Μιχάλης Τρακόσσας – Ελεύθεροι Πολίτες Κω: Δυστυχώς επτωχεύσαμεν! …κυρίως πνευματικά!

23
8475

  Ελληνίδες – ´Έλληνες δυστυχώς επτωχεύσαμεν! Όχι μόνο οικονομικά, κοινωνικά, οικογενειακά, αλλά κυρίως πνευματικά! Καθώς χωρίς το Πνεύμα το Άγιο, η ανθρώπινη ύπαρξη έρχεται σε σκοτισμό, δίχως να αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές αλλαγές στο περιβάλλον της. Ευθύνη φέρουμε όλοι. Πρώτοι εμείς, διότι δεν προβάλλαμε αντίσταση στις αποφάσεις της αλαζονικής αυτής εξουσίας, αφού ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, ενώ ο τρίτος που περιμένει στη γωνία ( με όπλο τους δημοσιογράφους), κρατά το ίδιο τροπάριο κάθε φορά με άλλο ρυθμό…

     Ουέ κι αλίμονο Γραμματείς και Φαρισαίοι της Ν.Τ.Π! Διότι τα πάντα κατανοείτε και μελετάτε, όμως για να μη χάσετε τις απολαβές, τις θέσεις και την εξουσία την οποία σας δίνει το σύστημα που προσκυνάτε, συνθλίψατε πάσα την Κοινωνία, αφού όλα αυτά τα θέματα που μας ταλανίζουν σήμερα ( σοδομισμός, πνευματική αποστασία, διατροφική αλυσίδα, τρίτο φύλο από τα 15 έτη, δημογραφικό – εκτρώσεις, τεχνίτη νοημοσύνη / ηλεκτρονικές ταυτότητες, ανηλεείς πόλεμοι ακόμη και προς αυτούς που δεν υπακούουν στα σημεία των καιρών ), εσείς τα αποδεχτήκαμε και τα προωθήσατε!
     Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της νεαρής Ελενίτσας ( στο βιβλίο «Φάκελοι» της 6ης Δημοτικού ), όπου η σχέση της με τον 26χρονο Σάκη τον ηλεκτρολόγο, χαροποίησε ιδιαίτερα το Σχολείο, ενώ η κυρία μειδίαζε πανευτυχής! Βιβλία ντροπής και αισχύνης από Θεό και ανθρώπους…Κι όμως εσείς κατά τ´άλλα λέτε πως καταδικάζετε την παιδοφιλία! Μια απλή επίσκεψη σε Ελληνικό σχολείο αρκεί για να καταλάβει κανείς το πνευματικό επίπεδο των νέων της Χωράς, αφού η παιδεία έχει γίνει παίδευσις και χάριν της δήθεν ελευθερίας, καταπατείται ο,τιδήποτε ηθικό, όπως τα ιδανικά και οι αξίες του Έθνους μας!
     Δημογραφικό χωρίς σπίτια (εστίες των Ελλήνων) γίνεται; Αφού οι επιτήδειοι φροντίζουν να ξεσπιτώνουν 1.000.000 Έλληνες από την κύρια κατοικία τους, για να περάσουνε σε άγνωστα χέρια με άγνωστο σκοπό, την ίδια στιγμή που η Ελληνική οικογένεια χρεώνεται τα τέκνα της ως τεκμήριο και όχι ως κριτήριο φοροαπαλλαγής, ως και θα έπρεπε! Άραγε είναι τυχαίο ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι, θέλουν να επενδύσουν στη καμμένη γη της Ελλάδος; Σε ποιά φυλακή βρίσκονται οι εμπρηστές; Μήπως το 13χρονο παιδί με τις μολότοφ που πρόβαλλαν τα «troll» της παγκοσμιοποίησης, έκαψε όλη την Ελλάδα; Στους περισσότερους από τους 185 εμπρησμούς στο σύνολό τους, οι εθελοντές που πάσχιζαν να σώσουν τα δάση μας, έβρισκαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με πυκνωτές, που απαιτούν υψηλή τεχνική κατάρτιση για να δημιουργηθούν και τα εντόπιζαν σε δύσβατα σημεία που μόνο κομάντος μπορούν να φτάσουν!
    Νομίζετε ότι όλα γίνονται τυχαία; Η επισιτιστική κρίση είναι απαραίτητη να προηγηθεί του σφραγίσματος! Γι ´αυτό θα δείξουν μεγάλο μένος στη καταστροφή των δασών, ώστε να καταστραφεί η διατροφική αλυσίδα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αναπόφευκτα το σφράγισμα και αυτός είναι ο λόγος που οι αγρότες είναι στους δρόμους ( σε κήρυγμα του Πατήρ Σάββα Αχιλλέως στο οποίο παρευρέθην αυτοπροσώπως και άκουσα πως είναι απαραίτητη η καταστροφή των δασών, για να επέλθει η επισιτιστική κρίση και να εντοπίζονται εύκολα οι άνθρωποι, διότι η ρετσίνη των δέντρων αποκρύπτει οικισμούς και ανθρώπινα σώματα από την ανίχνευση των δορυφόρων, καθώς στόχος είναι ο απόλυτος έλεγχος…).
     Μάταια εσείς που τους υπηρετείτε, πιστεύετε ότι θα γλιτώσετε από την τιμωρία, αφού ο Κύριος με μια ματιά Του, ελέγχει όλο το σύμπαν και τα διανοήματα της κάθε ανθρώπινης ψυχής. Άλλωστε, το θηρίο των Βρυξελλών που διοικεί την Ευρώπη, θυμίζει τον Κύκλωπα Πολύφημο που είπε την περίφημη φράση στον Οδυσσέα: «Εσύ γνωρίζεις πολλά μυστικά και είσαι έξυπνος, γι αυτό εσένα θα σε καταβροχθίσω τελευταίο….» Άραγε γιατί οι σιωνιστές επέλεξαν την Λάρισα ως ορμητήριο κατά των λαών, οι οποίοι ουδέποτε μας έχουν αδικήσει; Σχετικό παράδειγμα η περίπτωση του Δαυίδ και του Ουρία, που ο πρώτος βράβευσε τον δεύτερο, τον έκανε αρχηγό και τον έστειλε στον πόλεμο «μπροστάρη» όπου και σκοτώθηκε, ώστε έτσι να καρπωθεί ανενόχλητος την σύζυγο του εκλιπόντος, μιας και το τεχνασμά του είχε πετύχει…
     Ελλάδα μου όμορφη με τα πλούσια σου κάλλη, μήπως κι εσύ θα γίνεις θύμα στο ίδιο τέχνασμα; Γιατί παραιτήθηκαν οι 17 αξιωματικοί του Π.Ν. από την φρεγάτα Ύδρα; Ας δείξουμε την εξυπνάδα και την σύνεση του πολυμήχανου Οδυσσέα για να αποφύγουμε το τραγικό τέλος των αφελών συντρόφων του…
Και ο νοών, νοείτω!

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και τιμωρεί τους ψεύτες,τους υποκριτές,αλλά και τους προδότες κάθε σχέσης.
    Δικαίωση λέγεται και δεν πρέπει να λέμε για τους άλλους, μην βλέποντας τα δικά μας.

  2. Κάποια γεγονότα στην ζωή μας είναι παλιές οφειλές,τα τάλαντα που λένε.

    Η Θεία Δίκη είναι επιστημονικά ανεξήγητο, αλλά κοίτα τον Κάρολο κλάμα, όταν πολτοποιήθηκε η Daiana για την μη τήρηση των κανόνων του παλατιού….δεν τον είδα να κλαίει έτσι..και όμως ο Άνθρωπος αυτός (και περαστικά του),πήγαινε στο Άγιο Όρος μάλλον για τις… τύψεις του.

    • Αν εσύ αγαπούσες κάποια πάρα πολύ και σου πλασάρανε μια άλλη κούκλα, συμπαθεστατη κλπ, την οποία θα έπρεπε ΛΌΓΩ ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ να την παντρευόσουν, πως θα ένιωθες?
      Μην κατηγορείς κάποιον όταν δεν έχεις βρεθεί στην ίδια θέση.
      Παρόλο που δεν πάω καθόλου τους Εγγλέζους, ο Κάρολος είχε ελληνικό αίμα μέσα του.
      Ερώτηση.
      Αυτός, όταν άκουσε τον λόγο «γιατί έχουν τέτοιο ηχηρό βηματισμό οι εύζωνοι» ΔΑΚΡΥΣΕ. Εσύ έχεις δακρύσει ποτέ για αυτόν τον λόγο? Να που υπάρχει το σημείο που πρέπει να εστιάσεις και να μην λες αλλά και άλλα αν δεν έχεις γνώση των πραγμάτων.

      • Το παιδί μου κάθε χρόνο στους εύζωνες τον πήγαινα και εκεί θα υπηρετήσει.
        Δέχθηκε ποτέ ο Βρετανικός λαός σαν Βασίλισσα άλλη απ την Diana?
        To πρωτόκολλο παντρεύτηκε δηλαδή?
        Ωραίος Θεσμός η Βασιλεία.

  3. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΑ .
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ !!!!!!
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ.

    Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.

    • Γιατί τότε χρησιμοποιείτε την νεοταξική εβραίο μασονική τεχνολογία καθημερινά; Γιατί δεν πάτε σε καμία σπηλιά όπως έκανε ο μόνος πραγματικός Έλληνας χριστιανός ( βέβαια, βίασε και άφησε αιμομικτικά έγκυο την ανήλικη κόρη του, αλλά αυτό ήταν μεμονωμένο περιστατικό), να ζήσετε όπως ακριβώς το θέλουν οι γραφές;

  4. Όταν το 2024 υπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι που δε θέλουν καινούργια ταυτότητα,γιατί είναι του διαβολου,σίγουρα έχουμε πτωχεύσει στο μυαλό

  5. ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΕΛΩΝ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ! ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ!

    • τα ίδια λένε και οι ηθικοί Ταλιμπάν, και τώρα έχουν εξασφαλίσει και τα έθιμα και τις παραδόσεις τους, και τις γυναίκες στη θέση τους και τους ανώμαλους τους πετάνε απ τις ταράτσες. Προσανατολιστείτε.

  6. Δεν συμφωνώ σε όλα. Αλλά σίγουρα η επισητικη κρίση είναι άμεσα μπροστά μάς! Εφ, όσον γίναμε όλοι σερβιτόροι. Καμάκια. Και μόνιμοι θαμώνες των καφέ και των μπαρ! Εγκαταλειπωντας τούς αγρούς και την κτηνοτροφία!!!

  7. Θολωμένοι από την εγωπάθειά μας τη φιλαυτία μας και την υλοφροσύνη μας, αιχμάλωτοι του αιώνος τούτου, χάσαμε τη θερμή και καθαρή πίστη μας στον Τριαδικό Θεό μας, θεοποιήσαμε τη λογική μας και πορευόμαστε χωρίς χάρι Θεού και Αγιοπνευματική παρουσία στην απώλεια.

  8. Τα φύλλα είναι ΔΥΟ!! Οι σεξουαλικοί προσανατολισμοί μπορεί να είναι όσοι θέλετε για να μην ξεχνάμε τους κτηνοβάτες. ένας άντρας που έκοψε τα γεννητικά του όργανα, δεν είναι γυναίκα, αλλά ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ άνδρας. Όπως ακριβώς και αν κόψεις τα δύο πόδια ενός τετράποδου, δε γίνεται πτηνό, ούτε αν του κόψει9ς και τα τέσσερα δεν θα γίνει…φίδι. Χιλιάδες χρόνια μετά ο αρχαιολόγος του μέλλοντος, χωρίς να είναι γιατρός, μόλις αντικρύσει το σκελετό σου, μέσα στο πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο θα πει, ή «αυτός ήταν άντρας» ‘η θα πει «αυτή ήταν γυναίκα» αφού δεν υπάρχουν πάνω από ΔΥΟ φύλα.

  9. Οι μάζες δεν διψούν για την αλήθεια. Όποιος μπορεί να τις προμηθεύσει με ψευσαισθήσεις γίνεται εύκολα ο κυρίαρχός τους. Όποιος προσπαθήσει να διαλύσει τις ψευδαισθήσεις τους γίνεται εύκολα θύμα τους

  10. Θεέ μου εσύ που τα βλέπεις όλα, που είσαι φιλεύσπλαχνος, γιατί δεν επεμβαίνεις; Γιατί έχεις αφήσει τόση ανοησία να κυκλοφορεί ανάμεσα μας και να νομίζει ότι τους έχεις στείλει εσύ; Κάνε τους καλά, πρώτα για αυτούς και έπειτα για εμάς…. Δόξα σοι κύριε….

  11. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΑ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΤΩΧΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΜΕ.

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΥΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ( ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!!

  12. διότι η ρετσίνη των δέντρων αποκρύπτει οικισμούς και ανθρώπινα σώματα από την ανίχνευση των δορυφόρων, καθώς στόχος είναι ο απόλυτος έλεγχος…).Ρε τρακόσα για το όνομα του θεου…τι γράφεις τώρα…
    έπειτα για τα σόδομα και γόμορα της εκκλησίας δεν σε βλεπω να γραφεις…τα τελευταία σαράντα χρόνια έχουν βγεί στη φόρα βιασμοί ,ομοφυλόφιλοι ,λεσβίες ,χρηματισμοί, παιδοφιλίες ατασθαλίες οικονομικές κ.λ.π.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ