Γ.Κίτσης: Κουπόνια (voucher) για τα νέα παιδιά από τον Δήμο Κω

3
2179
Γ.Κίτσης : Κουπόνια (voucher) για τα νέα παιδιά από τον Δήμο Κω.
Έχουμε Δήμους που ενδιαφέρονται για τα νέα παιδιά  και  ενήλικες δημότες-δημότισσές υλοποιώντας προγράμματα δωρεάν,άλλοι Δήμοι με κουπόνια ( voucher) που αφορούν  άθληση όλων των ειδών ,χορό ,πολεμικές τέχνες, μουσική ,ιππασία ,τοξοβολία ,ποδηλασία  κλπ.
Υλοποιούν ακόμη δωρεάν προγράμματα  με κουπόνια  ( voucher) για φροντιστήρια !
Ο Δήμος Κω απέχει και δεν ενδιαφέρεται για τους νέους μας και τους δημότες-δημότισσες.
Η ΚΩΣ είναι το μοναδικό από τα  ΜΕΓΆΛΑ νησιά του Αιγαίου που δεν διαθέτει κολυμβητήριο !
Ποιά είναι η κοινωνική πολιτική του Δήμου μας ?
Ποιές οι προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων ?
Αυτό οφείλετε στην  αδιαφορία των Δημοτικών αρχών της ΚΩ της περιόδου 2010-2023 .
Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου και άλλοι σύλλογοι που έχουν δικές τους εγκαταστάσεις.
Προτείνεται η διαβούλευση-διάλογος  της δημοτικής αρχής με τις δημοτικές παρατάξεις ,τους συλλόγους γονέων των σχολείων και τους υπεύθυνους των τοπικών συλλόγων ,σωματείων ,σχολών ώστε να υλοποιηθεί και στην Κω.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.κλπ.ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ