ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολλούς προσκυνητές ο πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Τριάδας Κω χοροστατούντος του κ. Ιερεμία

0
2946

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μεγάλος αριθμός προσκυνητών τίμησε και φέτος την εορτή της Αγίας Τριάδος, στο φερώνυμο γραφικό Εξωκλήσι της Αγίας Τριάδος στην Κω.

Ο πανηγυρικός Εσπερινός εψάλη χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία ο οποίος κήρυξε και τον Θείο λόγο, με την προσέλευση και φέτος ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού προσκυνητών.

Το εξωκλήσι υπάγεται στην ενορία του Αγίου Νικολάου Κω με Ιερουργό τον π. Κωνσταντίνο Καματερό, ενώ τους ύμνους απέδωσαν πανηγυρικά: ο Πρωτοψάλτης-καθηγητής Γιώργος Σακέλλης και οι ιεροψάλτες Κωνσταντίνος Χατζηάμαλλος, Νίκος Παπαθωμάς και Γιάννης Βαμβακάς.

Εορτάζουμε πάλι την Αγία Τριάδα αφού γνωρίζουμε και πιστεύουμε ότι κοινή είναι η ενέργεια του Τριαδικού Θεού και ποτέ δεν μπορεί να χωρισθή και να απομονωθή ένα Πρόσωπο από τα άλλα Πρόσωπα της Αγίας Τριάδος. Όμως οι άγιοι Πατέρες μας πού έβαλαν σε άριστη σειρά και τάξη όλα τα θέματα της πίστεως μας, για να δώσουν τιμή στο Άγιο Πνεύμα, όρισαν να το εορτάζουμε και κατά την Πεντηκοστή, αλλά και ξεχωριστά την Δευτέρα ως μία υπόσταση της Αγίας Τριάδος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ