Μόρφου Νεόφυτος: »Όλα αυτά είναι ένας στόχος της Νέας Τάξης» (ΒΙΝΤΕΟ)

2
961

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103.6 μίλησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, σχετικά με το δικαίωμα της ελεύθερης θρησκευτικής λατρείας.

«Είναι ένας στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων να είναι η ζωή των ανθρώπων ανεόρταστη, να μην εχει γιορτές, να μην έχει χαρά δηλαδή. Να μην έχει ζωή Χριστού, που είναι η μόνη ζωή» – τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νεόφυτος.

«Εμείς πρέπει να απαιτήσουμε με κάθε τρόπο από τους έχοντες εξουσία, είτε εκκλησιαστική, είτε πολιτική, ως πιστοί, ως κλήρος, ως λαός να απαιτήσουμε τα δικαιώματά μας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Πανιερώτατος.

Επίσης ο κ. Νεόφυτος συμπλήρωσε πως στα όρια της δικής του Μητρόπολης θα διεκδικήσει σε επίπεδο νομικό το δικαίωμα της ελεύθερης θρησκευτικής λατρείας.

Ο Πανιερώτατος ερωτηθείς για τις απολύσεις δύο εργαζένων στο Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείον «Παναγία η Καθολική» της Γαστούνης απάντησε πως: «Αυτό συμβαίνει γιατί η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι απόλυτα εξαρτημένη μισθολογικά, όπως και ο κλήρος, από το Κράτος. Χρειάζεται μία Εκκλησία η οποία να είναι ανεξάρτητη και οικονομικά αλλά και ιδεολογικά. Όταν λέμε ιδεολογικά στην Εκκλησία μεταφράζεται Θεολογικά. Φαίνεται ότι και Θεολογικά πάσχουμε».

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις του Πανιερωτάτου:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τραγικό είναι να μην μπορείς εσύ κ κάποιοι σαν κ εσένα να δουν πίσω από όλο αυτό που γίνετε στον πλανήτη ότι κρύβετε σχέδιο ,κ όσοι τρέμουν από τον φόβο τους να τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο ,για να σωθούν ,χωρίς να σκεφτούν η να σιγουρευτούν τι ακριβώς περιέχει .Κάποια εμβόλια θα φτιάξουν νεταλαγνενιυς ανθρώπους εν καιρώ χωρίς συνείδηση ,αν αυτό σε αναπαύει κανείς δεν σε κρατάει δεμένο τρέξε κ κάντο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ