«Συνωμοσιολογία ή αποκάλυψις του διεθνούς σιωνισμού;» Του Μιχάλη Τρακόσσα

12
5115

«Συνωμοσιολογία ή αποκάλυψις του διεθνούς σιωνισμού;»  Μέρος Γ´- ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΟΣΣΑΣ – Κως 15/01/2024.

    Μήπως ζούμε μέρες Αποκαλύψεως; Ο Κύριος είναι ο μόνος που γνωρίζει, όμως μας έδωσε τα σημεία των καιρών. Η δωδεκακέφαλη πόρνη, όπως αποφάνθηκε στην Ευρώπη, η οποία νομοθετεί εναντίον του Κυρίου, έχει ως απώτερο σκοπό να φέρει το χάραγμα στους πολίτες της! Σάμπως αυτό δεν συμβαίνει τώρα; Καταχρηστικοί εμβολιασμοί, οδυνηρές καραντίνες, χωρίς έλεος πόλεμοι, τεχνητή νοημοσύνη και κλιματικές – εγκληματικές αλλαγές, που περιέργως συντελούν στην τροποποίηση του καιρού της χώρας, χωρίς να διευκρινίζονται οι κίνδυνοι στην παραγωγή των αγροτών και την υγεία των πολιτών από τους αεροψεκασμούς! ( Εφημερίς «Στύλος της Ορθοδοξίας» / Οκτώβριος 2023 – τεύχος 258, σελ. 22 & https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:%223%CE%94%20%CE%95%22&page=0&sort=relative ).
     Άραγε ποιοί επωφελούνται από όλες αυτές τις καταστάσεις; Τι σύμπτωσις, πίσω από όλα αυτά να βρίσκονται οι συνήθεις ύποπτοι, αυτοί που ανήκουν σε στοές σιωνιστών, δηλαδή οι Bill Gates και Rockefeller, οι οποίοι είναι μέτοχοι και χρηματοδοτούν τις ανεμογεννήτριες και τα ηλεκτρονικά συστήματα κι είναι οι πλέον κερδισμένοι από τους εμβολιασμούς! Την ένοχη σιωπή του Πνευματικού κόσμου της χώρας, ξεσκεπάζουν λίγοι, οι οποίοι όμως διώκονται ανηλεώς από το οργανωμένο σύστημα και δεν είναι άλλοι από αυτούς, που τα troll της παγκοσμιοποίησης, αποκαλούν «ψεκασμένους». Ο Δρ. Σουκαρίτ Μπαγκτί μεταξύ άλλων είχε τονίσει: «Ο,τι έχει σχέση με mRNA σκευάσματα και εμπλέκονται και τα γονίδια, θα σκοτώνει ανθρώπους εσαεί.» ( Εφημερίς «Στύλος της Ορθοδοξίας» / Δεκέμβριος 2023, άρθρο.φύλλου 260, σελ. 24-25 ).
      Υιοί του σκότους και της απωλείας με σκοπό την ανηθικότητα, παρουσιάζουν ως φύση και ως απόλυτο δικαίωμα το παρά φύσιν. Ο σοδομισμός είναι καταδικασμένος προ αιώνων και από τους ανθρώπους και προπάντων από τον Δημιουργό μας, ο οποίος δεν άντεξε και κατέστρεψε τα Σόδομα και Γόμορρα!Άραγε σε τι διαφέρει η σημερινή πραγματικότητα, εφόσον οι κυβερνήτες υπέκυψαν σε μια εκβιαστική και οδυνηρή κατάσταση για την ανθρωπότητα και προσπαθούν να επιβάλλουν τον σοδομισμό ως μια πράξη ελευθερίας; Καθένας εξ’υμών θα κριθεί από την στάση την οποία θα κρατήσει απέναντι στα μεγάλα Εθνικά και Κοινωνικά θέματα από όποια θέση κι αν προέρχεται. Ως λύση δίνεται η ανυπακοή στους ανήθικους νόμους, αφού και οι ίδιοι οι Πατέρες της Εκκλησίας μας προτρέπουν να ακολουθήσουμε τις εντολές του Θεού.
    Παρακαταθήκη και θησαυρός, λόγος απείθειας από την αρχαία Ελληνίδα Αντιγόνη, η παρακοή του νόμου του Βασιλέα με την περίφημη φράση: « Απείθεια τω Βασιλεί παρά τω Θεώ» ( και καλός ο νόμος, εάν νομίμως χρήζεται ).

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Με την αγιά Σοφιά τι θα γινει?
      Θα μείνει όρθια αν γίνει ο σεισμός που λένε οι επιστήμονες?
      Ιδού η απορία.
      Το θέμα είναι ότι όλα τα φαινόμενα επαναλαμβάνονται διαχρονικά.
      Ουδείς γνωρίζει το πότε θα έχουμε την Β ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
      Οι Bill Gates και Rockefeller υπήρξαν και στο παρελθόν απλά με άλλα ονόματα και άλλα σχετικά σατανικά για την εποχή έργα.
      Ο σκοταδισμός από ‘φωτισμένα’ θεϊκα μυαλά τον μεσαίωνα, σε έχουν προβληματίσει ποτέ?
      Γιαυτό πρόσεχε και τα σημερινά φωτισμένα μυαλά μήπως σε παρασύρουν σε άλλα πιο σκοτεινά μονοπάτια.
      Εσύ και εγώ όμως, καλά είναι να είμαστε προετοιμασμένοι από κάθε άποψη για το ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ !!!!
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!!
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

  2. Άμθρωποι που ήταν σεκιούριτι στις πρώην εργασίες του ποδαριού και μετά αποφάσισαν να εξομολογηθούν

    να δεχθούν την αλήθεια και να ακολουθήσουν την βαθειά μορφή της σκοταδικής.
    Τα μαύρα τους τα χάλια δεν τα ξεχνά κανείς.
    Υπόψη ότι όλα τα κείμενα τα γράφουν γυναίκες και κάποιοι ιεραπόστολοι των π…

  3. ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΣΕ ΗΣΥΧΗ,ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ..ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΡΙΑ ,100 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΑΚΟΣΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ