Δημήτρης Καλλούδης: Ο κατήφορος της σεξουαλικής ζωής των Ελλήνων

51
14080
Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ_________________
Το νομοσχέδιο για τα ομοφυλα ζευγάρια ξεστρατησε και δημιουργεί ήδη πολλά προβλήματα. Δεν περιμέναμε αυτή την προκλητικότητα εκ μέρους των ομοφυλων. Γιατί θα πρέπει να διατυμπανίζουν την διαφορετικότητα τους με αυτό τον ξεδιάντροπα τρόπο?
Υπάρχουν νέα παιδιά που χωρίς να το επιζητούν, η ασύδοτη πρόκληση και η χαζή προβολή από τα ΜΜΕ τα βάζει σε διλήμματα. Με αποτέλεσμα να γίνονται όλα αυτά αποδεκτά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Αν αυτός ήταν ο σκοπός του νομοσχεδίου κύριοι της Κυβέρνησης, ο σκοπός σας επετεύχθη.
Τα προβλήματα έχουν ήδη παρουσιαστεί και δεν θα προλαβαίνετε να τα μαζέψετε.
Όλοι οι ομοφυλόφιλοι ας απολαμβανουν την ιδιαιτεροτητα τους στο δικό τους χώρο, στις δικές τους φωλιές.
Ακόμα κι εμείς που είμαστε υπέρ του νομοσχεδίου, ντρεπόμαστε για τον κατήφορο που θέλουν να μας επιβάλουν οι ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι ακριβώς οπότε υπερασπιστούμε την οικογένεια και τα παιδάκια που δεν θα γνωρίσουν μητέρα η αυτά που θα πωλούνται από την παρένθετη μητέρα τέρας μας υβρίζουν και μας απειλούν.Ποιοι αυτοί που κάνουν παρελάσεις για κλόουν και απόκριες και υπερηφανεύονται για την αφύσικη ιδιαιτερότητα τους. Τι να πούμε.

      • Από πότε άνθρωπε μου ,όταν λες αλήθειες είναι αλαζονεία ????? Τι άλλο θα ακούσουμε ? Το μαύρο έχετε κάνει άσπρο ,αλλά δεν θα πάψουμε να σας λέμε όλοι ότι δεν είναι φυσιολογικό δεν είναι τέλεια κ παύλα .Κ συγχαρητήρια στην κύρια Αγρελλη κ σε όσους ορθόδοξους ακόμα κρατάνε την σκυτάλη να την παραδώσουμε στα παιδιά μας ,όπως ακριβώς μας την παρέδωσαν κ εμάς οι πρόγονοι μας θρησκεία πατρίδα οικογένεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε μπράβο !!!!!!!!!!!!!!

        • Αλαζονεία είναι να αυτο-αγιοποιήσε και να αυτοανακηρύσσεσαι απεσταλμένος του Θεού και Ιερομάρτυρας, εμμονικά , προφανώς για μια χούφτα ματαιοδοξα χειροκροτήματα άλλων αυτοδοξαζόμενων ομοϊδεατών.

    • για την παραδοσιακή μητέρα που εκπόρνευε την 12χρονη κόρη της όπου παραδοσιακοί οικογενειάρχες (παιδόφιλοι βιαστές) πλήρωναν τη μάνα για να κακοποιήσουν σεξουαλικα την ανήλικη κόρη της.

  2. Οταν υπάρχουν στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες ομόφυλες οικογένειες όπου τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα ασφαλες περιβάλλον αγαπησ, εσεις με το μίσος σας και τους χυδαίους χαρακτηρισμούς για τους γονείς τους τραυματίζετε αυτά τα παιδάκια.

    Και όσο υπάρχει η ημέρα της γυναίκας που βιάζεται, κακοποιείται και δολοφονείται καθημερινά μέσα στην παραδοσιακή οικογένεια, τόσο θα υπάρχουν και οι ‘παρελάσεις κλοουν’ για να υπενθυμίζουν το μίσος και τη βία που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Όταν υπάρξει ισότητα, αγάπη και αποδοχή, ούτε η ημέρα της γυναίκας θα χρειάζεται ούτε οι παρελάσεις.

    Το πρόβλημα και η ανωμαλία είστε εσεις στην κοινωνία μας.

    • Όταν πιάνεις το όνομα Του Θεού στο στόμα σου να το ξεπλένει πρώτα. που θα μιλήσεις εσύ για Θεία Δώρα αναιδεστατε. ντροπή σου

      • Αγαπάτε αλλήλους, μην κρίνετε, μη χτίζετε ναούς λατρείας στο όνομά μου, μην προσκυνάτε είδωλα και εικόνες με το πρόσωπό μου, μοιραζετε τις περιουσίες σας στους φτωχούς, το σεξ είναι μόνο για αναπαραγωγή κλπ κλπ

        Ήθελα να’ξερα εσεις οι πραγματικοί ορίτζιναλ χριστιανοί, με το αλάθητο, του ήθους και της αγάπης, τί τελικά πιστεύετε, ακολουθείτε, εφαρμόζετε από τον λόγο του θεού και των ιερών κειμένων, αφου όλα τα παραπάνω τα παραβλέπετε τόσο διασκεδαστικά αμαρτωλα; (γιατί μπορεί να ειστε υποκριτές, νάρκισσοι, εγωκεντρικοί και μισάνθρωποι αλλα δεν ειστε τίποτα κορόιδα).

        Δεν καταδικάσετε καν το κάθαρμα εδώ μέσα που είπε τουλάχιστον δυο φορές ότι θέλει να εκτελούνται δημόσια τα ΛΟΑΤΚΙ μέλη.

        Ειστε όλο μίσος, σκοτάδι, μίσος, μιζέρια, πονηριά, μισος, εκδικητικότητα, μίσος, μίσος και άλλο τόσο μίσος. Ξεδιάντροποι

    • Τις ιδιαιτερότητες ,τις επιλέγετε στην περίπτωσή σας ,δεν είναι καθόλου θείο δώρο ,αν σας ανακουφιζει όμως αυτό δικό σας θέμα ,όμως δεν είμαστε χαζοί !!

      • Αφού θεωρείτε ότι είναι επιλογή μιλήστε μας για τη δίκη σας επιλογή, και κυρίως για την περίοδο πριν επιλέξετε το σωστό δρόμο, τότε που ήσασταν πανσεξουαλ.

  3. Την ανωμαλία την έχετε εσείς και το μίσος για την οικογένεια και για τα ανδρόγυνα γιατί ποτέ σας δεν πρόκειται να ξεφύγετε από τα αρρωστημένα πάθη σας. όλη η κοινωνία των υγειών ανθρώπων σας έχει βάλει στο περιθώριο. ότι και να κάνετε όσο και να βρίζεται αφύσικοι θα είστε. αφήστε τα περί αγάπης και δες τε τα πάθη σας. Αρκετα πια με εσάς έχουμε αδειάσει. Πηγαίνετε στις αμαρτωλές φωλιές σας που τολμάτε και βρίζετε κι όλας..

    • ‘Αγαπάτε αλλήλους’ και ‘μην κρίνετε’, σαν απόλυτος ομαλός και φυσικός χριστιανός, ούτε αυτά τα βασικά δεν μπορείτε να κάνετε.

    • Με τέτοιο μισός δηλητηριάζετε τις ψυχές των αθώων παιδιών που σας έκανε την χάρη ο Χριστός να μεγαλώνετε! Τέτοια μαυρίλα και κακία ποτίζετε τις αθώες ψυχές τους! Κανονικά έπρεπε να σας τα παίρνει η Πρόνοια. Είστε ανάξιες να λέγεστε μητέρες! Ο Χριστός δεν κάνει διακρίσεις! Είστε η ντροπή της εκκλησίας και της κοινωνιας μας!

  4. και οδηγούν σε λιντσαρίσματα. Φυσικά κουβέντα δεν διαβάζουμε για τα αποτελέσματα των κηρυγμάτων σας μίσους. Τον ανδρισμό σας και την θηλυκότητα σας, στις φωλιές σας, οχι στο Δημόσιο λογο και στην κοινωνική σας συμπεριφορά. Κι αν πιστεύετε – τάχα – σε εναν Χριστό θεό, με τέτοιο ρατσιστικό, φασιστικό λόγο, Εκείνον ταπεινώνετε. Για τον δικό σας αυτοεξευτελισμό καρφί δε μας καίγεται.

    • Εσείς οπλίζεται όχλους με τα καμώματα σας ,καμία σχέση με ρατσισμό κ με φασισμό ,δεν έχουν όσα γράφονται ,είναι η γνωστή καραμέλα που σας βολεύει αφάνταστα ,αυτές οι λέξεις κυκλοφορούν στους κύκλους σας μόνο ,γιατί δεν έχετε πως αλλιώς να υπερασπίζεται τα δήθεν δικαιώματα σας .Δικαιώματα έχετε μέσα στο σπίτι σας ,ξ μπορείτε να κάνετε ότι νομίζετε ,όμως δεν σας φταίει σε τίποτα η κοινωνία να ανέχεται δήθεν γάμους κ παιδιά δανεικά ,τα οποία δεν θα τα ρωτήσει ποτέ κανείς αν θέλουν να ζουν μέσα σε τέτοιο αρρωστημένο περιβάλλον ,κ να τους στερούν το δικαίωμα μιας φυσιολογικής οικογένειας . Άντε μπράβο !! Το άσπρο είναι άσπρο ,κ όχι μαύρο !!!!!!!!!!! Υστερόγραφο ,κ πως να εξηγήσουμε στα δικά μας παιδιά ,όταν βλέπουν στην τηλεόραση διαφήμιση με ομοφυλόφιλους ????? Κ δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε κανάλι ??? Πως πως πως να το εξηγήσεις αυτοοοοοοο ????????? Στις αθώες ψυχές ??

      • Ομόφυλες οικογένειες υπάρχουν στην Ελλάδα και στον δυτικό κόσμο εδώ και δεκαετίες. Που είναι τα αντίστοιχα περιστατικά φρίκης που ακούμε εδώ καθημερινά στην παραδοσιακή οικογένεια; Πως εξηγείς στα παιδιά σου τους βιασμούς, τις αιμομιξίες, την εκπόρνευση δωδεκαχρονης από την μάνα και βιασμό από οικογενειάρχες, τον αποκεφαλισμό πατέρα από γιο και τη δολοφονία εγκύου και αγέννητου παιδιού από τον παραδοσιακό οικογενειάρχη???????????

        Και δεν κατάλαβα. Δηλ όταν τα δικά σας παιδιά βλέπουν ένα ετερόφυλο ζευγάρι στην τηλεόραση κάθεστε και τους εξηγείτε τι κάνει αυτό το ζευγάρι στον προσωπικό του χώρο και στην κρεβατοκάμαρα???????????????

        Οποιοδηποτε ζευγάρι, απλά αποτελείται από ανθρώπους που αγαπιούνται. Δεν υπάρχει πιο απλή και ανθρώπινη εξήγηση για τις αθώες παιδικές ψυχες που εσεις δηλητηριάζετε με το μισος σας. Όλα αυτα τα παραπάνω ΤΕΡΑΤΑ, παιδιά παραδοσιακών οικογενειών υπήρξαν.

        • ποιος σου είπε ρε άνθρωπε ότι κ αυτά που αναφέρεις είναι σωστααααααααα ????????? Αν δεν έχεις σωστά επιχειρήματα ,μην ανάμασας τις ίδιες εμετικές δικαιολογίες .Στο τέλος τέλος δικός σου ο ανήφορος δικός σου κ ο κατήφορος ,άντε μπραβοοοο .!!!

        • Ποια από τα παραπάνω ΓΕΓΟΝΟΤΑ είναι λάθος??????????????????????? Μπράβο οοοοοοο που αυτό είναι το επιχείρημά σου.

  5. Οι ομοφυλοφιλοι και οι γαμοι τους ,προβλημα ειναι ο Λιγναδης ο κολλητος του πρωθυπουργου που βιαζε παιδακια και πηγε και τον επισκεφθηκε στις φυλακες Τριπολης ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ,προβλημα ειναι επισης ο Νικος Γεωργιαδης επισης δεξι χερι του Κουλη που ηταν εντεταλμενος και βιαζε και αυτος παιδια ,προβλημα ειναι το αλλο το κυκλωμα που εξεδιδε παιδακια στον Κολονο και το βγαλανε λαδι γιατι ειχε πολλα ονοματα γνωστων της κοσμικης Αθηνας μεταξυ αυτων και κυβερνητικων στελεχων….οι ιδιεταιροι δεν ειναι το προβλημα ,το προβλημα ειναι ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ……

    • Λες σαν αυτά τα καθημερινά παρακμιακά που ζούμε στην παραδοσιακή ελληνική οικογένεια, όπου παππούς βιάζει εγγονάκι του, άντρας βιάζει την αδερφή του και σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του και το αγέννητο μωρό του, την μάνα που εκπόρνευσε την 12χρονη κόρη της και τους οικογενειάρχες που βίαζαν το κοριτσάκι, το πρόσφατο ελληνικό κυκλωμα που εκπόρνευε ανήλικες και τους οικογενειάρχες που τις βίαζαν, τον απόλυτο χριστιανό που έκλεισε τα παιδιά του σε σπηλιά και ερευνάται ότι αιμομικτικά βίασε και άφησε έγκυο την κόρη του;

      • Μην ψάχνετε για φτηνές δικαιολογίες ,κ αφήστε την καραμέλα ,ότι δήθεν υπάρχουν τέρατα στις παραδοσιακές οικογένειες ,είναι λίγοι οι παραβατικοι ,κ δεν αντιπροσωπεύουν τα δέκα εκατομμύρια Ελλήνων .Αλλά για να μάθετε γιατί κατάντησε η Ελλάδα έτσι ,όπως κ εσείς ,έτσι κ αυτοί πίστεψαν στα πάθη τους κ έφτασαν να γίνουν δολοφόνοι βιαστές νταβατσιδες ,κ δεν ξέρω τι άλλο .Επομένως ούτε αυτό που κάνουν κάποιοι μέσα στην παραδοσιακή οικογένεια ,είναι αποδεχτώ ,ούτε τα παράφυση ανώμαλα γούστα είναι αποδεκτά ,ούτε από τον Θεό ούτε από τους ανθρώπους .Ο θεός έπλασε τον άντρα κ την γυναίκα ,τους πρωτόπλαστους όπως ξέρουμε ,τι θα γινότανε αν ήταν δύο άντρες η δύο γυναίκες ?? Πως θα πολαπλασιαζονταν ο κόσμος ???

        • Επομενως αφού αυτα τα φριχτά παρακμιακά εγκλήματα που ακούμε καθημερινά στην παραδοσιακή οικογένεια δεν αποτελούν τον κανόνα και τέτοιου είδους γενικεύσεις είναι γελοίες και παράλογες, εσεις γιατί κάνετε ανάλογες γενικεύσεις για αλλες ομάδες ανθρώπων και μάλιστα χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο φρικιαστικό ιστορικό με αυτό το καθημερινό της παραδοσιακής οικογένειας; Τι θα γίνει με τη δίκη σας καραμέλα;

          Ευτυχώς παντως που είχαμε τον Αδάμ και την Εύα και έγινε αιμομικτικά ο κόσμος. Έχετε απόλυτο δίκιο.

  6. Λόγια και πράξη.

    κ. Αγρέλλη, ως Ορθόδοξη Χριστιανή, δε μας τα λέτε πολύ καλά. Θέλετε μεν την Δημοσιότητα, αλλά όχι την επίκριση από σχολιαστές που διαφωνούν μαζί σας (βλ. ανταπαντάτε, σχολιάζετε επώνυμα ή μέσω νέων δημοσιευμάτων σας ξανά και ξανά και ξανά και ξανά, παρότι έχουν επιστρατευτεί αρκετοί που σας υπερασπίζονται). Όμως, για να δούμε Ανάσταση και Αιώνια Ζωή, θα πρέπει να υπομείνουμε ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ και το πικρόν ποτήριον της «Σταύρωσης» μας (αν έτσι εκλαμβάνετε τα σχόλια Ανθρωπισμού/ Φιλ- ανθρωπίας που είναι ο Πυρήνας της Θρησκείας μας…), όπως μας έδειξε με το παράδειγμα και τη θυσία Του ο Κύριος μας.

    • Εσείς το επιλέξατε το πικρό ποτηριον ,τι δεν το ξέρατε ??? Ο πυρήνας της θρησκείας μας ναι είναι η αγάπη ,αλλά όχι η αγάπη η ψεύτικη που θες εσύ ,δηλαδή να σου χαϊδεύουν τα αυτιά κ να σου λένε ,καλά κάνεις ότι κανείς γιατί , ο θεός είναι αγάπη.Ο θεός είναι αγάπη ,για όλους κ δεν υπάρχει τίποτα που να μην το συγχωρεί ,αλλά με μια προϋπόθεση ,να μετανιώσει κάνεις για ότι λάθος έχει κάνει .

      • Ποιά αγάπη βρε σατανοκαβαλημένε; Έχει κανείς από εσάς αγάπη μέσα του;; Μεταξύ σας κοροιδευόσαστε και μεταξύ σας αγιοποιήστε, παριστάνοντας τους ήρωες Νεομάρτυρες που αντιστέκονται σε μια υποτιθέμενη Νέα Τάξη, χύνοντας καθημερινά δηλητήριο για οτι δεν αρέσει στην βρώμικη αισθητική σας, εκκολάπτοντας έτσι μελλοντικούς ΧριστιανοΤαλιμπάν δολοφόνους, με πρώτους και καλύτερους τα ίδια τα (κατεστραμένα και καταραμένα εξαιτίας σας) παιδιά σας.

  7. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΛΟΥΔΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ !!!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΣΟ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ .
    ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΙΚΡΑ.
    ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ( ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ).

    • ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ, ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΚΥΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΦΥΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ?

      ΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ? ΕΔΩ, ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ?

  8. Όταν πιάνεις το όνομα Του Θεού στο στόμα σου να το ξεπλένει πρώτα. που θα μιλήσεις εσύ για Θεία Δώρα αναιδεστατε. ντροπή σου

  9. Το κάθε άνθρωποειδες κυριευμένο από αφύσικα πάθη κόμπλεξ ανασφάλεια και ιδιαίτερα προβλήματα προσπαθεί να επιβάλει το άσπρο σε μαύρο επικαλούμενος ελευθερία και δικαιώματα.
    Ονομάζει ρατσιστή φασίστα και ομοφοβικό όποιον διαφωνεί μαζί του. Δυστυχώς εκεί οδηγήθηκε ο άνθρωπος. Να σιωπά για να μην τον απειλούν τον υβρίζουν και τον κακόχαρακτηρίζουν απέναντι σε αυτούς που προσβάλλουν την Θρησκεία τα πιστεύω τις αξίες τις οικογενειακές και ηθικές αρχές και την αισθητική του όταν προσπαθούν να του επιβληθούν φασιστικά.

    • Θέλει η θεούσα να κρυφτεί, μα το Εγώ δεν την αφήνει..

      Έχεις συνειδητοποιήσει πόση αλαζονεία και ψυχοπάθεια σε διακατέχει….;; Δεν υπάρχει ούτε ένας στην ζωή σου, να σ’ αγαπά αληθινά, για να σου πει την πικρή αλήθεια για αυτό που είσαι πραγματικά…;;;

  10. Αν κάποιος πιστεύει στα δύο φύλα είναι ανώμαλος αν πιστεύει στην οικογένεια είναι παλιομοδητης αν αγαπάει την πατρίδα του είναι φασίστας και εθνικιστής αν πιστεύει στη Θρησκεία και στο Χριστό είναι βλαμμένος η γέροντας αν διαφωνεί με το αφύσικο τον βρίζουμε και τον απειλούμε μέχρι να αλλάξει γνώμη και να συμφωνήσει με εμάς δυστυχώς.

    • Ολοι πιστευουν στα δυο φυλα …αλλα υπαρχουν και αυτοι οι ανθρωποι οι»ιδιεταιροι» τι σε νοιαζει εσενα αν παντρευτουν ενα συμβολαιο εινα στην τελικη μεταξυ τους….παιδια να μην υιοθετουν γιατι ανακατευουν ενα τριτο προσωπο το οποιο δεν εχει την επιλογη ,απο εκει και περα ας κανουν οτι θελουν …..οσο για ολους αυτους που εχουν το πατρις θρησκεια οικογενεια ως σημαια να γνωριζουν οτι αυτοι που ψηφιζουν εχουν μονο το χρημα θεο….

  11. Εκτός από τους τέσσερεις Ευαγγελιστές τον Μάρκο Ματθαίο Λουκά και Ιωάννη στη Σταύρωση και στην Ανάσταση του Χριστού παρέστησαν και οι εξείς ιστορικοί. Ιώσηπος Τάκιτος Πλίνιος Θαλλός Λουκιανός Φλεγων Σουετωνιος και Σεραπίων. αυτά για τους αμφισβητίες.

  12. Δεν υπάρχει αφορισμός των ανθρώπων. Έχουν όλοι δικαίωμα να ζήσουν τη ζωή τους όπως τη θέλουν ΧΩΡΙΣ να ενοχλούν τους άλλους. Είτε είναι ετεροφυλόφυλοι είτε ομοφυλόφιλοι. Με την ψήφιση του νομοσχεδίου που δεν είναι τόσο απλό, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Υπάρχει κάτι που λέγεται ΜΟΔΑ, ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ κ.λ.π.
    Ένα αγοράκι (11) σήμερα στο σχολείο είπε στο παιδί μου με χαρά ότι είναι bi. Πρόσθεσε, πως ένας άλλος φίλος του είναι πανσέξουαλ. Σα να πρέπει να τα ξέρουμε όλοι όλα (ορολογίες). Οκ είπε η δικιά μου.
    Θέλω να πω, έτσι ξαφνικά βγαίνουν σαν τα μανιτάρια από το πουθενά..Έγινε της μόδας. Είναι μαγκιά. Τέλοσπάντων. Είπα να περάσω να πω μια καλησπέρα και να το πω.

    • Εσύ πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει αφορισμός ,γιατί σε βλέπω λίγο αδαή ,εεεεε τότε τι νόημα θα είχε η θρησκεία ?? Η θρησκεία υπάρχει για να βάζει όρια , για το καλό των ανθρώπων ,γιατί εκείνος που έπλασε τον άνθρωπο ξέρει ποιο είναι το καλό του !!

  13. Όχι να πηγαίνει στα βουνά και στις παραλίες τις νύχτες για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του και μετά να κάνει τον Απεσταλμένο του Θεού.
    Όλα μα Όλα εδώ πληρώνονται.

    • ο Παπαχελάς. Κάτι από τον Αδόλφο δεν βρήκες; Να σου στείλω εγώ;

  14. Οτι θα κρινει τη σεξουαλικη ζωη των Ελληνων ο καθε τιποτας και η καθε ανεραστη θεουσα. Το ζήσαμε και αυτό.

  15. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΙΚΟΥΛΕΣ!!!!!
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΕΡΕΝ .
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ .
    ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΔΟΧΗ-ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ!!!!!

    • Αυτα να τα πείτε στον αποκεφαλισμένο πατέρα και την εκπορνευμένη 12χρονη από την μάνα της, και τους οικογενειάρχες βιαστές της.

      Και στους παραδοσιακούς Έλληνες που στατιστικά μπαίνουν κυριως σε βίντεο παρά φυσιν και λεσβιακου ΛΟΑΤΚΙ περιεχομένου.

      Συγχαρητήρια που ενώ ήσασταν πανσεξουαλ επιλέξατε τελικά τον σωστό τον δρόμο. Αναπολειτε άραγε εκείνες τις εποχές;;;;;;;;;;;;

      Την καμπούρα σας τη βλέπετε ή επιλέγετε να την αγνοείτε πεισματικά;;;;;;;;;;

  16. ΜΠΑ !!!!
    ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ?????
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ !!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΩΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ .
    ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΓΕΝΕΙΑΣ.
    Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΥΠΟ.
    Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Σ !!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ
    ΠΑΤΡΙΣ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΑΣ !!!!!!

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!

    • Ποιος φταίει για τον πρόσφατο παραδοσιακό οικογενειάρχη που κακοποίησε τη γυναίκα του και την περιέλουσε με χλωρίνη και την απείλησε ότι θα της κάψει τα παιδιά, τον γιο που αποκεφάλισε τον πατέρα του, τους πεθερούς που δολοφόνησαν τους γαμπρούς τους, τη μάνα που εκπόρνευσε τη 12χρονη κόρη της και τους οικογενειάρχες που βίαζαν την ανήλικη, το πρόσφατο κύκλωμα με εκπόρνευση ανηλίκων κοριτσιών και τους βιαστές τους παραδοσιακους Έλληνες, τον χριστιανό που έκλεισε τα παιδιά του σε σπηλιά και ερευνάται ότι αιμομικτικά βίασε και άφησε έγκυο την κόρη του, το παραδοσιακό τέρας που σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και το αγέννητο παιδί του και βίασε την αδερφή του; Αυτα είναι τα αποτελεσματα του πατρις θρησκεία οικογένεια;;;; Εσεις ευθυνεστε για την παρακμή και φρίκη που ζούμε καθημερινά. Την καμπούρα σας τη βλέπετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Όχι δεν έγινε γκάλοπ. Είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του πορνχαπ για Ελλάδα. Ο μέσος παραδοσιακος Έλληνας τη βρίσκει με παρά φυσιν και λεσβιακά ΛΟΑΤΚΙ βιντεο. Με τις υγείες σας.

    • Πατρίδα μας είναι η Γη, Θρησκεία μας είναι η ισότητα, η αλληλεγγύη, η αδελφοσύνη. Οικογένεια μας είναι η Ανθρωπότητα.

      Καλή δύναμη και ο θεός μαζί σου!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ