ΔΧ: Σσσσσ! Το δημοτικό συμβούλιο της Κω κοιμάται! (Είπα να αγιάσω, αλλά…)

19
3619

Σσσσσ! Το δημοτικό συμβούλιο της Κω κοιμάται!

Είπα να αγιάσω και δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με τους τοπικούς πολιτικούς ανταγωνισμούς, αλλά το θέμα, κατά τη γνώμη μου, είναι σοβαρό και ενδεικτικό της μακαριότητας του οργάνου που λέγεται δημοτικό συμβούλιο της Κω αλλά και της αδυναμίας της δημοτικής αρχής και των δημοτικών παρατάξεων να αντιληφθούν τη σοβαρότητα κάποιων θεμάτων που άπτονται των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.
Έχουμε και λέμε.
Σύμφωνα με τις προσωπικές δεσμεύεις του Πρωθυπουργού για την σίτιση των hot spots, που μετατράπηκαν από κέντρα υποδοχής σε κέντρα μόνιμης κράτησης θα υπήρχε προβάδισμα των τοπικών επιχειρήσεων. Για το hot spot της Κω η μηνιαία δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ δηλαδή κοντά στα 3 εκ ευρώ το χρόνο.
Αντί το ποσό αυτό να κατευθυνθεί στην τοπική αγορά που δοκιμάζεται από την κρίση στην οποία συνέβαλε και η ανερμάτιστη διαχείριση του προσφυγικού (από κυβέρνηση και δήμο), γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων μεθοδεύσεων προκειμένου να αποκλειστούν από τον διαγωνισμό οι τοπικές επιχειρήσεις, ώστε η πίτα των 84 εκ ευρώ να μοιραστεί σε επιχειρήσεις, των οποίων οι ιδιοκτήτες διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης.
Αυτές οι μεθοδεύσεις καθώς και το γεγονός ότι ένα ποσό 3 εκ ευρώ δεν πηγαίνει στις τοπικές επιχειρήσεις αλλά στους κολλητούς της κυβέρνησης, δεν φαίνεται να συγκινεί κανέναν. Ούτε ο κ. Κυρίτσης, ούτε η κυρία Ρούφα, ούτε ο κ.Παυλίδης, ούτε η κυρία Μακρή, ούτε ο κ. Ζερβός, θεώρησαν άξιο λόγου το ότι χάνεται το ποσό αυτό από την τοπική αγορά. Δεν έχουν βγάλει κιχ! Δεν έχουν κάνει την παραμικρή δήλωση! Πραγματικά, μου φαίνεται αδιανόητο! Να μην λένε το παραμικρό σε μια υπόθεση που κατά τη γνώμη μου αποτελεί κορυφαία περίπτωση του «σας δουλεύουμε κατάμουτρα» .
Αυτά, συγνώμη για την ενόχληση, μπορείτε να συνεχίσετε να κοιμάστε ήσυχοι!
ΥΓ. Σε αντίθεση με τις δημοτικές παρατάξεις οφείλω να επισημάνω τη στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Η. Καματερού. Ο μόνος Κώος που πάλεψε το θέμα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! ΤΡΙΑ ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΒΙΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Όταν ήρθαν οι πρώτες ειδήσεις περί βιασμών στα hotspots από… ξαναμμένα «προσφυγάκια», αναρωτηθήκαμε πότε θ’ αρχίσουν οι βιασμοί και εκτός των hotspots. Να, λοιπόν, που έγινε η αρχή! Τρία ξαναμμένα, λοιπόν, εντόπισαν μια νεαρή φοιτήτρια να κάθεται με φίλο της στο προαύλιο του ΑΠΘ – που όπως τους έχουν δασκαλέψει οι «αλληλέγγυοι» θεωρείται «άσυλο» και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες του νόμου. Έτσι, αφού λήστεψαν το ζευγάρι, εν συνεχεία βίασαν την κοπέλα και εξαφανίστηκαν. Και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, είναι να μη γίνει η αρχή… Τώρα που έγινε, Ελληνίδες φυλαχτείτε με όποιον τρόπο μπορείτε!

    • Βρε πας καλά βρε Δημητράκη που τώρα ανακάλυψες τις κομπίνες ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα στρατόπεδα ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ;;;

      Τη ζητάς βρε σαλεμένε να κάνει ο Δήμος και οι δημοτικές παρατάξεις όταν από την κατασκευή τους με απευθείας αναθέσεις σε φίλους και μέλη των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέχρι την σίτιση τους που έχουν αναλάβει εργολαβικά ο κολλητός του ΚΑΜΕΝΟΥ και ο άλλος του Κατρούλαρου, δεν φεύγει έξω από την κλίκα ούτε δεκάρα τσακιστή;;;

      • ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

        • ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΩ. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  2. ο κυριτσης αχολειτε με τα τραινακια γλυφει μελι.οπως ο καισερλης

    με τις συνεργατικες.ο καματερος με τις μκο γλυφουν το μελι απο τα κονδυλια που πληρωνουν οι μαλακες φορολογουμενοι για τους λαθραιους.παει το νησι καταστραφηκε.ολοι οτι προλαβουν και αρπαξουν.

  3. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ ΕΒΑΛΕ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

  4. αν ο Κυρίτσης σκεφτόταν και λειτουργούσε σαν εσένα η Κως θα ήταν μπροστά. Δυστυχώς, τις μαλακίες τους πληρώνουμε όλοι μας.

  5. ΞΕΝΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΝΥΧΤΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΝΑΡΗ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

  6. Δεν αντέχει, ψοφά ....ο ΔΧ, δεν μπορεί χωρίς κράξιμο για τις μο.

    Δεν αντέχει, ψοφά ….ο ΔΧ, δεν μπορεί χωρίς κράξιμο για τις μο.

    • -Monkey Hangers- Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί σε ξεσκεπάσαμε ΔΟΛ-πλόκε ΔΧ και να σε ΞΕΚΑΡΦΩΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

      ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ και ΦΤΥΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ, μετά βάζεις την ουρά στα σκέλια και επανακάμπτεις στα τέσσερα…. Αχ βρε Κωνσταντή Σκανδαλίδη οι επιλογές σου που τον έκαναν άνθρωπο, έκανες τον παρα-μορφωμένο όλο προσόντα ΔΧ «Διευθυντή γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ» !!! Πήραν τα μυαλά του αέρα κοπανιστό και ο ΚΑΝΓΚΟΥΡΑΣ ήθελε να γίνει και «Δήμαρχος….» Στο τέλος κατάντησε να παζαρεύει με το δεξιό πλουτοκράτη ΚΑΜΑΤΕΡΟ του ΣΥΡΙΖΑ με τα 40 σπίτια για χούφτα ψήφους, και να γίνει ΡΕΖΙΛΙ με τους 185 σταυρούς που πήρε. Κατάντια να κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη του άλλοτε τσαντοκουβαλητή του ΣΟΥΡΑ του Γιαννάκη Ζερβού. Σου δηλώσαμε ότι δεν μας απασχολεί τα σαρκίο σου… Σε ξεσκεπάσαμε ΔΟΛ-πλόκε και ΣΕ ΞΕΚΑΡΦΩΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ όταν έπρεπε οι συμπατριώτες μας να μάθουν τι εστί Μητσάρας, ο γίγαντας πολιτικός παντός καιρού, ο συνέταιρος του Καματερού-Καΐσερλη ο γίγαντας με τις < <185 ψήφους>> και ΤΕΛΟΣ. Τώρα που ξεκαθαρίζει το παιχνίδι με τις μνημονιακά μέτρα και τις κολοτούμπες του ΣφΥΡΙΖΑ άρχισες να επανακάμπτεις … επαναλαμβάνοντας τα συνθήματα-γραμμή του Ψυχάρη μέχρι να σου δώσει πασπούνι;;;; ΠΑΜΕ ΔΟΛ, ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΑ, πάμε για την διάδοχη κατάσταση και περιμένουμε την γάτα Ιμαλαΐων… Στο καλό ΔΧ αλλά δε θα λείψεις ούτε από τον παλιό σου συμμαθητή που σαν βόδι τράκαρες τρις φορές καλοκαίρι και πρέφα δεν πήρες χαζούλι…

      • Δεν ειναι τυχαίο που η μαϊμού του εμφανίζεται καθε φορα που εσυ λες κατι. ΔΧ εισαι ιδιαίτερο κεφάλαιο για την Κω

    • Μήπως είσαι στρατευμένος κ. Χόνδρε και κόπτεσαι μόνο για όσους τα παίρνουν και ενδιαφέρονται για την σίτιση των ΛΑΘΡΟ στα Hot spot;;;;

      Ενδιαφέρονται άτομα της οικογένειας σου για τον διαγωνισμό της Κω και δεν λες τίποτα άλλο μεταναστευτικό αλλά μόνο για το παραδάκι της σίτισης;;; Πες μας ευθαρσώς : η οικογένεια Νέγρου (συγγενείς σου) ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην σίτιση του Hot spot, ή όχι; Πάντα ξεφωνημένη πέννα θα είσαι ΔΧ και κάθε φορά που καταγγέλλεις κάτι όλοι εμείς ψάχνουμε να διαβάσουμε τι τρέχει πίσω από το παραβάν…

  7. Δεν τον αφήνουν να αγιάσει, Ψοφάει για κράξιμο και ξεκατίνιασμα ο Δημητράκης...

    Εσύ βρε μεγάλε δημοσιογράφε της ΕΣΗΕΑ τα έγραψες στο Βήμα και σε έγραψε η γιαλατζί κυβέρνηση, το δημοτικό μας συμβούλιο και τον Κυρίτση θα υπολογίσουν οι ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Πάψε παρακαλώ να ασχολείσαι με την Κω, μας έχεις πρήξει τα μέζεα, μας τα έχεις κάνει τούμπανα.

  8. ΓΙΑΤΙ ΜΕΖΕΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!

  9. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΩ

    ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΑΚΟ. ΣΤΗ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΖΙ. ΚΑΡΘΩΘΗΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΝΑ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ

  10. ΔΧ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ,

    ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ Η ΒΕΝΑΕΖΟΥΛΕΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Η ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΛΕΥΡΟ. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ. ΑΥΤΑ.

  11. ΦΑΕ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ