Βαγγέλης Τζόγιας για το καρφωμένο σε δέντρο &… πυροβολημένο σήμα στην παλιά είσοδο του Ασκληπιείου | «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»

20
3382

Βαγγέλης Τζόγιας για το καρφωμένο σε δέντρο &… πυροβολημένο σήμα στην παλιά είσοδο του Ασκληπιείου | «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος είσαι εσύ και έχεις δικαίωμα να ομιλείς;;;…….Παλι στην απομωνωση θα είσαι.Βγαινει ο κάθε άσχετος να αντιπολητευτη,χωρις να έχει ιδέα.

    • Άντε να χάθης παλιοτομαρο που γράφεις τουρκοαλβσνογυφτικα. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ πακιστανέ.

  2. Δηλαδή κύριε … φταιει και γιαυτο η δημοτική αρχή; Συμβουλή.Κανε σωστή αντιπολητευση γιατι αυτη εχει ξεπεραστει προ πόλου από τους κωους πολιτες.Τα ίδια έκανε ο κυριτσης και εφερε την καταστροφη.Σκεψου λίγο τι θα πει αντιπολητευση.

  3. του πιο διάσημου αρχαιολογικού μας χώρου σαν πίστα για τις γουρούνες, για τους γύφτους που δεν σέβονται την επικινδυνότητα στις στροφές ,για τις παράνομες καθημερινές κόντρες, για την έλλειψη αστυνόμευσης και καμερών (που μέχρι στιγμής την πλήρωσαν ‘μόνο’ δεκάδες γάτες),αντί να γράψετε για το χάλι με τους συνεχείς πυροβολισμούς από κυνηγούς ακριβώς δίπλα που κτυπάνε ακόμα και πουλιά στα δένδρα εντός του χώρου, για τις παγίδες κουνελιών που στήνουν τις νύχτες κάποιοι , για το χάος στο δρόμο που περνάει απ το Πλατάνι που βγαίνουν μέσα από αυλές αμάξια,μηχανάκια, για την αναγκαστική στάθμευση των κατοίκων στην οδό αυτή, που χρησιμοποιούν 1600-2000 επισκέπτες καθημερινά…σας μάρανε το κάρφωμα στο δένδρο.
    Ρωτήστε λίγο τους φύλακες τι γίνεται κάθε απόγευμα απ τις 16:00-20:00 όπου γυρίζουν από σαφάρι οι ‘νομοταγείς’ ξένοι μας και τύφλα μεθυσμένοι πολλοί απ αυτούς δίνουν το τιμόνι και στα παιδιά τους και τις συνοδούς τους τραβώντας βίντεο, κάνοντας αμέτρητους κύκλους και κορνάροντας, φωνάζοντας..ένα χάος που πολλοί δεν ξέρουν ότι συμβαίνει εκεί πάνω.

  4. Καλύτερα ατσιγκανοχωρι με «καλό άνθρωπο» για δήμαρχο!!!! Παρά στην εντέλεια με κακό άνθρωπο για δήμαρχο που φοβομασταν να του πούμε και μια καλημέρα του προηγούμενου!!!!! Χαλάλι δήμαρχε εύγε εμας μας αρέσουν μας αρέσουν όλα και ξέρω ότι θα φτιαχτούν όλα και θα το βουλωσουν οι αχάριστοι, αν ήταν εύκολο ας γίνουν οι ίδιοι δήμαρχοι και να τα φτιάξουν σε μια μέρα όλα που μιλάνε όλοι ξερολες , μόνο για να σχολιάζουν και να δυσφημούν τα πάντα όλα και όλους, γύφτοι πρώτα είστε οι ίδιοι σαν χαρακτήρες εδώ στη Κω οι περισσότεροι γι αυτό είναι γυφταρια όλα σας ταιριάζει είδες τι ωραία ??!!!! Έλα να σου πω κ αλλά …γιατί … Αυτό είστε του ψου ψου ψου ψου μια ζωή, αύριο που θα έχετε αλλά κουτσομπολια π.χ. για το γείτονα θα ξεχάσετε την ταμπέλα αυτη 🤣🤣🤣

    • Προφανώς είσαι το ίδιο άτομο που έγραψες ότι καλύτερα να είναι ανοικτές οι τρύπες από έργα που γίνονται ,παρά να μην γίνονται έργα καθόλου. Βάζεις τον κίνδυνο ατυχήματος πάνω απ το συμφέρον σου λαμόγιο. Αν πάθει κάποιος ατύχημα απ τις κακοτεχνίες και τις επικίνδυνες παρεμβάσεις ή αμέλειες σε οδικό άξονα,να δω που θα κρυφτείς.

    • Είπαμε να γλείφεις ,αλλά όχι και να ….. υπάρχουν τομείς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πάνε χάλια. Πολύ χάλια, ότι και να λες εκτίθεσαι γιατί τα έργα δείχνουν τ αντίθετα απ όσα λες.
      Σύμφωνα με το θεώρημα σου,να ψηφίσουμε έναν Αρχιμανδρίτη που εξομολογεί κιόλας, τις επόμενες εκλογές.
      Ο αχάριστοι ποιοι είναι ακριβώς? Μήπως πρέπει να βρούμε και έναν Ηγούμενο να κάνει λιτανείες κάθε μέρα μέχρι τις εκλογές? Σύνελθε και μάθε ότι μόνο στα αυταρχικά καθεστώτα απαγορεύονται τα παράπονα. Λούμπουνα.
      Από πότε η καταγγελτική τακτική έγινε κουτσομπολιό πανίβλακα;

    • Ποιος είναι καλός άνθρωπος;Αυτός με τα ψέματα που έμπαινε στις δημοτικές επιχειρήσεις με μπραβουσ και κατηγορούσε τους πάντες πετοντας λασπη σε οικογένειες;Μετά όταν έγινε δήμαρχος όλα τα βρήκε ένταξη.Η δημαρχία κάποτε τελειώνει μετά ποιος θα του μιλάει του λασπολόγους ;Αυτού που έκλεψε σύμβουλο που βγήκε με άλλη παράταξη;Να τον πάρεις σπίτι σου τέτοιο καλό άνθρωπο .Άχρηστοι ένας χρόνος έμεινε να πάτε σπίτια σας να ξαναφτιάξουμε το νησί μας.

  5. Οι περισσότεροι ματαιοπονούν καθώς ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών στο Νησί μας και χθες και

    σήμερα, οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ