Μόρφου Νεόφυτος για όλους και για όλα (τεχνητή πανδημία, εμβόλια, ξαφνικίτιδα): Στόχος της Νέας τάξης η μείωση πληθυσμού | Έρχονται κι άλλα… (Οι Αντίχριστοι στον τομέα της υγείας…)

7
5070

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Νατάσα Ιωάννου, στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα, για την απόφαση του να διεκδικήσει τον αρχιεπισκοπικό θρόνο.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Νεόφυτος είναι παραδοσιακός γνήσιος ενώ μάθαμε ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε,άσε που στη Ελλάδα κατά τον πρωθυπουργό θα ήταν ψεκασμενος με αυτά που λέει δεν βγαίνει, ο Χρυσόστομος είναι μικρός ηλικιακά, βέβαια δεν παίζει ρόλο (Χρυσόστομος τρίτος στην σειρά πάλι; ) δεν βγαίνει, ο Αθανάσιος παρά είναι καλογερικός και ψυχάρα δεν ταιριάζει στην εποχή δεν βγαίνει, ο Ησαΐας είναι που δεν βγαίνει με τίποτα με τα Ρωσικά πήγαινε έλα 😂 και έτσι καταλήγουμε στον Γεώργιο και τον Βασίλειο.Θα ρισκάρω και θα πω ότι ο επόμενος Κύπρου θα γιορτάζει την πρωτοχρονιά. Καλές γιορτές.

  2. Άγιος Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας 2007! «Θα σας αναγκάσουν να γίνετε κλόουν εσείς οι Ιερείς…!»

    Συγκλονίζουν τα προφητικά και επίκαιρα λόγια του (Αγίου) Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας από το 2007! «Θα σας αναγκάσουν να γίνετε κλόουν εσείς οι ιερείς Αμερικής, Καναδά και Ελλάδος.. Θα σας υποχρεώσουν να γίνετε κλόουν και όταν θα λειτουργείτε και όταν θα κοινωνείτε τους πιστούς και όταν τυχόν θα τους εξομολογείτε! Θα γίνετε κλόουν!» Από το κήρυγμα του π. Στέφανου Αναγνωστόπουλου 17/01/2021 Ιερός Ναό Αγίας Βαρβάρας Αμφιάλης

  3. Είναι τραγικό ακόμα και σε χειροτονιες να βλέπεις να επικρατουν κλόουν…. Λες και οι ευχές είναι για να λέγονται κι όχι γιατί τις πιστεύουν… Ασε που πλέον και επιστημονικά διαπιστώθηκε ότι μόνο κακό κάνουν και το βλέπουμε κι από τις ιώσεις φέτος. Αρα τι μας λενε? Μας θελουν αρρώστους????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ