Πάρος: Πιστή έσκισε την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου υπέρ του εμβολίου πάνω στον άμβωνα

8
909

Απίστευτο περιστατικό στην Πάρο λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της εγκυκλίου της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ξωκλήσι σε χωριό της Πάρου το πρωί της Κυριακής, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό.

Όταν η Λειτουργία τελείωσε και ήρθε η ώρα να διαβαστεί από τον άμβωνα η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες και τάσσεται υπέρ των εμβολιασμών, ο ιερέας παρέδωσε το έγγραφο της εγκυκλίου στον ψάλτη με τον τελευταίο να αρνείται να το διαβάσει.

Τότε, όταν ο ίδιος ο ιερέας πήρε το έγγραφο και ξεκίνησε να το διαβάζει προς τους πιστούς, ένα αναπάντεχο γεγονός έφερε τα πάνω κάτω στο μικρό ναό. Γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο ξωκλήσι, άρπαξε ξαφνικά την εγκύκλιο από τα χέρια του ιερέα και την έσκισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του ποιμνίου που έμεινε εμβρόντητο να κοιτάζει το απρόσμενο θέαμα!

Σύγχυση και αναστάτωση επικράτησε την ώρα εκείνη μεταξύ του εκκλησιάσματος που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει μπροστά στην απρόσμενη τροπή που πήρε η ανάγνωση της εγκυκλίου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία τονίζει μεταξύ άλλων, ότι ο εμβολιασμός κατά της νόσου Covid – 19 δεν έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική διδασκαλία συστήνοντας σε όλους σε συνεννόηση με το γιατρό τους να κάνουν το εμβόλιο.

Πηγή: parianostypos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για το πως έχουμε καταντήσει. Θυμάμαι τον Πρεβέζης Μελέτιο λίγο πριν την κοίμησή του που λειτουργούσε στην δημοτική γλώσσα. Μεγάλη αναστάτωση τότε. Τον είχε υποστηρίξει κατά την απολογία του στην Σύνοδο ο νυν Δημητριάδος που και αυτός στον Βόλο κατα καιρούς έκανε τα ίδια και φώναζαν οι πιστοί μέσα στην εκκλησία. Τέλος για να κλείσω, την επερχόμενη εβδομάδα έρχεται καύσωνας διαρκείας. Πως και δεν μας ειπαν τι δείκτη προστασίας να έχει το αντηλιακό που θα βάλουμε για καλύτερη προστασία της υγείας μας.

  2. Δυστυχώς αντί οι ρασοφόροι να μας δίνουν «ιατρικές συμβουλές για εμβόλια και μέτρα προστασίας», θα έπρεπε να μας νουθετούν με την ορθόδοξη πίστη κατά την οποία ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ αποφασίζει και παραχωρεί, εάν κάποιος φύγει από αυτή τη «μάταιη» ζωή μεταβαίνοντας στην «αιώνια» και ΟΧΙ ο κορωνοϊός. Άρα πρέπει να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ΜΟΝΟ στο θέλημά ΤΟΥ και όχι στα «θελήματα» των πολιτικών που δυστυχώς ακολουθεί «ατυχώς» η ηγεσία της Ελληνικής εκκλησίας. Μετάνοια, εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ «ΑΛΗΘΙΝΑ» ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

    • Τα λένε αλλά για υποχρεωτικοτητα στον κλάδο τους ούτε κουβέντα.Ποια η διαφορά του εκπαιδευτικού με τον παπά; Παιδια ο δάσκαλος από κάτω, ποίμνιο ο παπάς και μεγαλύτερο σε αριθμό σε σχέση μια σχολική τάξη 20 παιδιών.

    • Αυτοκτονα μεγάλε.Έτσι και αλλιώς είσαι σε άλλη εποχή…..πρην τον μεσαίωνα.Τι θες στο σήμερα.

  3. Μόνο τους Ιεχοβαδες και τους Παλαοημερολογιτες να πιστεύεται.Όχι την Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ