που μένει. Επέτρεψε στο πνευματικό του παιδί;;;;δες τε την καταπληκτική ομοιότητα Ελπιδοφόρου παιδιού και πατρός Βαρθολομαίου;;;;να συμμετάσχει σε βαφτίσια με τα Σόδομα και τα Γόμορα. Ξηλώσει τον. Αμερικής Δημήτριο για δήθεν οικονομικά λάθη και έβαλε το δικό του παιδί;;;; στη θέση του. Ουαι υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές.

  10. Καλά αυτοί τα πήραν για τις ανώμαλες ομόφυλες παιδοφιλες ορέξεις τους . Αυτοί οι άχρηστοι που τα έδωσαν η τα πούλησαν συνήθως τι θα απαντήσουν στα παιδιά αυτά όταν μεγαλώσουν και τους ανακαλύψουν;;ότι πούλησαν τα παιδιά τους για το χρήμα;;κοινωνία άτιμη πόσο πιο βαθιά στο αμαρτωλό βούρκο θα βυθίζεσαι;;

  11. Βεβαια… κατα αλλα την εκλλησια την πειραζει εαν ο νονος ειναι παντρευμενος με πολιτκο γαμο..
    Σαν δεν ντρεπομαστε … ολα για το χρημα…
    Ας τολμισει να πει παπας οτι δεν δεχεται νονο με πολιτικο γαμο..
    Το πρωτοσελιδο στην μαπα θα του δειξω..

    • Γιατί μήπως η νονά η Ιταλίδα είναι βαπτισμενη Χριστιανή ορθόδοξη;😂.Βρε καλά μας κάνουν. Δεσποταδες…….

  12. Είναι ανάγκη να αντιδράσουμε , εσείς οι λίγοι ιερείς μοναχοί μοναχές ,μιλήστε φωνάξτε ,που θα φτάσει η παγκοσμιοποίηση ?? Όλα χύμα χάρη του δικαιώματος ,κ οι εντολές του Θεού ???

  13. Γιατί μοιάζουν ο Βαρθολομαίος γεννηθείς το 1940 πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού και ο Ελπιδοφόρος γεννηθείς το 1967 σαν δυο σταγόνες νερό;; Απορίες από την βασιλεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

    • Εσυ να φανταστώ Ρωσοφιλος είσαι με τον Κύριλλο της Ρωσίας που χάρηκε όταν η Αγ.Σοφία έγινε τζαμί και θα μπαίνουν τζάμπα οι Ρώσοι τουριστες.

    • Μηπως θυμασαι οταν ο τουρκικιος στρατος εφευγε για να σκοτωσει ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥς στην ΣΥΡΙΑ τι εγραφε το ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΟ επανω στο πατριαρχειο?

  14. Εσύ φαίνεται ότι τον προσαρμόζεις καλά πάντως. Πρόσεξε από που θα σου ρθει γιατί θα ψάχνεσαι από την πολύ προσαρμογή

  15. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Κ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ…ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ,ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ,ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΦΕΡΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΑΛΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ…ΑΛΛΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΛΛΟ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΜΑΣ…ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ Κ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ GAY ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ…ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ…ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΣΟ Κ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ…ΜΑΚΑΡΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ…Η ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ