Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος | Η ανακοίνωση της Ι.Μ. «Δεν εμβολιάστηκα, ούτε πρόκειται να εμβολιαστώ»

7
807

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID – 19, όπου και βρέθηκε θετικός.

Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους.

Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID – 19.

Ευχή Πανιερωτάτου: Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει»

Μετ’ ευχών
Ο Μόρφου Νεόφυτος
Ευρύχου 18 Αυγούστου 2021

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο του. Ορίστε και ένας μητροπολίτης που δεν αγαπά το συνάνθρωπό του. Ας κολλήσει, λέει, ο διπλανός μου και η οικογένειά του. Και ας μπουν σε περιπέτειες. Θεού θέλημα θα είναι.

    • Μεταδίδουν τη μετάλλαξη Δέλτα οι εμβολιασμένοι! Iatronet . Μην τους αγαπάτε τόσο πολύ ενεσούλη μου! Εκτός αν για σας ισχύει το «με σκότωσε γιατί την αγαπούσα»

      • Ακόμη τις αηδίες σας εσείς. Μην εμβολιάζεστε ρε. Καθόλου. Δεν είναι για σας αυτό. Οι επιστήμονες ερευνητές που εργάστηκαν για να το φτιάξουν σας ευγνωμονούν.

        • Ω, τι ανθρωπιά! Πραγματικά συγκινήθηκα για τους επιστήμονες και την προσπάθεια εξάλειψης του ιού...

          Για τα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα και τις άλλες ασθένειες κάθε λεπτό στον πλανήτη δεν πειράζει! Οι επιστήμονες κι εσύ, τρώτε παντεσπάνι!
          Πώς τα εμβόλια εκτόξευσαν τα κέρδη τα φαρμακευτικών εταιριών
          https://www.in.gr/2021/05/05/economy/pos-ta-emvolia-ektokseysan-ta-kerdi-ta-farmakeytikon-etairion/ Για την υγεία ρε γμτ! Ποιος δημιουργησε τον ιό είπαμε??

  2. Πάντως τον ιό δεν τον δημιούργησε ο Μητσοτάκης. Όσο για τα υπόλοιπα γνωστά. Εσυ ποσο άνθρωπος είσαι; Εγώ τουλάχιστον δίνω κι από τα φαγητα που έχω στο ψυγείο μου κι ότι έχω σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Εσυ το κανεις;

  3. Όταν δεν μπορείς να συλλάβεις τι είναι θεός πως λειτουργεί κ τιενδιαφέρει περισσότερο για τον κάθε άνθρωπο ,τότε δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις έναν ιεράρχη όπως τον Νεόφυτο Της μητροπόλεως Μόρφου .Μάθε λοιπόν ότι για κάθε τι που συμβαίνει στον πλανήτη Γη κ σε κάθε άνθρωπο προσωπικά μόνο κ μόνο ο θεός αποφασίζει ,αν θα κολυσει τον ιό ,αν θα πεθάνει από τον ιό ,αν θα ζήσει κ ας έχει νόσηση ,κ η τρίχα από το κεφάλι σου ο θεός επιτρέπει αν θα πέση .Τώρα θα αρχίσεις να λες την συνηθισμένη τσίχλα ,ότι ο θεός μας έδωσε μυαλό ,η να μην τα περιμένουμε όλα από τον Θεό!! Η ο θεός είναι αγάπη κ άλλα Φυσικά κ θα προσέχουμε όσο μπορούμε ανθρώπινος ,όχι όμως να παραμερίζουμε την δύναμη του Θεού κ να νομίζουμε ότι μπορούμε να σωθούμε από τον ιό χωρίς την θέληση του .Όπως πιστεύουν κάποιοι εγωιστές γιατροί ,που ενώ δεν είναι σε θέση να σώσουν όλους τους ασθενεις , βάζουν την επιστήμη πάνω από τον Θεό ,γι’αυτό τον λόγο δεν επιτρέπει ο Θεός να βρουν το φάρμακο για τον καρκίνο κ για πολλές άλλες ασθένειες ,γιατί απλά η επιστήμη τους είναι κάτω από το θεό κ όχι πάνω .

    • Μεγάλη κουβέντα άνοιξες. Συμφωνώ εν μέρει. Διαφωνώ με ακρότητες. Η αλήθεια είναι στη μέση. Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι εδώ μέσα πάντως εγώ ακούω Μορφου. Τον υπολήπτομαι. Τον σέβομαι. Τον τιμώ. Δε συμφωνώ όμως με ακρότητες. Άλλωστε ο Θεός είναι μια προσωπική διαδρομή για τον καθένα μας. Δεν είναι μια θεωρία, ένας κανόνας που ακολουθούμε όλοι συλλήβδην. Ο Θεός πρώτα ανακαλύπτεται μέσα μας. Εκεί όπου κατοικεί. Τότε ξεκινάει ο προσωπικός αγώνας του καθενός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ