Έγκλημα χωρίς τιμωρία; Tα πανηγύρια των παγκοσμιοποιητών για την ξέφρενη νίκη των ΛΟΑΤΚΙ+

65
13143

Συνομωσιολογία ή αποκάλυψη μιας συνομωσίας; (ΜΕΡΟΣ Ε’ ) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΩ – ΚΩΣ 27/2/2024 – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΟΣΑΣ

Έγκλημα χωρίς τιμωρία; Άραγε τα πανηγύρια των παγκοσμιοποιητών για την ξέφρενη νίκη των ΛΟΑΤΚΙ+ και την ξεκάθαρη επιβολή της πολιτικής ηγεσίας έναντι της θέλησης του Ελληνικού Χριστιανικού Λαού ( βλέπε την περιβόητη φράση του Πρωθυπουργού προς τον κ. Ιερώνυμο: «ή Παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς»…), σημαίνει ότι ο πνευματικός Χριστιανικός κοσμος, αυτά τα ειδεχθή γεγονότα, τα έχει αποδεχτεί; Σαφώς και όχι! Οι πανηγυρισμοί δε της Προέδρου της Δημοκρατίας αποδεικνύουν περίτρανα την απόσταση που έχει η Προεδρία από τον Ελληνικό Χριστιανικό λαό…Ήδη ο αφορισμός των Βουλευτών της Ά Πειραιώς & νήσων, δηλώνει την αντίθεση του Πνευματικού Χριστιανικού κόσμου, απέναντι στην άθλια πολιτική ηγεσία και δείχνει τις συνέπειες των πράξεων της… Μα σάμπως και οι υπόλοιποι Δωδεκανήσιοι Βουλευτές, δεν φέρουν κι αυτοί ευθύνη;

     Η διακήρυξη της εκκλησίας της Ελλάδος είναι σαφέστατη: «Οικογένεια νοείται μητέρα, πατέρας και παιδιά». Όλα τα αλλά είναι σχέδια εκ του πονηρού. Άλλωστε η αποδοχή τούτων των διακηρύξεων είναι επιβολή της παγκόσμιας τάξης κατά του Ελληνικού λαού, αφού επιβλήθηκε μέσω της Σιών στο λεγόμενο «Δημοκρατικό τόξο», όπου με τέλεια συνεργασία μεταξύ τους, έφτασαν στην εκπλήρωση του στόχου τους. Ακόμη και αυτοί που απήχαν ως άλλοι «Πόντιοι Πιλάτοι», φέρουν κι αυτοί την ευθύνη τους, καθώς η σιωπή είναι συνενοχή!
     Στοιχεία τα οποία αποκρύπτουν τα «troll» της παγκοσμιοποίησης είναι ότι από τις 185 χώρες του ΟΗΕ, μόλις 33 έχουν ψηφίσει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και από τις 27 ευρωπαϊκές χώρες, οι 10 αρνούνται να το δεχτούν, αφού ήδη με τον πολιτικό γάμο οι ΛΟΑΤΚΙ+, έχουν ούτως ή άλλως εξασφαλίσει τα πολιτικά τους δικαιώματα. Η προσπάθεια λοιπόν εισβολής στα Χριστιανικά ήθη, σαν άλλος Δούρειος Ίππος, υποκρύπτει τα πονηρά τους σχέδια…
     Χαρακτηριστική η δήλωση της κας Μελόνι, Πρωθυπουργού της Ιταλίας όπου μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι Χριστιανή μητερα, με σύζυγο και παιδιά και δεν θα μου επιβάλλετε να γίνω ένας αριθμός καταναλωτικός, ελεγχόμενος, ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου, έτσι όπως βολιδοσκοπεί να μας κάνει η λεγόμενη Ευρωπαϊκή Δημοκρατία…».
     Άλλωστε οι ισχυροί του πλανητη και οι αυτοκρατορίες τους, μπορούν με μια μάτια του Θεού να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης, αφού Αυτόν αντιμάχονται με τα βδελυρά νομοθετήματά τους, όσοι απεργάζονται αυτά. Το διακηρύσσει ο ίδιος ο Κύριος προς την ομιλία Του στον Μωϋσή, ότι «εάν με αγαπήσουν οι άνθρωποι, θα πιούνε μέλι και γάλα, εάν με μισήσουν θα πιουν πικρό ποτήρι με αίμα». Τραγικό παράδειγμα οι δυο προηγούμενοι παγκόσμιοι πόλεμοι, που βούλιαξαν τις μεγάλες αυτοκρατορίες με εκατομμύρια νεκρούς.
     Η λύση για εμάς τους Έλληνες Χριστιανούς και αδελφούς μουσουλμάνους, είναι να απορρίψουμε αυτή την καμπαλιστική, σιωνιστική συνταγή των σκοτεινών κέντρων, ώστε να σωθούν οι οικογένειες μας και να διαχωρίσουμε τον εαυτό μας απ όσους προβάλλονται ως υπερασπιστές των νομοθετικών αυτών βδελυγμάτων, που καταπατούν το Σύνταγμα της χώρας μας!
    Να είστε απόλυτα βέβαιοι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί, ότι όλη η πολιτική και εκτελεστική εξουσία, αλλά και οι πολίτες θα κριθούμε ανάλογα με τη στάση μας, διότι οι εγκληματικές πράξεις κατά της ανθρωπότητας, αργά ή γρήγορα πάντα καταλήγουν με θύματα, τους ίδιους τους θύτες!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

65 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα όταν και οι δυο γίναμε εισηγητές του νομοσχεδίου για την Ισότητα στο Γάμο. Είναι ένας νέος πολιτικός με ήθος και πάθος και τον τιμώ γι’ αυτό.

    Δεν θα αναπαραγάγω εδώ τον λεκτικό ρύπο που ξεστόμισε εναντίον ένας σκοταδιστής αρχιμανδρίτης, ένας «άνθρωπος του Θεού» με γλώσσα φιδιού και καρδιά γεμάτη μίσος.

    Θα αναρωτηθώ όμως, τί ακριβώς κάνει η Ιερά Σύνοδος και γιατί δεν καταδικάζει τέτοιες αθλιότητες από ιερείς που – ενώ πληρώνονται από σένα κι από μένα – θεωρουν τις εκκλησίες, τη θρησκεία και τους πιστούς τσιφλίκι τους.

    Ο Μεσαίωνας δεν μένει πια εδώ και η πυρά των μαγισσών σβηστηκε για πάντα.
    Με τον Παύλο λοιπόν και τον κάθε Παύλο που στοχοποιείται – κυριολεκτικά όχι μεταφορικά – από τους ρήτορες της μισαλλοδοξίας.

    Α, και στις εκκλησίες θα μπαίνουμε αν και όποτε νιώθουμε την ανάγκη. Δεν θα μάς απαγορεύσει την είσοδο ΚΑΝΕΙΣ. Ο Οίκος είναι του Θεού και όχι των παπάδων».

    • Η Έλενα Ακρίτα ,που κάνει την προοδευτική. ,κ γράφει εξυπνάδες ,βλέπει η καημένη όπως όλοι συστημική ,ουκουμενιστες ,μέχρι την μύτη της .Είναι μια από τις πολλές δημοσιογράφους που κρίνουν κ κατακρίνουν όλους ,εκμεταλλεύονται τον πόνο κ την δυστυχία του κόσμου , αυτό είναι το επάγγελμά τους κ με αυτό πλούτισαν .Τώρα σχετικά με το υποτιθέμενο μίσος του αρχιμανδρίτη ,μάθετε πώς δεν είναι μίσος αλλά υποχρέωση να μεταφέρει ο κάθε ιερέας τους νόμους κ τις εντολές του Θεού .Ο θεός κυρία Ακρίτα δεν είναι κάτι που υπήρχε μόνο τον μεσαίωνα ,υπήρχε υπάρχει κ θα υπάρχει .Αν δεν στο δίδαξε η μητέρα σου ,άνοιξε κάποιο βιβλίο να μορφωθεις ,κ ξεκινά σαν αδαής κ άσχετη που είσαι από την Παλαιά διαθήκη κ έπειτα να πας στην Καινή .Ό θεός σαν πάνσοφος κ πλάστης του σύμπαντος κόσμου θέλει το καλό των ανθρώπων .Εσείς θέλετε ένα κόσμο χωρίς εντολές κ κανόνες όλα χύμα ,υποστηρίζετε την ανωμαλία ως δικαίωμα .Στο σχολείο δεν μάθατε ότι ο θεός κατέστρεψε τον κόσμο δύο φορές από αυτή την αμαρτία ??? Γλώσσα φιδιού λοιπόν έχετε μάλλον εσείς γιατί δεν σας αρέσει το σωστό κ το ηθικό αλλά η διαστροφή κ η ανωμαλία

    • Ας βαλουμε καποια πραγματα στη θεση τους.Ακριτα(ς) δεν εισαι με τιποτε!Την Κερκοπορτα προσπαθεις να ανοιξεις.Στον Εφιαλτη και τον Πηλιο Γουση προσπαθεις να μοιασεις.Η μασκες επεσαν πλεον και αποκαλυπτεται η ψευτοδημοκρατια σας.Βιαιως αγκομαχατε για να επιβαλλετε την νεοταξιτικη ατζεντα σας.Νοσταλγος της μεσαιωνικης πυρας εισαι αφου καλεις τον «αρχιεπισκοπο» να κανει «ντα» οποιον δεν συμμορφωνεται με το αφηγημα σας.Η υπαρξη καθε διαφορετικης φωνης σας κανει και βγαζετε «σπυρακια».Μηπως αυτο λεγεται μισαλλοδοξια?Μηπως σας ενοχλει ακομη και η υπαρξη μας?Οι οικοι αυτοι ειναι του Θεου εσεις ειστε με τον Θεο των Ορθοδοξων Χριστιανων?Με συμπαθεια σου λεγω.Ανοιξε τα ματια της ψυχης και δες την αληθεια που ειναι μπροστα σου και αφησε κατα μερος το μισος(αποπνεει απο ολα τα κειμενα σου)!Καλο Τριωδιο,καλη μετανοια,καλη ανασταση.Συγχαρητηρια σε αυτον που εγραψε το ανωτερω αρθρο και σε αυτον που το δημοσιευσε!Εχουν γενναιοτητα και το αποδεικνυουν στον δευτερο Μεσαιωνα που διερχομεθα!

      • Το βαπτίζεις μίσος γιατί εσείς δεν θέλετε να ακούσετε άλλη φωνή που να σας λέει την αλήθεια ,εσείς να δεις σπιράκια που βγάζετε .

        • Ανθρωπε,στη «δημοκρατία» που ζούμε φοβάσαι να σχολιασεις με το όνομα σου;Εσείς θέλετε με βιαιότητα να επιβαλλετε τις διεστραμμενες απόψεις σας και τις «ενδυετε » με μανδύα δήθεν νομιμότητας!Οτι και να κάνετε τα αισχρά σας σχεδια δεν θα ευοδωθούν!Πείτε τα νόμιμα όσο θέλετε,ανήθικα όμως θα είναι για παντα!Και ποτε δεν θα σιωπησουμε για την αλήθεια,με κάθε τίμημα!Και με συμπάθεια σου λέγω κι εσένα γιατί λυπάμαι για την πλάνη σου:Καλό Τριώδιο,καλη μετάνοια,καλό σταδιο,καλη ανάσταση!

      • Νέος Μεσσίας ο Κύριος? Μήπως σας πείραξαν τα καρβουνάκια,ή το Λιβάνι?

        Σίγουρα το Τρώδιο σας θα είναι γεμάτο ,όσο για το Καλό Πάσχα,εγώ ποτέ μου δεν έκανα Καλό Πάσχα,επειδή στο όνομα της Θυσίας του Θεανθρώπου σφαγιάζονται 2 εκατομμύρια αμνοί υποφέροντας και βασανιζόμενα.
        Αυτή είναι η υποκρισία.
        Καλά Κούλουμα και σε σένα και μην ξεχάσεις να πετάξεις χαρταετό με το σήμα του Ισκαριώτη.

        • Τρικυμια εν κρανιω!Καλη φώτιση αδελφέ μου!

    • Ο οίκος του Θεού ,είναι για όλους φυσικά ,όμως ο κλήρος είναι υποχρεωμένος ,να μεταφέρει τις εντολές του Θεού ,που δεν είναι δικιες τους ,ούτε δικιες μου ,αλλά αυτά που έδωσε ο θεός στον Μωυσή κ στους πρώτους πατέρες της εκκλησίας μας .Αν ο καθένας έφτιαχνε μια θρησκεία στα μέτρα του ,τότε τι θα γινόταν ??? Επίσης ο θεός δεν θα μας κρίνει γιατί αναρτήσαμε ,αλλά γιατί δεν μετανιώσαμε ,δηλαδή να μην δικαιωλογουμε τα πάθη μας αλλά να νιώθουμε κ να μετανιώνουμε για τις αμαρτίες μας .Τώρα αν κάποιοι νομίζουν ότι ότι θεωρούν αυτοί πως ότι κάνουν είναι σωστό είναι σε πλάνη ,κ εύχομαι καλή μετάνοια σε όλους μας .

  2. αλλά εδώ και 1700 χρόνια, έχετε υποτάξει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και τον Ελληνισμό, σε μια ΕΒΡΑΪΚΉ αίρεση, που εκμεταλλεύτηκε τον Ιησού. Μόνον Έλληνες δεν είστε.

    • Ακόμα και το ‘ιησους’ εβραϊκό δεν είναι; Και ο Ιησούς (της Γαλιλαίας, της Βηθλεεμ, της Ναζαρέτ) Εβραίος δεν ήταν;

      Εσείς ποιος νομίζετε ότι ήταν και μας το κρύβουν; Ο Μητσος απ’τα Πατήσια;

      • Η ασχετοσυνη σου δεν περιγραφεται. Αλλα εαν γνωριζες στοιχειωδως την τοτε ιστορια δεν θα ελεγες τις μπαρουφες σου. Διαβασε και ασε τις μακαιες σου για αλλους ιστοτοπους. Απλα θα σου μεταφερω μονο ενα απο τα παρα πολλα που εξηγουν το ονομα Ιησους και τις ριζες Του.
        Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.»
        Καινή Διαθήκη Ιωάννου ΙΒ” 20-23

      • Εξακολουθείς να εκτειθεσαι βλακωδώς.
        Ο ένας γράφει Δίας, ο άλλος Πάτροκλος ο άλλος φούφουτος και όλοι ανόητοι στο σύνολο.

    • εβραίοι …συνήθως μονιασμένοι σ αντίθεση με μάς, έπαιρναν τό μουλάρι καί πήγαιναν στ απομακρισμένα χωρία όπου δέν πατούσε Ελλ. έμπορος, ασχολήθ μέ τό δανεισμο-τοκογλυφία κλπ,
      βαπτιζόμαστε, παντρευόμαστε, κηδευόμαστε στό όνομα τού αβραάμ,ισσαάκ,σάρρας,ησαία κλπ. εμείς υβρίζουμε τ προγόνούς μας. θά έγρα φ κ άλλα ,αλλά βαριεμ τώρα. καλά ν πάθουμε ρωμιοί -ραγιάδες. σέ άλλο σχόλιο εχω ξανααναφερθεί.

    • Εκτός από τις λέξεις σκοταδισμός κ μεσαίωνας ,ξέρετε να πείτε κάτι άλλο ???Άραγε ποτέ ανοίξατε βιβλίο στα θρησκευτικά ??? πως τολμάτε κ μιλάτε για έναν ζώντα Θεό που δεν τον γνωρίζετε ?????? Ο Χριστός είναι θεός με αποδείξεις κ δεν έχει ανάγκη να τον πιστέψει κάποιος οπωσδήποτε .Οποίος τον αναζητήσει όμως ,με πίστη του αποκάλυπτεται .Ο πανάγιος τάφος του είναι εκεί άδειος ,ενώ όλων των άλλων θρησκειών οι αρχηγοί οι τάφοι είναι γεμάτη .Το μεσημέρι του μεγάλου Σαββάτου ξεπεταγεται το Άγιο φως μέσα από τον Πανάγιο τάφο κ τριγυρίζει σε όλο τον ναο σε ποια άλλη θρησκεία γίνονται αυτά ???? Κ ποιος άλλος έχει αναστηθεί ????

      • Για να το γράφω .κάτι θα ξέρω,
        Θα πάτε και στην παρέλαση της 7ης Μαρτίου?
        Κάποια μέλη της αγανακτισμένης αντίδρασης έχουν περίεργες σχέσεις με υπαλλήλους της Δημόσιας Δύναμης.
        Να θυμίσω ότι πιστεύω σε ανώτερης μόρφωσης κληρικούς ,όχι κούτσουρα.
        Και Πέρσι παραμονές της Μ.Εβδομάδας Ανώτατος Κληρικός είπε για το Άγιο Φως και τα παρελκόμενα που απ τον 12ο Αιώνα παραπλανούν τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ και εγώ πιστεύω πραγματικά και όσο και να προσπαθούν οι υποκριτές,ο ΘΕΟΣ θα τους βρει.
        Αυτά….

        • Αυτός ο ανώτατος κληρικός ,είναι απλά πλανεμενος ,αδαής αδιάφορος κ μάλλον δεν πιστεύει συνειδητά .Δεν έχει στην ζωή του θείες αποκαλύψεις ,οπότε δεν έχει πείρα πατερική.

      • Πλανεμένος από ποιον,από που?Που το ξέρεις?
        Εσύ ποια αποκάλυψη είδες?
        Εκτός από ανώτερος κληρικός,είναι ιστορικός,με διδακτορικό,ξέρει Βυζαντινολογία και ανθρωπισμό…Εσύ τι ξέρεις και τον βγάζεις αδαή?
        Υποκρισία, αμορφωσιά και μεγαλοϊδεατισμό βλέπω στο σχόλιο σου…Σίγουρα θα αγιοποιηθείς σύντομα από καμιά σέχτα…

        • Τα φτηνά σχόλια σας είναι απλά αδιάφορα ,πλανεμενος είναι αυτός που ξεφεύγει εντελώς από το δόγμα .2024 χρόνων ιστορία κ διδασκαλία κανένας μα κανένας δεν μπορεί να την αλλάξει .Υπάρχουν άγιοι γέροντες κ σήμερα στο Άγιο όρος ,που έχουν δει θείες αποκαλύψεις ,διορατικοί κ με πολλά χαρίσματα ακόμα .Τώρα αν εσάς δεν σας αρέσουν ,είναι δικαίωμα σας ,δεν έχετε όμως κανένα δικαίωμα να αλλάζετε στα μέτρα σας ότι δεν σας αρέσει .

        • Δεν πάει να είναι κ ο παπάς ,δεν πάει να έχει 100 πτυχία δεν μου λένε απολύτως τίποτα .Επιφανειακά όλα για τους τίτλους μόνο .Ο άγιος Παισιος δεν ήταν μορφωμένος ,ήξερε όμως τι αρρώστια είχε κάποιος που ήταν άρρωστος ,ήξερε πως θα γίνει η θεραπεία κ ποιος γιατρός μπορεί να την κάνει ,με αυτό τον τρόπο σώθηκαν κ έγιναν καλά πολλοί .Αλλά για να φτάσει σε αυτήν την αγιότητα δεν κοιμότανε ούτε νύχτα ούτε ημέρα κάνοντας μετάνοιες κ προσευχές .Το φαγητό του ήταν παξιμάδι με κρεμμύδι .Αυτοί είναι οι στρατιώτες του Χριστού έχουν δει θείες αποκαλύψεις ,όπως κ πολλοί άλλοι αγιορείτες .Από εκεί λοιπόν κ από τα πατερική βιβλία γνωρίζουμε ,αλλά κ από τους προσκυνητές που βλέπουν κάθε χρόνο το Άγιο φως .

  3. Το μόνο σίγουρο απ όσα είπες είναι ότι ο Θεός βλέπει τα ΠΑΝΤΑ τα καθ ημάς και καθ υμάς.

  4. Επειδη ακριβως ο Οικος ειναι του Θεου και υπαρχουν πνευματικοί κανόνες που εκ Θεού δόθηκαν και ουδείς ( πλην ελαχίστων ) σεβάστηκε, έστω και την ύστατη στιγμή ας δείξουμε τον δέοντα σεβασμό και ας αφήσουμε τις εξελίξεις να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τον τρόπο που ο καθένας αντιλαμβάνεται τα γεγονότα.

  5. Στην Κω έχουμε ωραίες παροιμίες: «Άλλα και άλλα, της Παρασκευής το γάλα»,»Ότι του φανεί,του λωλοστεφανη»……

  6. Ξέραμε για τα 9μερα, τα σαράντα, το τρίμηνο, εξάμηνο κλπ..
    Αλλά τέτοιος ατελείωτος οδυρμός και τόνοι μίσους ακόμη και μετά την ψήφιση του ΝΟΜΟΥ, σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση, μοιάζει πια με Τζιχάντ, Ιερό Πόλεμο. Σας περιμένουν και 70 παρθένες με μπόλικο πιλάφι στον Παράδεισο…;; Ή κανένα κτήμα στο Άγιον Όρος, εν…ζωή…;;

  7. Τελικά είσαστε με την Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία η όχι;Ασπάζεστε όλα η ότι σας αρέσει;Είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες φωνές;Καλά να ακούγονται αλλά να προβάλλονται;Οκ μερικοί έχουν καμένα μυαλά,αλλά τι προσφέρουν στη κοινόβια ,στα παιδιά;Να συνεχιστεί το είδος;Αλήθεια τελικά αλλάξατε ταυτότητα η ακόμα επειδή είναι του διαβολου;Ο ίδιος κύριος έμαθα μάζευε υπογραφές να μην αλλάξουμε την προηγούμενη ,το 2005-6.Επειδη θα άλλαζε η θρησκεία του.Αλαξε ;Τώρα θέλει αυτήν που δεν ήθελε τότε .Αβυσος η ψυχή του ανθρώπου.

  8. Καλά μιλάει χωρίς να κρατά ένα σταυρό;Μια εικόνα;Έστω μια σημαία;Ντροπή .Χαλασαν και οι ψεκασμένοι μου φαίνεται .

  9. ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ???????????????
    ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ !!!!!!
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ( ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ) .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΠΛΗΡΩΝΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
    Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΝΤΕΠΟΝ- ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ – ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝΕ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ.

  10. εάν με αγαπήσουν οι άνθρωποι, θα πιούνε μέλι και γάλα, εάν με μισήσουν θα πιουν πικρό ποτήρι με αίμα».
    Φοβερό Θεό πιστεύεις και εσύ βρε Βαγγέλη…Εμένα σαν εκδικητής μου φαίνεται…

    • Άφρων άφρων απόψε άγγελοι απαιτούν τη ψυχή σου. Ερώτηση. Οι ψυχές των νεκρών στα Τέμπη ζουν ή έχουν μπαζωθεί; Για πέρασε από κει νύχτα με την ησυχία και θα σου πω εγώ ποιος είναι ο φοβερός Θεός και ποιος ο διάβολος που σου τα φόρεσε και σε χορεύει στο ταψί. Έστω άφρων λόγω του ότι ηπατήθης επιβεβαιώνεις το Σημείον αντιλεγόμενον https://www.pemptousia.gr/2016/02/simion-antilegomenon-is-tin-ipapan/

      • Είχα κάνει τρεις εκπομπές με φαντάσματα. Πάτος η θεαματικότητα. Τα UFO πάντως σάρωσαν.

        • Πήγαινε ρωτα τον Χαρδαβέλα πως θεραπεύτηκε από τον καρκίνο κ ξαναέλα όταν αρρωστήσεις και σωματικά να του κάνεις τον έξυπνο

    • Ένας θεός με τόση αγάπη που πάσχει να σώσει τον καθένα από εμάς να μας βάλει στον παράδεισο ,δεν μπορεί καλέ μου άνθρωπε να εκδικητε .Τις εντολές κ τους κανόνες μας τους έδωσε γιατί μόνο αυτό είναι το καλό μας ,εκείνος γνωρίζει που μας έπλασε τι χρειαζόμαστε ,όταν λοιπόν τον παρά ακούμε θα πληρώνουμε τον λογαριασμό ,αλλιώς δεν θα ήταν δίκαιος .Όταν ο ένας τηρεί τις εντολές κ ο άλλος όχι δεν θα ήταν άδικο να πάνε κ οι δύο στον παράδεισο ???? Τι λες ??? Παράδειγμα το παράφυδη που κάνουν οι ομοφυλόφιλοι ,κρύβει πολλούς κινδύνους από Έιτζ μέχρι καρκίνο ,η νηστεία επίσης μας κάνει καλό ,δεν μπορούμε να τρώμε κρέας κάθε μέρα κάνουμε κατά κάποιον τρόπο αποτοξίνωση ,βλέπεις λοιπόν ότι οι εντολές του είναι μόνο για το καλό μας ????

      • Δηλ αν καποιος που δεν πιστεύει, αλλά ζει τη ζωή όπως όπως νιώθει ευτυχισμένος/η, χωρίς να βλάπτει τον συνάνθρωπο, θα πάει στην κόλαση; Όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός στον πλανήτη που δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος, θα πάει και αυτός αυτομάτως στην κόλαση; Τι είδους δικαιοσύνη είναι αυτή??? Βλέπεις λοιπόν???

        • Η ευτυχία δεν κρύβεται στα πάθη ,κ δεν είναι κατά βάθος κάνεις ευτυχισμένος ,βλάπτει με άλλο τρόπο τον συνάνθρωπο ,γιατί όταν ξεκινήσει η οργή του Θεού όλοι θα υποφέρουμε .Αυτό το αυτόματος στην κόλαση !!!! Τι δεν καταλαβαίνεις αυτά είναι δουλειά του Θεού ,όσοι δεν είναι ορθόδοξοι ,είναι αιρετικοί ,ο άγιος παισιος έλεγε μπορεί να σωθούν οι καλοπροαίρετοι .Όπως στην γη δεν επιτρέπεται να έχεις άγνοια νόμου ,έτσι κ στους πνευματικούς νόμους .Έχουν υποχρεώσει να μάθουν την αληθινή πίστη .

        • Κ δεν πιστεύει ,κ ζει κ την ζωή του ?????? Πως θα εχει την αξιώσει να πάει στον παράδεισο εκεί δηλαδή που βρίσκεται αυτός που δεν πιστεύει ????? .Κ τι περιμένεις μετά να σου ανοίξει τις πόρτες !!!!!!!! Αφού δεν πιστεύεις ότι υπάρχει !!

        • Άσε τον Παΐσιο. Δεν αποφασίζει ο Παΐσιος ποιος πάει στον παράδεισο. Άσε και τον ορισμό ευτυχίας. Κάτι που κάνει έναν ευτυχισμένο, μπορεί έναν άλλον να τον κάνει απόλυτα μίζερο.

          Επομένως, ο θεός, οργισμένος οπως αναφέρατε, λέει ότι οποίος δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος, πάει κατευθείαν κόλαση.

          Ναι, δεν καταλαβαίνω την οργή, το μίσος, τα αιώνια βασανιστήρια, τις τιμωριες, τις φωτιές της κόλασης για κάποιον που ζει ευτυχισμένος/η, χωρίς να βλάπτει κανέναν. Και για τα δισεκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη που δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι αγνοούν τους ‘πνευματικούς νομους’ της ορθοδοξιας, αλλά ζουν μια ευτυχισμένη ζωή χωρις να βλάπτουν τον συνάνθρωπο, να πηγαίνουν και αυτοί κατευθείαν στην κόλαση, στα καζάνια και στην οργή του θεού. Τι να προσπαθήσεις να καταλάβεις με τέτοιον παραλογισμό;

          Εσείς όμως, γιατί ακούγεστε τόσο δυστυχισμένος;

  11. Όλοι (ή σχεδόν όλοι), πιστεύουμε στον Θεό. Όχι όμως αυτόν τον μισάνθρωπο που μας πλασάρετε.

    • Για αυτό σου είχα προτείνει να γνωρίσεις πολύ καλά Πορφύριο, Παϊσιο, Ιάκωβο και Ευμένιο. Αυτοί είναι το εφαρμοσμένο Ευαγγέλιο και η αλήθεια της πίστης κ όχι οι θεούοι κ οι σκοταδιστές όπως λες με κάποιο δίκιο

      • Φίλε/η, τους γνωριζω και τους έχω μελετήσει και πιο πολύ η «καρδιά» μου νιώθει αμεσολαβητα πως ηταν/ειναι Αληθινοί. Αυτοί δοξασαν τον Θεό και τον Άνθρωπο.
        Γι’ αυτό με πονά, το ότι καθημερινά σταυρώνουν (-ουμε) ξανά και ξανά τον Ιησού οι φερόμενοι Χριστιανοί.

  12. Βλέπω όλους αυτούς τους προοδευτικούς (δήθεν) …. προοδευτικοί όμως μέχρι να γίνει το δικό τους παιδί ομοφυλόφιλο, gay, λεσβία, κτηνοβατης! Βέβαια τα σημάδια σε εμφάνιση και συμπεριφορά των ΛΟΑΤΚΙ
    φαίνονται από νωρίς… Γυναίκες με πιο ανδρική συμπεριφορά, μακριά ατημέλητα μαλλιά με μεγάλη φρατζα στη μούρη, αβαφτες ντυμένες με απλά ρούχα και έντονα χρώματα, συγκεκριμένες ανατρεπτικές πολιτικές πεποιθήσεις! Άνδρες που συμπεριφέρονται με γυναικεία χάρη, μουσατοι και χαριτωμένοι!!! Gay και λεσβίες συνήθως κάνουν παρέα! Αγαπούν και τα ζωάκια…

    • Πως να μην προσβληθεί η αισθητική του μπακλαβά, οταν η άλλη δεν έχει κομμένη φράντζα, ένα κιλό μακιγιάζ και το βερσατσε συνολακι; Πως αλλιως θα κάνει κομψά και καλαίσθητα τη λάντζα του παραδοσιακού ελληναρα;

      Άντε πάλι μια φορά ακόμα. Σύμφωνα με τα στατιστικά του πορχαμπ για Ελλάδα, ο μέσος παραδοσιακός Έλληνας τη βρίσκει με βίντεο πρωκτικού σεξ και λεσβιακου περιεχομένου. Δηλ χαλβαδιαζει με παρά φυσιν και ΛΟΑΤΚΙ βίντεο. Έτσι τρέχουν τα σορόπια του μέσου ανατολίτη μπακλαβα.

      • Για να τα ψάχνεις τόσο πολύ κάτι ξέρεις!!! Υποθέτω ότι, προφανώς, το γυαλίζεις το πόμολο, άρα δεν έχεις παιδιά! Εγώ όμως που δεν το γυαλίζω και μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες ( ζητώ συγγνώμη που είμαι normal) και έχω παιδιά, δηλώνω ρητά ότι δεν θέλω ούτε λεσβία να μου βγει η κόρη , ούτε gay ο γιος μου και θα κάνω τα πάντα για αυτό! Άποψη μου , αλλά με ανώμαλους δεν θέλω πολλά -πολλά ! Ευτυχώς μέχρι τώρα τα κατάφερα μια χαρά, και έχουν βγει κανονικοί! Εσύ πάρε αγκαλιά τον μουστακαλή και τράβα να σου πάρει τα γρεζια!!!

        • ναι είναι πολύ αστειο να ξέρεις ότι ο μέσος παραδοσιακός οικογενειάρχης τη βρίσκει με παρά φυσιν και λεσβιακά ΛΟΑΤΚΙ βιντεο. Την χυδαιότητά σου την μετέφερες και αυτη στα παιδιά σου;

  13. Δεν έχουν γίνει αντιληπτές οι φοβερές συνέπειες αυτού του νόμου σε οικογένεια, πατρίδα και θρησκεία. Όταν θα συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά σημαίνει αυτό και θα έχετε χάσει τα πάντα ειδικά οι βολεμένοι, θα δούμε ποιοι είναι οι Εβραίοι και ποιοι είναι η ψεκασμένη….
    Μπράβο Μιχάλη που μετά από τόσο χλευασμούς εσύ συνεχίζεις να αγωνίζεσαι και να αφύπνισης κόσμο!!!

    • σε ποιες συνέπειες αναφέρεσαι; Εδώ και δεκαετίες υπάρχουν ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες στην Ελλάδα που μεγαλώνουν υγιή παιδιά, αλλά μόνο ο ένας γονιός είχε νομικά δικαιώματα, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού στην σοβαρή περίπτωση που έπρεπε να αναλάβει ο δεύτερος γονιός. Με τον νόμο δίνονται τα ίδια δικαιώματα στον δεύτερο γονιό και επομένως εξασφαλίζεται η προστασία των παιδιών.

      Βρείτε λύση για τα φρικιαστικά που ακούμε τελευταία της παραδοσιακής οικογένειας (αποκεφαλισμός πατέρα από γιο, δολοφονία εγκύου και αγέννητου παιδιού από τον σύντροφο, εκπόρνευση ανήλικης κόρης από την αμανέ της και ο βιασμός της ανήλικης από δεκάδες παραδοσιακούς οικογενειάρχες, κύκλωμα εκπόρνευσης ανηλίκων κοριτσιών από παραδοσιακούς Έλληνες και πάλι δεκάδες παραδοσιακοί οικογενειάρχες που τις βίαζαν, πεθερός δολοφονεί τον γιατρό γαμπρό του κλπ κλπ κλπ), και αφήστε τις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες στην ησυχία τους.

  14. Μία αναφορά στα παιδιά της Γάζας που δεν έχουν ούτε γάλα να πιουν…οι μάσκες δεν κάνουν τον..Παπά.

  15. Κάποτε είχα γνωρίσει έναν νεαρό, ήμουν κι εγώ κοπελίτσα ακόμη. Μου άρεσε το πνεύμα του, η αγνότητα του, ήθελα να γνωριστούμε περισσότερο. Μου εκμυστηρεύτηκε, σε επομενη συνάντηση, πως είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά.. Κάπου ταράχτηκα, αλλά μεγαλωμένη στο Εξωτερικό, σε Πολυπολιτισμική Κοινωνία και φοιτήτρια Νομικής στην Αθήνα, δεν αποδέχθηκα τα εμπόδια που προέβαλε ο νους μου. Έτσι ένα απόγευμα, τον ακολούθησα σε μία «θεία λειτουργία» της «θρησκείας» του. Τι βίωσα; Ήταν μαζεμένα μερικά άτομα και ο συντονιστής(;) , τους έθετε ερωτήματα. Μάλλον το αγόρι «μου» ήταν… φίρμα στον χώρο του, δεινός ομιλητής, γιατί σε αυτόν μόνον δόθηκε ο λόγος και μιλούσε για πολύ ώρα, ουσιαστικά έχοντας… αποστηθίσει όλη την Αγία Γραφή…!!! Ήξερε τα ΠΑΝΤΑ, ποιός είπε, τι είπε, ποιά παράγραφο , ποιό εδάφιο κλπ…!!

    Μετά από εκείνο το βράδυ, ήξερα κι εγώ για….πάντα, πως όταν θα άκουγα ανθρώπους να παίζουν στα δάκτυλα κάθε λέξη Ιερών Κειμένων, (ανεξαρτήτως θρησκείας) θα ….έτρεχα να σωθώ!!!!
    Δεν θέλησα να τον ξαναδώ ποτέ πάλι κι όσους αγάπησα μετέπειτα στη ζωη μου, συνέβη για την «ΚΑΡΔΙΑ» τους.

    • Φυσικά κ είναι έτσι οι Ιεχωβαδες ,πληρώνονται για να παραπλανούν κόσμο κ υποχρέωση τους είναι να μάθουν από έξω την Καινή διαθήκη ,που όμως έχουν πειράξει .Σχετικά με αυτό που λέτε ,πως όταν συναντάτε ανθρώπους που γνωρίζουν κατά γράμμα το ευαγγέλιο ,φεύγετε τρέχοντας ,κάπως έτσι το διατυπώνεται ,σας πληροφορω πως δεν είναι όλοι έτσι .Ίσως δεν βρήκατε εσείς στον δρόμο σας αυθεντικούς ορθόδοξους .

  16. Έχουν περάσει δυο βδομάδας από την μέρα που πέρασε ο νόμος για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.Τι ακριβώς αλαξε στη ζωή σας και της οικογένειας σας;Αλαξε κάτι στην πίστη σας;Κάτι τέλος πάντων Αλαξε;Αποτην άλλη για μερικές εκατοντάδες ανθρώπους Αλαξε η ζωή τους.Απο εκεί που ήταν αόρατοι αυτοί και τα παιδιά τους απόκτησαν οντότητα.Ναι χαίρομαι που ζω στην Ελλάδα που σκέφτεται και τον τελευταίο πολίτη της .Τελος μπράβο και στο Μητσοτακη που άλλη μια φορά έδειξε πως τιμάει το λόγο του.Σκευτε τι λέγατε,ότι έρχονται εκλογές και δεν θα τολμήσει να το περάσει.

  17. Πρόοδος παιδιά μου!!! Στο όνομα της προόδου έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα! Τώρα, στο όνομα της προόδου θα γίνουν οι μεγαλύτερες ανωμαλίες!!!

  18. Ο ιστότοπος έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό, όπως όλα τα ΜΜΕ. Είσαι Συριζαιος, θα διαβάσεις την Αυγή. Εισαι Νουδίτης, θα βλέπεις ΣΚΑΙ κλπ. Χάνετε τον χρόνο σας. Οσοι έχουν την μια ή την άλλη άποψη, δεν πρόκειται να την αλλάξουν από κάποια σχόλια. Γυρίστε τους απλά την πλάτη. Η μιζέρια είναι μεγάλη παγίδα.

  19. Δεν θέλουμε θρησκείες ούτε θρησκευτικά. Έλεος με την εβραική αίρεση που λέγεται χριστιανισμός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ